Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 113 896
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Искам да си купя този Ellie Saab от Bargelo. В София само на три места ли се продават, видях в сайта им адреси в Надежда, Младост и ст. град. И трите не са ми удобни, та има ли ги на др. места?

# 331
  • София
Имат щанд и във Фантастико в Люлин 6.  Peace

# 332
Кой номер е Tobacco Vanille на Том Форд Рефанския?

# 333
  • Стара Загора
Кой номер е Tobacco Vanille на Том Форд Рефанския?

065

# 334
От щанда на ГР в МегаМол си взех Манифестото. Шишето изглежда, че няма да тече  Heart Eyes Около 2 часа обаче му е трайността.

# 335
  • Бургас
Това с трайността на Манифесто ми е много странно,само при мен ли е траен?

# 336
  • София
И при мен Манифесто е траен. Ползвам на Рефан.  Peace

# 337
  • Karlovo
Аз като гледам цените на имитациите и цената на тестер Ellie Saab ,май ще си взема тестера.Той варира от 50 -62 лв. - 90 мл.  newsm78 По добре звучи от 140 лв. за уж оригинал.

# 338
Искам да си купя този Ellie Saab от Bargelo. В София само на три места ли се продават, видях в сайта им адреси в Надежда, Младост и ст. град. И трите не са ми удобни, та има ли ги на др. места?

Аз се интересувам също от този парфюм,ако е удобно сподели след това от къде го взе,цена,как е като аромат и най-вече дали е траен.

# 339
  • Варна
Аз като гледам цените на имитациите и цената на тестер Ellie Saab ,май ще си взема тестера.Той варира от 50 -62 лв. - 90 мл.  newsm78 По добре звучи от 140 лв. за уж оригинал.

Къде го намери на тази цена? Аз освен тук- http://testerbg.com/damski-parfumi-testeri/101-elie-saab-le-parfum.html навсякъде по читавите сайтове под 100 лева не го видях. А на този сайт аз никога няма да се доверя.

# 340
  • Karlovo
В Bazar.bg  ги видях ,малко е рисковано ,но много ми хареса .

# 341
  • София
По-добре не рискувай от базар.бг. Разгледай темата за изпитани сайтове и си поръчай. Цената пак ще е по-ниска, отколкото в реален магазин.

# 342
  • Варна
Момичета, четох някъде из темите че сте пробвали имитацията на Роксан -  W26-INSTANT GUERLAIN  Понеже я намерих във Варна и искам да я купя, моля споделете как я намирате откъм трайност и сполучлива ли е.  bouquet

# 343
Момичета, четох някъде из темите че сте пробвали имитацията на Роксан -  W26-INSTANT GUERLAIN  Понеже я намерих във Варна и искам да я купя, моля споделете как я намирате откъм трайност и сполучлива ли е.  bouquet

При мен не беше трайна, но е близка до оригинала...Имайки предвид, че е много дефицитна те съветвам да я вземеш. Във вариант на Роксан или на Мууд я намери?

# 344
  • Варна

При мен не беше трайна, но е близка до оригинала...Имайки предвид, че е много дефицитна те съветвам да я вземеш. Във вариант на Роксан или на Мууд я намери?

Роксан

Общи условия

Активация на акаунт