Великобритания - тема 60 Юбилейно Есенна

• 57 119
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Манчестър
И аз съм на ТалкТалк..всичко вкл. телевизия. Върши работа кутията за записване, особено когато сме на почивка.Освен това имат и апликация за телевизионнта програма на смарт телефон, от който може да си направиш set up да запишеш нещо без значение къде си. пробвах от ски пистите в Андора и работи. Безплатните обаждания покриват целия ЕУ + Америка/Канада /Австралия и Нова Зеландия. Гледам да ползваме домашния тел.

Иначе на мобилния, аз съм с Водафон и плащам допълнително 5 лири срещу които говоря с БГ на стационарен за 3 п и за 15 п на мобилен. За спешни разговори става..

# 121
  • София
А аз искам да включа само интернет вкъщи и не знам има ли такъв вариант.  Някой ми спомена за Тройка. Да знаете и друг оператор?
П.п. Miss Fine, благодаря и за твоя коментар Simple Smile

# 122
Много ви благодаря за отговорите!  bouquet Май ще трябва сериозно да се замисля за промяна и да разгледам и други доставчици на телефонни услуги, защото ВТ определено са кожодери по отношение на международните разговори. Договорът за мобилния ми телефон изтича след два месеца, но в него нямам включени безплатни международни разговори, така че и там ще проверя за някой по -изгоден контракт. Благодаря ви още веднъж за идеите! Hug

dmm, и аз това питах моя мъж вчера, защо да не спрем стационара и да караме само с мобилен, той твърди, че ни трябва за да имаме broadband. Така ли е наистина? newsm78

# 123
  • До хладилника, който обичам
А аз искам да включа само интернет вкъщи и не знам има ли такъв вариант.  Някой ми спомена за Тройка. Да знаете и друг оператор?
П.п. Miss Fine, благодаря и за твоя коментар Simple Smile
TalkTalk предлагат и само интернет, ако не греша. Виж им сайта. Предлагат и оферти за нови клиенти.

# 124
  • София
Благодаря за инфото , Бу. Ще ги проверя.
Milada, и аз съм го чувала, не знам колко е истина обаче.

# 125
  • До хладилника, който обичам
Мисля, че ви трябва. Плаща се наета линия към BT, независимо кой оператор. Само Върджин предлагат интернет без телефон, но пък таксата му е като да има човек и телефон, и телевизия...

# 126
dmm, и аз това питах моя мъж вчера, защо да не спрем стационара и да караме само с мобилен, той твърди, че ни трябва за да имаме broadband. Така ли е наистина? newsm78
И ММ твърди, че е така за БТ, но по някакви други дълбоки негови съображения е избрал точно тях. Та си имаме стационарен телефон, на който ни звънят само някакви измамници. Стационарния ми върши прекрасна работа, когато си забутам някъде мобилния и го търся.
При първото ни пътуване насам в самолета /на Уиз/ подаряваха някаква карти на Lycamobile. Така си и останах с нея. С мобилни и стационарни в България говоря за 1п/мин. Но пък към Франция /там просто имам с кой да говоря/ е скъпо и ползвам на ММ телефона. Embarassed

# 127
Вие какво правите за намаляване на телефонните сметки?

Роднини ползват домашния на ТалкТалк и срещу £5 говорят неограничено с всякакви телефони в Б-я. Аз имам мобилен номер към Lyca mobile и там разговорите с Б-я са ми £0,01/мин пак без значение какъв телефон набирам. Отделно имам нет на телефона и ползвам вайбър.

# 128
  И аз ползвам Лука мобайл, заредила съм 10 паунда от месеци и още не съм ги изговорила, много е изгодно.
  За онлайн пазаруването, не го правя непрекъснато за храна, само като ми се налага или съм без кола. За всичко останало се уливам даже...

# 129
  • Bristol
Мобилният интернет е по - бавен от този, който ползва наземна  линия. Зависи колко бърз интернет искате.
Аз да се оплача, смених от О2  на Водафон  и определено има разлика в качеството на мобилния Интернет, с О2 беше значително  по-добре Sad

# 130
Мобилният интернет е по - бавен от този, който ползва наземна  линия.

Това е ясно, но няма ли интернет по оптични кабели, че карат хората да си слагат и стационарни телефони?

# 131
  • някъде в орбита...
Ние сме на Lycamobile, Virgin и 3, като и на трите има опция за евтини разговори с чужбина.
За нета - Virgin ни дават нет само с платен стационарен. Но пък договорихме изключително добра тарифа, така че не се оплаквам Wink
Check Please, има, навсякъде, но нямам и на идея защо пробутват стационарните още newsm78

# 132
Check Please, има, навсякъде, но нямам и на идея защо пробутват стационарните още newsm78
   Кои са с кабели, без домашен телефон да проверя, че искам и аз да махна домашния, не го ползваме изобщо?

# 133
Благодаря ви пак, момичета, за споделеното за телефоните. Ние ползваме стационарния телефон само за разговори до България, а мобилните за всички други, но май нямаме избор и трябва да го държим, че съпругът ми често работи от вкъщи и му трябва бърз интернет.

# 134
Милада, от службата не му ли възстановяват някаква сума на месец за интернет в такъв случай?

Общи условия

Активация на акаунт