♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 12

• 33 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Хубо,че нямам такъв патрон hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 691
Днес ще има ли ягодки?От кога ги местеха,че с техните размествания и акъла ми се размести..
И още нещо да запитам.Тъй като не съм изгледала къде всички сериали,ама като пишете със съкращения съвсем не вдявам..кой е ГБ? За кой сериал иде реч?

# 692
  • Пловдив
..,ама като пишете със съкращения съвсем не вдявам..кой е ГБ? За кой сериал иде реч?

За Gunesi Beklerken / В очакване на слънцето/.

И да знаете, че този с дългата коса, който го подозираха, че влиза в Ашка като Дениз Трамбов  Mr. Green всъщност бил режисьора на клипа на Айдилге, тъй чеее..изпада да от опциите, чакаме.

# 693
Добър ден  Hug

Алекс   bouquet   за Статуса

Жани, довечера ще има Ягоди, от 03.10 ще са в събота и ще има отделна тема във форума за тях  Peace

# 694
Добре че нямам такъв патрон,че работа няма да мога да видя от него. Heart Eyes

# 695
  • IT
Даааа, ще има са точа лиги Simple Smile и крави погледи Wink

# 696
  • Пловдив
Разкрасяването е било за промото на Star TV

# 697
  • Пловдив
Много са хубави тук на обработения кадър, Елчин е като фея  Heart Eyes

# 698

За Gunesi Beklerken / В очакване на слънцето/.

Гор,Нежи,благодаря за разяснението.Направо с тия съкращения ставам каръшик...Докато изредя всички сериали на ум,ама то трябва хем на турски хем на български.. Mr. Green

# 699
Много са хубави тук на обработения кадър, Елчин е като фея  Heart Eyes

Елчин е усмихната, но защо Баръш е сериозен?  Thinking  И леко сърдит изглежда  Peace

# 700
  • Пловдив
Щото, Неж, Гупсето стяга булченска рокля и му е забранила да се усмихва до екранната си партньорка.  Mr. Green
Не знам, наистина е някакъв отнесен, сериозен, той на това промо не се усмихна много, много.Може да е по сценарий.

# 701
Нали в АШК-а героят на Баръш попринцип не се усмихва много много и може би за това е нацупен.

# 702
Гор, права си да знаЙш  Mr. Green  Само Гупсе успява да го разсмива и за това на промото БаръшКо е сериозен  Crazy

Темпи, кой е този Мехмет Челик?  Peace

# 703
# 704

Сарде  Hug Много добре ми дойде Мерт със следобедното кафе  Crazy

Ако не възразяваш, ще го изтипосам пО така в темата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт