На 180 градуса се пече-със или без вентилатор,след изпичане-маже ли се със нещо,покрива ли се с нещо?Благодаря предварително! 
Снощи я направих за да пробвам,предвид моите "кулинарни умения" в месенето,реших че ще ми се наложи да пробвам поне 5-6 пъти,докато се получи нещо което става за ядене...Направо не можах да повярвам,че се получи от първия път
Не стана перфектна,като за първи път,но резултатът беше повече от добър.Аз не сложих нищо вътре-нито сирене,нито сладко-бях повече от сигурна,че няма да ми се получи и реших да не хабя продукти напразно,но следващия път ще сложа.Предполагам и че олиото ми е дошло в повече-тъй като на вкус беше по-скоро като месеница.
Препоръчвам!Благодаря на scherifka за рецептата!
Рецептата е супер,след като дори аз успях да се справя от първия път!!!!

Малко е зор сега, ама ще се нагодим.
А и девойката няма намерение да прохожда скоро (според мен) 

Мисля,че единия път като падна и си ожули брадичката се стресна повечко и затова сега го е страх.Ама ще мине и това. Прощъпулник ще правя,когато тръгне съвсем самичък по-стабилно. Сега се водим за 1 ръка или го държа за качулката на якето. Усети ли,че го пускам и сяда или търси къде да се хване.
Нашите планове се провалиха,щяхме да ходим за 4 дни в Германия и там да празнуваме,бяхме направили и резервация,но ще си караме в къщи-семейно.Емо е доста болен,пипна пак някакъв вирус и направи усложнение.Сега е със бронхит,прави ми бронхоспазъм и едното му ухо е инфектирано.На Вентолин сме и на АБ.До края на другата седмица-в къщи,и после пак на лекар за преглед.Да ми е жив и здрав,пък рождени дни и други ще има 
Препоръчани теми