"Майчин дом"-Варна тема 8

• 129 410
  • 817
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте , аз раждах в Майчин дом при Капка Атанасова преди година ,много съм доволна .
След раждането ходих на преглед при нея , тя ме попита дали  искам спирала и аз казах че ще помисля.Сега вече мисля да сложа , тя ми предложи два варианта , като хубавия и естествено по скъпия беше 80 лв. Обаче сега като забравих как се казваше?
Слагали ли сте спирала в МД,каква и колко струваше? Peace

# 121
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile
 Утре ми е първата женска консултация в майчин дом. Имам записан час при акушерката. Можете ли да ми кажете какво точно ще правим на първата ж.к.? В края на 12 г.с съм и утре ми предстои взимане на кръв за БХС. Интересно ми как ще станат нещата, защото доколкото разбрах пращат кръвта в терапията, но нали започват празници.... Също така ме интересува кога е първата ФМ,защото доколкото разбирам се правят долу-горе по едно и също време, а при мен май няма да е така. И другото ,къде се намира 4Д-то и кой прави прегледа?
 Благодаря ви предварително и успех на всички !  bouquet

# 122
Ами ще те премери на кантара, после ще ти види кръвното и накрая изследванията. След това за консултация при доки. А предполагам и БХС, а ФМ може би другата седмица, мисля че беше до 13+6 г.с. най-добре да се направи. То повече няма какво в 12 г.с. При кой лекар си?

# 123
  • Варна
При доктор Бейлерян, но мен точно това ме притеснява ,че 4Д ще е чак след 04.01 ,а аз тогава ще съм влязла в 14 г.с. ,много тъпо се падна с тия празници,а аз ще си умра от притеснение заради БХС-то  Confused

# 124
И аз бях при д-р Бейлерян, тя си прави 4 Д-то. Към 20-а г.с.мисля, че беше. И при мен така се падаше горе-долу по празниците, предполагам, че началото на юли ти е термина Simple Smile Не се шашкай с БХС-то, то все пак е една статистика. Лека бременност!

# 125
  • Варна
Благодаря Звездичка!  Grinning
Да на 07.07 ми е термина. А кръвта нали в терапията я пращат,или там правят изследването? Утре все пак е последният работен ден...
 Знам за БХС-ТО ,но все пак....  Tired

# 126
Няма страшно, всичко ще е ок Simple Smile Ох, как исках и аз лятно бебе - август по възможност, ама на Simple Smile

# 127
Здравейте мамчета и аз да се запиша.Предстои ми раждане живот и здраве февруари и аз съм се насочила към Майчин дом,избрала съм Георгиева,бих се радвала на отзиви на раждали при нея

# 128
  • Варна
Няма страшно, всичко ще е ок Simple Smile Ох, как исках и аз лятно бебе - август по възможност, ама на Simple Smile
Аз съм родена края на август и майка все повтаря ,че било кошмар. Laughing     Иначе е много хубаво да имаш рожден ден през лятото  Peace
 Благодаря ви за успокоителните думи!

# 129
Здравейте мамчета и аз да се запиша.Предстои ми раждане живот и здраве февруари и аз съм се насочила към Майчин дом,избрала съм Георгиева,бих се радвала на отзиви на раждали при нея

Здравей! Тя ли ти е наблюдаваща към момента или само за раждането?

# 130

Здравей! Тя ли ти е наблюдаваща към момента или само за раждането?

Не,ЖК ми е в Олимед,тя ми е препоръчана от приятелка,раждала при нея и от още една раждала при съпруга и Георгиев

# 131
  • Варна
При доктор Бейлерян, но мен точно това ме притеснява ,че 4Д ще е чак след 04.01 ,а аз тогава ще съм влязла в 14 г.с. ,много тъпо се падна с тия празници,а аз ще си умра от притеснение заради БХС-то  Confused
Ти така или иначе трябва да минеш при лекаря на ехограф, преди вземането на кръв за БХС, за да направени нужните измервания.

# 132
  • Варна
Здравейте, искам да попитам каква е политиката за първи контакт и за клампирането на пъпната връв. Правят ли се нещата както трябва или трябват предварителни уговорки?

# 133
Здравей, аз също съм за февруари началото. Също не си водя консултация там,но аз съм се насочила към д-р Атанасова. В началото на седмицата ходих при нея за първи път и останах с много хубави впечатления от нея.

# 134
Здравей, аз също съм за февруари началото. Също не си водя консултация там,но аз съм се насочила към д-р Атанасова. В началото на седмицата ходих при нея за първи път и останах с много хубави впечатления от нея.

Аз също вече ходих да се уговоря с д-р ГЕоргиева,дори имам записан следващ час,на мен ми допадна жената,но въпреки това съм разколебана и си мисля че е малко тъпо сега да я сменя при положение че вече имаме уговорка.А въпросната д-р Ана Атанасова е причината за колебанието ми тъй като е близка на мой роднина лекар.А тук се говори предимно за Яков и от време на време Атанасова,как да не се обърка човек newsm78

Общи условия

Активация на акаунт