За Павел- Моля, помогнете със знанията си с информация за евентуално лечение !!!

• 62 040
  • 359
  •   1
Отговори
# 225
  • На планетата земя
Ами най-вероятно няма да има нужда от още пари и затова са решили да бъдат сами в болката си.Проявете разбиране,страшно е!

# 226
  • София
Момичета, хайде просто да спрем. Моля ви. Тук няма крив и прав, всеки е дарил колкото е могъл да отдели, всеки е съпричастен с болката на родителите. И точно заради тях трябва да спрем да се скубем точно в тази тема. Не искам и не мога да си представя през какво минават те, какво е да губиш дете, ден след ден. Със сигурност знам обаче, че не заслужават да влязат в темата и да прочетат някои от постовете, колкото и добронамерени да са авторите им.

Всеки от нас може да се помоли за Павчо и за семейството му. Друго не можем да направим, за съжаление. Другото е в Божиите ръце.

# 227
  • София
Току-що прочетох във ФБ, направо копирам за тези, които не са членове на групата там  Peace

Скъпи хора, Не сме Ви забравили. Простете ни за дългата времева пауза. Битката при нас не е спирала и продължава. Павчо се чувства добре и е денонощно под грижите на мама и татко у дома през изминалите 4 месеца. След пълното му възстановяване, което всички така силно очакваме, ще бъде решено и оповестено как ще бъдат оползотворени неизползваните средства. Бъдете сигурни, че като отговорни хора, ще постъпим максимално ефективно за да може средствата да помогнат на повече излекувани хора и Вашият труд да бъде още по-полезен. Благодарим ви за загрижеността; с твърда увереност за скорошни добри новини Ви казваме: Обичаме Ви! Родителите на Павел

Дано се случи чудо  Heart Eyes

# 228
Позитивно ми прозвуча написаното! Дано се подобрява още и още Павчо  и да сме свидетели на още по-хубави новини  bouquet

# 229
  • София
Таис, благодаря.

Не смея да се надявам.

# 230
  • Другата България
И аз сега го видях.
Дано наистина стане чудо и детето се оправи!

# 231
  • София
дано го излекуват

# 232
Благодаря, Таис! Дано...

# 233
ДАНО!!!!!!!!!!!!!! newsm17

# 234
  • Пловдив
И на мен доста оптимистично ми прозвуча поста, дано!

# 235
Милото дете, дано се оправи!

# 236
Прекрасно семейство, позитивни и добри хора! Вярвам и се моля, Павел да се възстанови!  Praynig

# 237
# 238

Честит да е Павел! Желая му здраве, веселие и много приключения!  Hug

# 239
  • Телиш/Плевен
За тези, които нямат Фейсбук и не могат да отворят линка - днес е седмият рожден ден на Павел.
От все сърце му желая здраве! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт