♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 12

• 33 425
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Ех че сте лоши,ще ги изплашите Simple Smile

# 571
Памир си е мъжкар,сега кво се опитвате да направите?Моя Памир няма проблем с тестостерона hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Усещам как си ги мерим , любимците  Joy
Славе и до пакетите ще стигнем

Да не забравяме, че темата ни е известна като "Темата на пакетите"  Mr. Green
То ще е срам и позор, ако не стигнем до там  Naughty
Ама гледайте да съм тук,като дойде време да се говори за пакетите,няма отде да научите за на Памир достойнството hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 572
Веси  Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
Пиша в темата на ГБ ама няма все още бг суб  към филма на Ханде така де фрагмана.Като има ще ти пусна линк само ми напомни ако нещо забравя.

# 573
Веси  Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
Пиша в темата на ГБ ама няма все още бг суб  към филма на Ханде така де фрагмана.Като има ще ти пусна линк само ми напомни ако нещо забравя.
Ок Гале Peace Peace Peace Peace
Мерси  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 574
Аз  имам много лош навик  додето гледам даден сериал да поглеждам с едното око в пакета на главния. Embarassed Embarassed Embarassed

# 575

Гупсе пък да не чуе, че си говорим за тестостерон, значиии  Crossing Arms  Веднага да се намести редом с тях  Whistling
"Барабар Петко с мъжете"  Mr. Green

# 576
Веси няма проблем  Hug Hug

# 577
Аз  имам много лош навик  додето гледам даден сериал да поглеждам с едното око в пакета на главния. Embarassed Embarassed Embarassed
Това лош навик ли е? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 578
Весе за някой може да е лош ама аз нали се кефя....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579

Гупсе пък да не чуе, че си говорим за тестостерон, значиии  Crossing Arms  Веднага да се намести редом с тях  Whistling
"Барабар Петко с мъжете"  Mr. Green
Може да се съревновава с тестостерона на Мъжете ни  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 580
Скрит текст:
Памир си е мъжкар,сега кво се опитвате да направите?Моя Памир няма проблем с тестостерона hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Усещам как си ги мерим , любимците  Joy
Славе и до пакетите ще стигнем
Да не забравяме, че темата ни е известна като "Темата на пакетите"  Mr. Green
То ще е срам и позор, ако не стигнем до там  Naughty
Ама гледайте да съм тук,като дойде време да се говори за пакетите,няма отде да научите за на Памир достойнството hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Е, как ще пропуснем баш Памир  Naughty  Първо с него почваме, че е най-старши спрямо Берк и Баръш  Mr. Green

# 581
Весе за някой може да е лош ама аз нали се кефя....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тука срамежливи няма hahaha hahaha hahaha hahaha

# 582
  • IT
Като записахме за пакети. Има един шемет GABE LADUKE. Скоро гледах форосесия негова-снимали го в различни дамски бикини. Хем   Sick Sick Sick , хем смешно и откачено.

# 583
Седянката се е заформила Hugпакети се подаряват, баклави се раздават. Интересни фотоси се показавт....та си рекох да се наместя и аз да изплакна очички #Crazy. Благодаря ви момичета за всичко , което правите. Пристрастих се и аз към вас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 584
Струва ми се,че забравихте за приятеля на Памир от няколко дена?Не виждам нищо на Ибрахим hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт