Звездни компромати - 260 част

• 96 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • Бургас
Тоцка вместо обици си е сложила дрийм кетчъри на ушите  Mr. Green

# 167
  • Варна
Виктория Бекъм със странно мокри панталони
Тази жена винаги ми е приличала на перманентно надрусана
Много притеснена изглежда, едва ли се е насвяткала.

# 168
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Притеснена е последното нещо,което бих си помислила,гледайки видеото.
Пияна или надрусана е на 100%...което би обяснило и защо е напикана(?) Такъв резил от стилната Бекъм не съм очаквала.

# 169
Абсурдното в случая е, че са излезли през предния вход, където са всички камери, а не са се измъкнали отзад?!

# 170
Притеснена е последното нещо,което бих си помислила,гледайки видеото.
Пияна или надрусана е на 100%...което би обяснило и защо е напикана(?) Такъв резил от стилната Бекъм не съм очаквала.

По-вероятно е второто! Но защо е позволила да се стигне до там, при положение, че знае че е публична личност и се следи от десетки папараци? Жалко за нея, като гледах снимките лично аз се почуствах неудобно. Другият вариант е да има физиологични проблеми?!

# 171
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък гледах направо видеото,там няма как да се 'фотошопне',за да кажеш,че не е наистина напикана.
Не може да си стои на краката,до такава степен е неадекватна.Пияна е според мен. Thinking

# 172
  • Варна
Е, във видеото като, че ли се опитва да се прикрие,
затова ходи на верев... странно наистина, че са
излезли парадно пред всички фотографи. Не ми
се вярва да се друса и напива безпаметно в
присъствието на детето си, ама знае ли човек...
Чанинг Тейтъм и Джо Манганело, и други.
https://instagram.com/p/776iV4gCGv/

# 173
Аз пък гледах направо видеото,там няма как да се 'фотошопне',за да кажеш,че не е наистина напикана.
Не може да си стои на краката,до такава степен е неадекватна.Пияна е според мен. Thinking

И синът им е с тях?! Защо си е позволила такъв резил?  newsm78 #Crazy

# 174
Ама да не е станал някой гаф, примерно да се е гътнала някоя чаша точно в скута й. Thinking
Случват се какви ли не странности, мен ниска мифка ме е изпръсквала много гадно точно отпред.
Като гледам и Дейвид е с напрашени дрехи, сякаш са се въргаляли или отъркали в мазилка... Whistling

# 175
  • Gotham City
Е в скута и, точно между краката ли? Защото примерно по отпред няма, само между краката, точно като напишкано. Но и това не обяснява факта, че Дейвид почти я влачи към колата

# 176
Цикълът може да й е дошъл..

# 177
Аз мисля, че е пияна  Thinking

# 178
  • HH
Виктория Бекъм със странно мокри панталони

Тази жена винаги ми е приличала на перманентно надрусана

Да си беше вързала пайетената жилетка през кръста. Щеше да се прикрие, пък голяма работа, че един път нямаше да изглежда модерна .

# 179
Малко ме озадачава защо не се прикрива по никакъв начин. Можеше да си върже жилетката, или пък якето на  Дейвид спокойно щеше да я покрие. От ресторант ли излизат ? Бекъм все едно е боядисвал там.
И най-добрите явно имат слаби дни.

Общи условия

Активация на акаунт