Остров Тасос /Тема 8/

• 121 158
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За Royal Paradise запазихме. Някой може ли даде някакви отзиви, също така прочетох че Потос с най близкото селце. Къде можем да се разхождаме на около и къде има хубави ресторанти в близост?

Royal Paradise e един от най-хубавите хотели на острова.
Посетихме го през май-юни и бяхме много доволни.
Включително водата в басейните вече беше топла.
На собствения му плаж също влизахме, но за кратко във водата.
В хотела всичко си струва, СПА зона, ресторант, бар, градина, басейни, плаж, спорт, природа и т.н.
Отсреща по билото има много кози и са страхотна гледка...
Потос е на минути, ,магазини, супермаркети, ресторанти също.
Добър избор, приятно изкарване.
Ако имаш конкретен въпрос питай.
СНИМКИ

# 151
  • На юг от тук
Блед привет,а знаеш ли за Атриум,че ние сме се запътили към него.Благодаря!

# 152
  • София

Да, ха сега де, къде писах за него ?
Всеки ден минавахме оттам, един до друг са с Kamari Beach.
Един нос ги дели с Royal Paradise.
Ще потърся, ако не намеря ще ти пиша пак....

# 153
  • На юг от тук

Блед,благодаря.Ако имаш време и възможност.Спокойна седмица ти желая.

# 154
  • Варна
Да именно за разходка.Kiko riko ще спят в Royal Paradise, а искаше места за разходка наблизо -Теологос е наблизо, Гьола също,Алики.Ако са с кола има и други чудни селца както каза Блед,може да се разходят из острова- не са толкова големи разстоянията и до Панагия може да отскочат,също е много приятно.Доколкото разбрах тя питаше за района на Потос.Вчера се прибрахме от Тасос-Лименария, усилено се готвят за сезона,българи правят някако ново заведение на Потамия.Все още не работеха всички заведения/Капитана работеше/,но се подготвят и за празниците вече ще е отворено почти всичко.Вече знаят кога са нашите празници и ни чакат Joy
Чакат ни наточили брадвите  Simple Smile......аз ще съм на Самотраки по Великден....очаквам и там цените да са.... ooooh! ooooh!
Да и на мен нещо не ми харесаха цените сега, а още е рано newsm78.Самотраки  Heart EyesЦените биват,ама фери таксите  -кола+лодка:2gunfire:

# 155
  • София

Блед,благодаря.Ако имаш време и възможност.Спокойна седмица ти желая.

Благодаря   Hug

Хотел Atrium, Thassos

Не го намирам, рядко ми се случва, може и да се лъжа, че съм писала, много станаха…

Ето най-важното…
Както казах минавахме непрекъснато/не съм нощувала в хотела/ покрай Atrium с малка отбивка. Контактувахме с приятели българи там, ходихме на кръчма заедно, водихме ги и на нашия плаж.
Не, че техния беше лош, имаха си всичко и бяха много доволни.
На места пясъка не е от най-върховните, но няма никакъв проблем. Не е дълбоко, чудесно за деца. Водата е чиста. Това е San Antonio Beach…

Има и един закътан плаж наблизо, посока Paradise , Vulos Beach.
Пътека/черен път/ за разходки извежда на носа между двата хотела.

Добра храна, супер персонал/усетихме го и ние/, басейни и т.н.
Има си паркинг… Хотелът се подържа и менажира много добре, личи си по-всичко.

Много спорехме, къде е по-добре при нас или при тях. Казваха, че техния бил 6 звезди, а нашия 5 !!!

Но с чиста съвест ще кажа, че Atrium си заслужава, особено при добра цена…
Paradise е по-тежкарско, трудно се отпускаш, цените на бара и ресторанта са високи.
Atrium в това отношение е по-добре, отпускащо и спокойно. И те обгрижват супер.

Хотелът е още по-близо до Потос, може и пеша, 10-20 минути, зависи до къде ?
Хем си в селото, хем не си, това е най-добрия вариант.

Определено бих отишла в този хотел без замисляне, така и не повтаряме предишните.
Резервирай смело и се наслаждавай…
Успех...

# 156
  • На юг от тук
Блед,благодаря за отговора.
Цената за нас е приемлива,освен това веднъж в годината имаме възможност за отпуск.Надявам се,че за 10 дни няма да ни стане скучно.
Приятна вечер.

# 157
Здравейте! Не сме ходили никога на о-в Тасос и мислим в началото на септември да отидем.
Някой виждал ли ги е тези студия - Votsalo suites в Скала Потамия. Лошото е че не ги виждам на google maps /не се вижда сградата/ . Възможно ли е да са съвсем нови или е някаква  измама. За десет дни от 01.09. цената е от 800 до 900 евро нощувката но е луксозно.http://www.go-thassos.gr/visiting-thassos/hotels/votsalo-suites?anchor=node-8314

# 158
  • В полите на Витоша :)
Първото, което виждам е, че това не са реални снимки, а проекти. Сега нямам време да търся повече инфо дали изобщо са построени вече. Но ми е съмнително, като няма реални снимки.

# 159
Сега ми отговориха че са съвсем нови постройки и ми предложиха  още оферти. Възможно ли е да са измамници?
Офертата им е на сайта go-thassos.gr.

# 160
  • В полите на Витоша :)
Искайте да Ви пратят реални снимки.

# 161
Благодаря Green_Eyed.
Писах им.

# 162
По моя въпрос. Писах на сайта go-thassos.gr в формата за контакт, и те ми отговориха че е реална фирмата 
и че апартаментите са съвсем нови 2016г. и затова нямат снимки и са проект. В последствие ще добавят снимки.  Също така че се проверяват всички оферти на техния сайт и гарантират за това.

# 163
  • София
По моя въпрос. Писах на сайта go-thassos.gr в формата за контакт, и те ми отговориха че е реална фирмата 
и че апартаментите са съвсем нови 2016г. и затова нямат снимки и са проект. В последствие ще добавят снимки.  Също така че се проверяват всички оферти на техния сайт и гарантират за това.

decho68

Няма защо да контактувате с http://www.go-thassos.gr/visiting-thassos/hotels/votsalo-suites?anchor=node-8314.
Пишете директно на VOTSALO SUITES
suitesvotsalo@gmail.com
Освен ако не се намират по-ниски цени от тези при тях...

Веднага след като видях тази възможност, преди време, пуснах писмо и те ми отговориха много любезно.

Част от писмото:

Скрит текст:
Thank you for your email asking about Suites Votsalo.
We are pleased to be able to confirm availability of Luxury brand new Suites- Apartments.
Our Luxury Suites are brand new  have a barbecue area and a parking place where in a small distance there are tavernas, mini markets, Boucher shop medical centre while the  distance from the sea is about 250 meters. We will be happy to reserve that for you on receipt of a confirming email from you. Very soon we will have new real photos from our Luxury Suites Votsalo.

Please write back to let us know if you wish to know about the days you are interested in your holidays. In that case we shall write to you our availability the price and policy of booking and details of paying the deposit.

We look forward to hearing from you again soon. Do not hesitate to write again if there is any more help or information that we can give you.

We can assure you that our accommodation and services will  make your holidays unforgettable and fall in love with Thassos and Our wonderful Golden Beach.

We remain,

Yours sincerel Votsalo Suites

Успех, изглежда чудесно, ще го видим...

# 164
  • София
Здравейте,бих искала да попитам някой ходил ли е в това студио и има ли впечатления от него
http://www.annmari-thassos.gr/index.php/en/image-gallery

И дали може да ми кажете на Тасос като остров от 20/06 какво би било времето?Дали ще е ок за почивка с деца?

Общи условия

Активация на акаунт