Звездни компромати - 260 част

• 96 477
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Да си беше вързала пайетената жилетка през кръста. Щеше да се прикрие, пък голяма работа, че един път нямаше да изглежда модерна .
Ти пък. По-добре пияна и опикана от колкото зле облечена  Mr. Green
Може пък да е ПР ход. Няма да им е за първи път на звездите да правят невероятни тъпотии, за да бъдат забелязани.

# 181
Ами ако сте седнали и чашата се кътурне точно върху чатала ви би се получило точно това петно. Би излязло отзад, както е при нея, в случай че е седяла не със скръстени крака, ами разкрачена.

На мен по-интересно ми е Дейвид Бекъм къде си е омърлял така дрехите...? Thinking

# 182
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Както пияните си клатят главите,защото са замаяни,така и Бекъм.Не е цикъл,защото си личи,че е много течност,а и формата на петното е като много стуя да е текла за малко време.

Не ми се вярва да е ПР,защото е негативен такъв,а Бекъм все искат да се говори за тях с хубаво.Най-красивите,най-добрите родители,най-стилните...mama mia Викито като изтрезнее и си види снимките.  Joy

# 183
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И нейните панталони са бели отзад, не само неговите.

# 184
Абсурд да е друсана, все пак е със сина си и не допускам, че дотам се е отпуснала да купонясва. Почерпила се е с едно-две, после с още малко... и на тия нейните килограми (колко е лошо да си клечка  Mr. Green), хоп - станала белята.

Жената си е доста почерпена, какво толкова, на всеки може да се случи. Мокрото петно не вярвам да е напикано, или е от изсипана чаша, или нещо подобно.

# 185
Много нагоре отива мокрото петно за да е напикано  Thinking
Първоначално си помислих, че белите петна са ефект и аха да ги нахокам видях, че не са  Mr. Green

# 186
# 187
Да си беше вързала пайетената жилетка през кръста. Щеше да се прикрие, пък голяма работа, че един път нямаше да изглежда модерна .
Ти пък. По-добре пияна и опикана от колкото зле облечена  Mr. Green

Oх, бе! hahaha

# 188
И нейните панталони са бели отзад, не само неговите.

Нали съм далеч от модните тенденции та не разбрах такива са им панталоните или са се изцапали някъде?!  Blush
Добре де, ако действително се е изпуснала Викиту защо не изпрати някой да и вземе друг панталон, по-добре отколкото да стане за резил. А и се вижда от видеото, че не е адекватна и едвам стои на крака.
Кой знае какъв скандал и е спретнал Бекъм след това?!

# 189
Интересно, тя по принцип пази поведение, сега чак толкова да се е отпуснала.

# 190
Пази поведение пред камерите и фотоапаратите. У тях какво и е ,никой не знае.
Точно на напикана,объркана ми изглежда,а Бекъм - ядосан.
Всъщност той дори не я е хванал,тя е вкопчена в ръката му някъде назад  Rolling Eyes
Абе ,и нейната не е лесна май....

# 191
С лявата ръка го е хванала, не че има значение де.

# 192

Добрутро. Толкова изпразнена от съдържание знаменитост надали има...

# 193
  • Once there was a Hushpuppy...
Оуу, гледам и аз сега Бекъмовица, ми то много кофти сцена се е получила Confused
Бекъм нещо ходи сърдито на пред, сигурно едвам я е изтърпял, а тя все едно се подпира ли, влачи ли за него.....
Ама, наистина е могла да вземе да си метне нещо, или да й донесат от някъде нов панталон, въобще каквото и да е.
Грозно е толкова пияна жена, пък кой каквото ще да казва, че се случвало...
Да, случва се да пийнеш повечко, на всички ни сигурно, но да стигаш до подобно на нейното, лично на мен ми изглежда твърде срамно и неудобно Peace

# 194

Добрутро. Толкова изпразнена от съдържание знаменитост надали има...

Абе може и умишлено да не показва чувства ...., а всъщност да е съвсем различен човек.

Общи условия

Активация на акаунт