♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 12

• 33 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 75

Бррр, иде ми с ушанка да я гледам

# 76
Джан ме ядоса на финала  Crossing Arms  Ще чакам превод, за да знам точно колко да го стрелям  Twisted Evil
Момичета, привет!
Извинете за нахлуването, но и аз гледам "Статуса". Следя едновременно серията, вашата тема и превода на рускините. Виждам, че ви се губят думите на Джан след заминаването на Елиф, на стълбите. Ето какво преведоха в Контакта:

Джан разказва на Айшегюл как са се запознали с Елиф, след това години наред са ходили заедно на училище, било му е хубаво с нея (дотук е преведено и от Лава).
После казва, че "бобър" и всичко останало е било шега, че с нея (Айшегюл) сякаш е друг човек ... щастлив е ... смее се ... и че заедно с нея забравя Елиф. И след всичко това:
"Айшегюл, аз искам да бъда с теб ... да те пазя ..., но сега ... трябва да се върна при Елиф."
И Айшегюл изпусна розата.  ooooh!

Таня bouquet

Значи Джан заслужава   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 77
# 78
# 79

Саол,джанъм   Hug bouquet

Пак не става бир еркек с опашка се показва пак влиза прескачайки оградата в евето при едно момиче  newsm78 Защо така става не знам  ooooh!
Аз докато намеря видеото Таня Hug   bouquet  вече е дала превода.  Peace Сега ще пусна да изгледам епизода и да допълня някои от диалозите.

# 80
Таня   bouquet

Знаех си аз, че не ми се причува "щастие с Айш" и "задължения с Елиф"  Whistling

Значи сега с чиста съвест ще стрелям по тъпака Джан  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Как може да е толкова сляп и тъп едновременно? КАК?  ooooh!

Усеща къде е щастието, но неее, мазохистът иска при Елиф  ooooh!
Иди, сине майчин, да видиш що е то мутлулук! Иди при Джадъ Елиф! Гит!  Naughty

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 00:43 от неЖност

# 81
http://www.diziizlehdfull.net/iliski-durumu-karisik-11-bolum-izl … ylul-2015.html/10

Аз намерих оттук да гледам

Интересен ми е разговора между Мурат и Джан

# 82

Славенче  Hug Heart Eyes благодаря ти .    bouquet  Стана  Simple Smile

# 83
Лаве  https://youtu.be/kBeWshFV2bc  - баш сон

# 84
Лаве  https://youtu.be/kBeWshFV2bc  - баш сон

Джанъм  Hug Heart Eyes тешекюр едерим .  bouquet

# 85
Лаве  Hug

Обаче Джанджим е жеУезен  Whistling  Чай пи, грешни мисли го споходиха, обаче той не се дава лесно  Mr. Green
Заключи се в стаята, изхвърли ключа, легна в леглото и дори през ум не му мина идеята да иде до стаята на Айш ( примерно )  Whistling
После защо мъжете в турските сериали не действат  ooooh!  Държат се бетер и от гимназиален девственик  Whistling  Crossing Arms

# 86
Неж той гимназиста кара на снимки и мечти ...и Деса и Лява, а нашия нищо само приказки

# 87
"Статус на връзката: Объркан" еп.13 / Фрагман с руски суб.

Славе, като кликнеш на линка и те върне за регистрация, цъкни пак "Назад" и дано видиш клипчето  Peace

Алекс ми се губи нещо и ми се струва, че превод с бълг. ще има утре  Peace

# 88
Неж, в по преден пост Ваня е сложила линк и там го гледах, благодаря!

Лека момичета

# 89
Лека нощ, Славе  Hug

На второ гледане и с превод, пак ми се стори скучен фрагмана  Thinking  Дано е заблуда и серията да е невероятна  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт