Остров Тасос /Тема 8/

• 121 264
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Винаги ходя на Тасос септември, плажът епълен с оси.....тази година ме ужили....еее нищо особено, за ден мина!  Joy

# 76
Момичета , тази година и ние мислим да посетим Тасос през септември , доста изчетох по темата и малко ме притесни информацията за осите , дали  има значение в коя част на острова сме отседнали или нявсякъде има оси ?

# 77
Момичета , тази година и ние мислим да посетим Тасос през септември , доста изчетох по темата и малко ме притесни информацията за осите , дали  има значение в коя част на острова сме отседнали или нявсякъде има оси ?

Ние ходим на плаж на Хриси Амудя, на Златния плаж, там винаги има много оси, даже тази година имам чувството, че бяха повече.....има ги на мокрия пякък.....на самия плаж не!

# 78
Преди 2 години бяхме септември на Голдън бийч. Аз видях по скоро пчели на прибоя , дори моят мъж го ужили една по крака.

# 79
Преди 2 години бяхме септември на Голдън бийч. Аз видях по скоро пчели на прибоя , дори моят мъж го ужили една по крака.
Може и пчели да са били, ама не вадих жило....точно на прибоя са , да, предната година ужили моят мъж, тази мен! Joy Все едно е какво са, но е неприятно....трябва да се внимава като се ходи по мокрия пясък! Simple Smile

# 80
Някой с отзиви за тези студия?
http://www.studios-filio.gr/index.html
Изобщо за мястото и плажа?
И да попитам вие къде търсите оферти? В агенции или директно? Искам да си намерим някакви хубави студия, с кухня, без изхранване, близо/на плажа.

# 81
  • Варна
Някой с отзиви за тези студия?
http://www.studios-filio.gr/index.html
Изобщо за мястото и плажа?
И да попитам вие къде търсите оферти? В агенции или директно? Искам да си намерим някакви хубави студия, с кухня, без изхранване, близо/на плажа.

Малко по назад има отзиви и адреси поне на 150 места за настаняване на Тасос.Само с Скала Потамия аз съм дал 120 Simple Smile

# 82
Аз каквото отворя са все хотели или нещо далеко от плажа  Rolling Eyes Не искам сграда на три-пет етажа, искам стая-бунгало, от което да излизаме на полянката, нещо като къмпинг, но на Тасос доколкото видях в къмпингите, които май са 2 няма бунгала, а са само за палатки и каравани newsm78

# 83
  • София
Джина, Филио са на самия плаж, малко е шумничко, защото всичките студия гледат към вътрешен двор и става голяма говорилня. Има безплатни шезлонги на плажа, хубава сянка от дърветата, плажът е прекрасен, плитко е. Наблизо има страхотна кръчма. Можеш да погледнеш и съседните студия- Катерина(залепени са за Филио)

# 84
Ако някой се интересува от настаняване в района на Голдън бийч, за началото на Септември, имам списък със студия, които са ми изпращали оферти - мога да го изпратя, ако е от полза, защото на мен ми отне доста време да събера ги събера и огледам. Ние вече запазихме.

# 85
Ако някой се интересува от настаняване в района на Голдън бийч, за началото на Септември, имам списък със студия, които са ми изпращали оферти - мога да го изпратя, ако е от полза, защото на мен ми отне доста време да събера ги събера и огледам. Ние вече запазихме.

Много ще съм благодарна ако го получа на babacheva@dir.bg

# 86
Може ли да ми ги пратиш. Ние втора година почиваме на Ситония, на мен ми се иска да разнообразя.

# 87
Салекс, ако не е много нахално и аз бих искала списъка на лични, аз обожавам Тасос Praynig Но все ходим около Сала Рахони и пътуваме до Златния плаж всеки ден, иска ми се малко да сменя..... Hug

# 88
Пуснах съм ги на лични.

# 89
Джина, Филио са на самия плаж, малко е шумничко, защото всичките студия гледат към вътрешен двор и става голяма говорилня. Има безплатни шезлонги на плажа, хубава сянка от дърветата, плажът е прекрасен, плитко е. Наблизо има страхотна кръчма. Можеш да погледнеш и съседните студия- Катерина(залепени са за Филио)
Аз точно Катерина харесвам повече, но нещо не можах да намеря сега линка Simple Smile Значи е хубаво все пак. Една позната ми каза, че били в нищото, но мен  това не ме вълнува Simple Smile Май ще се реша най-после за там Simple Smile Поне ще се убедя на място Simple Smile Но ниските цени са до края на юни, а като казвате, че е студено още  newsm78

Може ли и на мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт