Звездни компромати - 260 част

• 96 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Аз за тоалета нищо няма да кажа, но тази черта на лицето ѝ контуриране ли трябва да е?  Sick
Не простотия е! Sick
Ходещ Хелоуин.

# 211
Ами ако сте седнали и чашата се кътурне точно върху чатала ви би се получило точно това петно. Би излязло отзад, както е при нея, в случай че е седяла не със скръстени крака, ами разкрачена.

На мен по-интересно ми е Дейвид Бекъм къде си е омърлял така дрехите...? Thinking
точно така ми се е обръщала чаша в бар и ефеката беше подобен. Веднъж някаква странна чешма и от онези плоски умивалници, ме поля в тоалетната на ресторант, изглеждах като ВБ, но без Дейвид.

Антония, защо мисли че тези нокти са красиви и модерни? и изобщо модата за нея е спряла някъде окло 2000-2001г.

# 212
  • Бургас
Тоцка е пример как и с много пари не може да си купиш вкус и класа. И не знам какви процедури си прави, но изглежда на 45 годишна. Да вземе да си спести парите за почивки. Поне така Гала ще я кани по-често  Laughing
Аз подозирам, че този безумен руж е идея на гримьорката на предаването, защото Калканджиева беше намазана със същия ужасен цвят.

# 213
 Още в миналото предаване Калканджиева и Антония бяха гримирани по един и същи начин, което никак не отиваше на първата, а г-жа Бередин сме свикнали да гледаме всякак Mr. Green

# 214
Тоци, ела да те гримирам, да те науча как сама после да го правиш и един руж ще ти подаря от мен да мине. Знаеш къде живея!

# 215
Тоци, ела да те гримирам, да те науча как сама после да го правиш и един руж ще ти подаря от мен да мине. Знаеш къде живея!

момент да си залепя последния нокът и идвам. Отключи входа плс.

# 216
  • Русе/София
И аз щях да кажа,че и Тоца и Жени са гримирани от един гримьор и то доста некадърен.Не можаха ли по време на рекламите да оправят нещата?Изключително нелепо изглеждат.

# 217
Виктория най-вероятно никой не я е видял вътре с този тъмен панталон, че има мокро петно. Предполагам, че се вижда ясно по снимки заради светкавиците. А тя се е направила на нищо.

# 218
Супер некадърни гримьори вилнеят из столицата. Прави ми впечатление, че специално скулите на популярните моми ги правят по един и същи начин - супер рязка тъмна линия, обикновено в адски неподходящ цвят. Може червилото да е кармин, ружът обаче е смела керемида. И Николета е така и Алисия, и Антония и въобще повечето известни дами.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 19:27 от Tess d`Urberville

# 219
И аз си мисля,че панталона не са го видяли вътре.Щяха да вземат някакви мерки-да я наметнат с нещо поне.Виктория много зле изглежда.За Дейвид не мога да преценя  дали е ядосан,но синът им определено е притеснен.

# 220
# 221
# 222
# 223
# 224
Като извадени от каталог са  Twisted Evil  Peace

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 21:18 от Mrs. Swift-Kloss

Общи условия

Активация на акаунт