Остров Тасос /Тема 8/

• 121 228
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Тайс, благодаря, ние вече имаме резервация за май на Закинтос...от 19 май Grinning, само да е живот и здраве....как ще я дочакам пак любимата ми Гърция.... Simple Smile Нашата дъщеря също обожава Хриси Амодя на Тасос Simple Smile
С какво ходите до Закинтос? Как се ходи с кола дотам?
Ние бяхме планирали Закинтос миналото лято, но в последния момент го сменихме с о-в Парос. Щяхме да ходим с кола от София и не мислехме да правим почивка с преспиване по пътя. София-Атина, което е 800 км, го взимаме без почивка вече няколко пъти, два от които и с малко дете.

# 691
Таис, Бургас-Халкидики е 800 км, ние мразим да пътуваме толкова дълго, затова го взехме на 2 пъти, като снощи спахме при майка ми в София и днес рано си дойдохме в Бургас Simple Smile
За Закинтос ще спим в Гърция обаче, по средата на пътя!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 20:46 от mimi.7299

# 692
  • София
Тайс, благодаря, ние вече имаме резервация за май на Закинтос...от 19 май Grinning, само да е живот и здраве....как ще я дочакам пак любимата ми Гърция.... Simple Smile Нашата дъщеря също обожава Хриси Амодя на Тасос Simple Smile
С какво ходите до Закинтос? Как се ходи с кола дотам?

Ходи се лесно, но дълго...
Ще го скрия...
Скрит текст:
Има три маршрута, като в тях има разлика в километри, време и условия.
Моята препоръка е, ако ходите за първи път да отидете по един и да се върнете по друг маршрут.
Сами може да решите по кой на отиване и по кой на връщане.
Вариантите през новата магистрала-E79 E90 и по старата за Атина-E75 E94.
Ето ТАКА
Под картата вижте разликите.
Може да си изберете и само един вариант, въпрос на желание.
Следва ферибот и готово...
Ако решите ще ви кажа и всичко необходимо и възможно и по двата маршрута. Къде, какво, как ?

# 693
  • На брега на реката
Има надежда за острова!  dancing
Скрит текст:

# 694
Има надежда за острова!  dancing
Скрит текст:
newsm68 newsm44 newsm44

# 695
  • София
Таис, Бургас-Халкидики е 800 км, ние мразим да пътуваме толкова дълго, затова го взехме на 2 пъти, като снощи спахме при майка ми в София и днес рано си дойдохме в Бургас Simple Smile
За Закинтос ще спим в Гърция обаче, по средата на пътя!
Леле, вие чак от Бургас  Simple Smile  Hug
На Тасос сега имаше много коли с варненска и бургаска регистрация, разстоянието не пречи когато нещо има харесва на хората.

Kloi, добри новини  bouquet

Днес времето е кофти и Гърция ми липсва двойно повече  Sad

# 696
  • В градината...
Ама то от Бургас до Тасос няма и 500км.
От нас е 600. И се надявам да се решим скоро.

# 697
До Тасос от Бургас е близо, говоря за Халкидики....Simple Smile, Закинтос също идва далече Simple Smile

# 698
  • София
До Тасос от Бургас е близо, говоря за Халкидики....Simple Smile, Закинтос също идва далече Simple Smile
Закинтос си е далече, но догодина или по-догодина ще му дойде времето. През май няма ли да ви е студена водата? Аз и детето само във водата стоим  Simple Smile

# 699
Студена ще е, но ние не отиваме за плаж, плаж имам 4 месеца, и къща на брега на морето....просто обичаме островите.....! Simple Smile
ММ лятото не може да мръдне един ден от работа, и затова Sad
Април ходихме на Самотраки и плаж правихме, но без във водата, разкошен е острова!

# 700
  • София
Мими, разкажи малко повече за Самотраки. Много ми е интересен този остров. Знам, че се пътува от Кавала и че не е от най-известните туристически дестинации в Гърция, което го прави автентичен и без тълпи. Малко като Евия си го представям.

# 701
  • На юг от тук
За Самотраки ние се качихме на ферибота  от Александрополис,но преди 2 год.Не съм сигурна има ли от Кавала.

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 15:39 от KKATINNA

# 702
  • София
За Самотраки ние се качихме на ферибота  от Александрополис,но преди 2 год.Не съм сигурна имали от Кавала.
Може и да бъркам, трябва да проверя  Peace
Абе нещо близо до БГ беше  Laughing

# 703
За Самотраки и ние пътувахме от Александруполис. На мен островът много ми хареса, самобитен е, животът там сякаш е спрял в края на седемсетте...Много е зелено, спокойно, но ако търсите пясъчни плажове-аз не видях/ние бяхме извън сезона/.

# 704
  • София
Линията до острова на спокойствието се обслужва от...
http://www.saos.gr/index.php?SCREEN=dromologia

Общи условия

Активация на акаунт