Звездни компромати - 260 част

• 96 387
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
  • София
Хаха! Надявам се тази снимка да не е нова, а от 'едно време'  Crazy

# 78
Никол е сладко като всяко дете, но чак пък "адски красиво", братчето й има по-хубави черти, лично мнение.
+1
Валери младши просто прилича на Алисия, затова е по хубавко.

И аз мисля, че Никол трудно ще мине за адски красиво дете, ако трябва да сме обективни. Наследила е маймунското на Валери, ще има късмет да е средна хубост, ако, когато навлезе в пубертета, загуби детската сладост, а пухкавостта се превърне в наднормено тегло.

# 79
Въобще не ми е красиво дете Никол, наистина е взела кофти черти от баща си. Брат и е много по-хубав.

# 80
  • Луната

Ужас! Shocked Shocked Shocked
И тази иска да стане президент hahaha
Пази боже! Praynig

# 81
Никол е сладко като всяко дете, но чак пък "адски красиво", братчето й има по-хубави черти, лично мнение.

И аз така мисля, симпатично детенце, далеч от адски красиво. Валери младши наистина има по-хубави черти и някак по-изразително лице, прилича на Алисия.

# 82
Сега Николета ако прочете коментарите, смятайте какъв отговор ще последва Confused. По принцип дъщерите наследяват в по-голяма част гените на бащите си. Затова Никол е копие на Валери. А Валери младши според мен е със смесени черти. Да са живи и здрави, пък какви ще станат след години, ще видим.

# 83
  • До морето
Валери Джуниър като малък също беше "отрязъл" главата на баща си, но колкото повече расте, толкова повече заприличва на майка си.

Никол е сладурче като всяко едно дете, не е хубаво да се коментира красиво/грозно когато става дума за дете  Peace

# 84
Сега Николета ако прочете коментарите, смятайте какъв отговор ще последва Confused. По принцип дъщерите наследяват в по-голяма част гените на бащите си. Затова Никол е копие на Валери. А Валери младши според мен е със смесени черти. Да са живи и здрави, пък какви ще станат след години, ще видим.

Не мисля, че има такъв принцип в генетиката, а пък в по-битов план случаите, когато дъщерите приличат повече на бащите си (отколкото на майките си) са вероятно приблизително равни на тези на случаите, когато дъщерите приличат повече на майките си. По-скоро някои хора имат по-доминантни гени от други хора (имат външни черти, които са резултат от доминантни алели, затова винаги се наследяват, за разлика от сините очи например), затова, независимо от какъв пол са самите те и децата им, децата приличат на тях и така има цели родове с приличащи си хора.

А пък чертите на Валери Божинов, които е наследила Никол, са и черти, които не стоят добре на жена, защото не са женствени.

# 85
Изписаха от родилното Волен Сидеров-младши

http://www.novini.bg/news/306312-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%81% … %BA%D0%B8%29.html

# 86
  • bad@ss
Колко е наперен и горд младият татко  Flutter

# 87
Колко е наперен и горд младият татко  Flutter

Това първо дете ли е на Сидеров?

# 88
Първо му е. А жена му на колко е? Нали това е онова момиче, с което имаше нещо тип Софи Маринова във връзката, тя гадже на доведения син, пък после на пастрока>?

# 89
Първо му е. А жена му на колко е? Нали това е онова момиче, с което имаше нещо тип Софи Маринова във връзката, тя гадже на доведения син, пък после на пастрока>?
Около 30. Беше приятелка на доведения син на Сидеров от бившата му жена.

Общи условия

Активация на акаунт