Иначе и ние много се чудехме и накрая решихме РД да е в тясна семейна обстановка, в къщи, а след няколко месеца, като дойде пролетта, да правим кръщене!

,опитва се да се катери, само да успее да вдигне някъде едното краче и се е качила. Имаме 8 зъбчета и все още ми е трудно с миенето им, май още някое е на път, защото и тя не спи добре през нощта върти се,мрънка и ме побърква.
сега на събуждане си търси млякото, има късна закуска-макарони,юфка, кус кус разни такива, обяд- или някакво пюре или манджа каквата съм готвила, следобяд и давам млечна каша-много харесва бурканчетата на Ганчев или някой дует на Хип. И вечер заспива с млякото. Не знам какво да правя с храненето в момента.
Няма край направо..Да ги изкарваме тези вируси,които върлуват тук и да се оправяме вече,че от както сме си дошли от БГ ,всички сме болни постоянно и за Емил е най-тежко това боледуване.
сега на събуждане си търси млякото, има късна закуска-макарони,юфка, кус кус разни такива, обяд- или някакво пюре или манджа каквата съм готвила, следобяд и давам млечна каша-много харесва бурканчетата на Ганчев или някой дует на Хип. И вечер заспива с млякото. Не знам какво да правя с храненето в момента.
Иначе другите засега сме добре 
как ще го караме цяла зима идея си нямам, а и тази година зимата доста рано реши да ни навести...

Не смея да затварям врати, защото ме е страх да не се барикадира и после да не мога да вляза в стаята. Заиграва се и сама, но си търси компания. Обича да гледа клипчета на детски песнички и си е харесала едсна компилация, където е запомнила коя след коя е , и показва кога ше започнат любимите песнички. Не знам как ще се забавляваме зимата.
Тя сега драпа да излизаме и особено ако някой излезе без нея става драма.
- понеже се пада в петък мисля вечерта да сме в къщи с торта и вечеря семейството и сестра ми с племеничката, които ще дойдат от Варна. В събота ще събера няколко дечица в един детски кът, а в неделя ще дойдат нашите да я видят и пак на масата в къщи. Остава само да оцелея след цялата тарпана.