Звездни компромати - 260 част

• 96 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • До морето
Шарапова на последните снимки прилича на абсолютна руска тьотка!

# 706
Шарапова на последните снимки прилича на абсолютна руска тьотка!

Тук е по- добре

http://www.blitz.bg/sport/article/292702

# 707
  • Варна
Мощно девойче. Впечатлена съм.

Нина Добрев... хех, нещо май се е скарала със стилиста си - ужасен аутфит.

# 708
  • където ми харесва
Мощно девойче. Впечатлена съм.

Нина Добрев... хех, нещо май се е скарала със стилиста си - ужасен аутфит.
Защо пък "Мощно"?
Много приятно закръглена е, бих казала. И е хубава без грим.

# 709
  • София
Така де, не всеки може да изглежда като сушена скумрия.  Grinning
Нина Добрев преди ми беше що-годе симпатична, но не я намирам вече за нещо особено.

# 710
  • Варна
Е, как да не е мощна? Ръката й е колкото бедрото ми. За задните части мълча. Но не може да се отрече, че е далече от онова недоразумение К.К.

Нина и тя се е поналяла доста, затова е изгубила онова, което я отличаваше - изящността.

# 711
Нина Добрев преди ми беше що-годе симпатична, но не я намирам вече за нещо особено.

Ами много типични български черти има. Laughing

# 712
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не е дебела Ловато, а точно мощна- гръб на борец, мъжки бедра.
А Нина въобще не е с повече килограми отпреди, просто и тя като всички девойки в Холивуд изведнъж мина от категорията "момиче" в категория "жена над 30" (каквато все още не е, но изглежда и на повече).

# 713
  • Вестерос
Не е дебела Ловато, а точно мощна- гръб на борец, мъжки бедра.
А Нина въобще не е с повече килограми отпреди, просто и тя като всички девойки в Холивуд изведнъж мина от категорията "момиче" в категория "жена над 30" (каквато все още не е, но изглежда и на повече).
Това е и моето мнение. Нина последния сезон на сериала сякаш визуално се промени, чак на моменти ми погрозняваше леко.

# 714

Може да греша и да е страшна късметлийка, но на това телосложение това кръстче и коремче ми се виждат неестествени и подозирам, че не е съвсем без фотошоп тази сесия.

# 715
  • София
Ловато не е ли латина? Защото това би обяснило телосложението - тоест тънката талия и плоския корем.

# 716
http://static.celebuzz.com/uploads/2015/08/demi-lovato-pink-mtv- … 015-1-372x560.jpg

Латина е, но от това да се втали до голата сесия...

# 717
  • София
Едричка е Деми Ловато, но ми харесват снимките, освен това има супер пропорционално, красиво лице.

Въпрос на поза и осветление, едно време нямаше фотошоп Peace

Нина наистина загуби нещо, свежест ли е, форма ли, не знам, липсва онази щипка изключителност Confused

Дженифър Анистън в реклама на Емирейтс  Flutter

# 718
Едричка е Деми Ловато, но ми харесват снимките, освен това има супер пропорционално, красиво лице.
Има нещо от индианските черти на баща си. Не съм виждала майка и как изглежда. Харесвам Деми Ловато, но не се облича добре.

# 719
Като споменахте родителите на Деми... Нали се сещате, че нейна доведена сестра е сладурката от Отчаяни съпруги - Мадисън де ле Гарза.
Taaaa, малката Мадисън вече е голяма госпожица  Simple Smileклик, клик, клик и клик.

Общи условия

Активация на акаунт