Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 113 896
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Аз като гледам цените на имитациите и цената на тестер Ellie Saab ,май ще си взема тестера.Той варира от 50 -62 лв. - 90 мл.  newsm78 По добре звучи от 140 лв. за уж оригинал.
За съжаление тези цени са невъзможни за Ellie Saab, особено за пълен, неизползван парфюм. Независимо, че е тестер, струва много повече. Постоянно купувам оригинални парфюми он-лайн и горе-долу следя цените на доста аромати. Горещо ти препоръчвам да не се подлъгваш, почти съм сигурна, че ще се сдобиеш с менте. По-добре си купи имитация от Баргело или Парфен.
Ако много харесваш парфюма и държиш да го имаш в оригинал, си поръчай от читав сайт, както са те посъветвали и другите момичета.
И трети вариант - Ла Перла имат парфюм, който много прилича на Ели Сааб:
http://www.fragrantica.com/perfume/La-Perla/Just-Precious-18845.html
Ароматът е хубав и с много добро качество, трайността също е отлична и не е имитация. Цената му не е много ниска, но не е и висока като на Ели Сааб. Ето тук например:
http://www.enzo.bg/la-perla/just-precious-parfjumna-voda-za-zheni/.
Скрит текст:
Говоря от опит, защото съм го ползвала. Изхабих една малка бутилка и си купих втора от 30 мл., но ми омръзна и сега съм го пуснала в темата за размените. Ако се заинтересуваш, пиши на лични.  Peace

Момичета, четох някъде из темите че сте пробвали имитацията на Роксан -  W26-INSTANT GUERLAIN  Понеже я намерих във Варна и искам да я купя, моля споделете как я намирате откъм трайност и сполучлива ли е.  bouquet

Вземи я, най-малкото, защото вече я няма никъде  Simple Smile. За мен има разминаване с оригинала, но и имитацията е много приятна, трайността й също не е лоша. Като цяло си заслужава.  Peace

# 346
  • Бургас
В момента в Енцо  Elie Saab Le Parfum е точно 55.90,ЕДТ Shocked

# 347
  • София
Все не ми остава време да ви споделя резултата от теста, който направих с I Love Love/ Moschino на Рефан.
Разделих го на три части - без капки, 1:1 парфюм - капки и 1:2 парфюм - капки.
Това, което се промени беше наситеността на парфюма, като ароматът му леко се промени при съотношението 1:2 парфюм - капки. При мен парфюмът няма никакво развитие, мирише си само и единствено на горчив грейпфрут. Надявах се да придобие някакво развитие и да избие ароматът и на другите цитруси, но не.  Crossing Arms Твърде натрапчива и горчива ми стана миризмата на грейпфрут, чак дразнеща.  Close
Лично аз ще продължавам да си купувам парфюмите на Рефан без никакви капки.  Peace
За пореден път се убеждавам, че трайността на парфюма е различна върху различните видове кожа.
Относно последните придобивки UN JARDIN SUR LE TOIT HERMES и CANDY PRADA на Заг Зодиак, мога да кажа, че съм доволна. Ще си ги изпръскам с кеф.
И аз като allforone, смятам че най-добра имитация на Кенди е тази на ДиП.
Като най-добра имитация на 212 VIP Carolina Herrera определям тази на Джодекс.

# 348
  • Бургас
В момента в Енцо  Elie Saab Le Parfum е точно 55.90,ЕДТ Shocked
Аууу, да, сега го погледнах  Laughing ЕДТ 30 мл. 55.90 лв. , ЕДП 30 мл. 67.90...
Dreems, ако не държиш на голяма разфасовка, варианта е добър, мисля, че по-добър от тестер менте за 50-60 лв. Peace

# 349
Момичета, четох някъде из темите че сте пробвали имитацията на Роксан -  W26-INSTANT GUERLAIN  Понеже я намерих във Варна и искам да я купя, моля споделете как я намирате откъм трайност и сполучлива ли е.  bouquet
Роксан по принцип са много трайни, с малки изключения. Проблемът при тях е, че партидите им се различават, понякога един и същ номер е напълно различен. Дано са изчистили този проблем.
И аз имам W26-INSTANT GUERLAIN, при мен е много траен, най ми харесва след първите 1-2 часа. В началото има една дразнеща нотка.
А пък W73 YVES SAINT LAURENT MANIFESTO обратното, в началото и в средата е прекрасен, а накрая ми излиза нещо, което малко ме дразни. Като цяло смятам, че е един от най-добрите им. За трайност нямам забележки, трае над 8 часа.

# 350
  • Karlovo
Благодаря ви много ,голяма мания ми е този парфюм  Grinning .

# 351
Привет, парфюмни! Да споделя и аз своите отзиви за парфюма La Vie Est Belle на Ланком в имитация на Рефан. Пробвах го лятото, но заради големите горещини ми се струваше много нахален, натрапчив, задушлив дори и го прибрах в шкафа. Тези дни реших да му дам втори шанс, след настъпилото по-осезаемо захлаждане и..........ами тотално друго проявление се получи.
Накратко ще го опиша като плодово-цветно гурме, което има ярка сладост. Съвсем повърхностно долавям някакъв сладък плод, малко повече ванилия и най-вече ирис. Поне при мен това избива върху кожата. Но определено точно сега му е времето за носене и смятам да си го изпръскам тези дни, не само с кеф, но с огромна наслада.  Simple Smile  Струва ми се, че не е най-подходящ за офис, защото бих го определила като доминантен.   Peace

# 352
  • BG-DE
Момичета, Манифесто на ГР освен в Мооd-че има ли и някаква друга по-голяма разфасовка?

# 353
  • Бургас
Има го бе сладурке smile3534-Роксан и Тренди  bouquet

# 354
  • BG-DE
 Вярно бе doh Благодаря, Кристалче  newsm51

# 355
Здравейте, момичета!
Идвам да се запиша в новата тема в въпрос. Имам съвсем малко останало от рефанската ми Черна орхидея и ми се ще да я сменя, че нещо не ми допада съвсем, а и се оказа с различен аромат в различни големини разфасовски от капсулованите парфюми. Та, сещам се, че преди бяхте обсъждали версията на Орхидеята на Заг Зодиак и тъй като не мога да намеря темата, в която беше, бихте ли споделили доволни ли сте от нея, как е като трайност и близост до оригинала?

# 356
Имате ли си имитации на Coromandel и Spiritueuse Double Vanille? Разгледах върха на "500 Greatest Modern Perfumes" на Basenotes и сравних с оценките на Fragrantica. От дамските парфюми само тези двата имаха оценки над 4 по петобалната система и в двата сайта.  Останалите се разминаваха. Колкото и да са субективни тези оценки, изглежда, че тези двата са добри. Като бонус към тях се нарежда и един унисекс - L'Air du Desert Marocain на Andy Tauer, но едва ли някой ще вземе да имитира точно него,  в нашия край на земното кълбо. Дали Coromandel е красив като истиския Coromandel? Simple Smile

# 357
  • BG-DE
Не, и дълбоко се съмнявам, че изобщо съществуват такива  Simple Smile То на Шанел и Герлен мейнстрим парфюмите нямат много добри имитации, а какво остава за ексклузивите, особено пък Коромандел  Mr. Green

# 358
Не, и дълбоко се съмнявам, че изобщо съществуват такива  Simple Smile То на Шанел и Герлен мейнстрим парфюмите нямат много добри имитации, а какво остава за ексклузивите, особено пък Коромандел  Mr. Green
Coromandel е много красив полуостров в Нова Зеландия. Това е причината да говоря за красота, а колкото да имитаците, какво ли не правят възрастните.......

# 359
и Коромандел, и Мароканската пустиня са прекрасни немасови неежедневни аромати, които нямат шанс за имитации в Бг.; харесвам много и двата, за съжаление съм имала само отливки, не цели флакони

пп до колкото знам името на шанелския парфюм идва от китайските лакирани скринове и паравани  Grinning

Скрит текст:
Цитат
A spirited oriental fragrance that reveals itself by interrupting its amber vibrato with dry notes and finally settles into a long, restrained, voluptuous accord. Could there be any more beautiful homage to the exquisite Chinese lacquer screens that lined Mademoiselle Chanel’s apartments and made her almost “faint with happiness”?
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Fragrance-LES-EXCLU … S-DE-CHANEL-88456
https://en.wikipedia.org/wiki/Coromandel_screen

Общи условия

Активация на акаунт