Звездни компромати - 260 част

• 96 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Какво храни тази показност?-суета и пари...

Мислиш ли, че й дават нормални пари за корица с бебето? Аз лично се съмнявам.

# 436
Всеки има различен аршин за "нормални пари".
Присъствието в медиите на определени лица ,поне в бг.,е предпоставка за повече и по-стойностни ангажиенти.

# 437
Редно е според мен, като една истинска майка да помисли и за детето, което е на корицата, а не само за собствените си ангажименти.

# 438
Редно е според мен, като една истинска майка да помисли и за детето, което е на корицата, а не само за собствените си ангажименти.
е, ама това дете трябва и да се издържа, освен това е самотна майка, т.е. това дете зависи изцяло от нея. Аз не знам тя да има някаква друга професия освен снимки и моделстване, които не са закономерни и рядко някой филм, няма и богаташ зад гърба си....

# 439
  • Once there was a Hushpuppy...
Семейство Домусчиеви https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/ms.c.eJxllEmOYDEIQ2~;U … ype=3&theater
Със смесени чувства съм към тях, не ги харесвам, но пък браво че организират благотворителни вечери.  Blush

Интересно ми беше да разгледам ресторанта, не че като минавам покрай него не мога да си го представя целия лукс, но все пак Wink Друго е да се види от вътре.

Хубаво е това с благотворителността. Похвално.
Жената на Домусчиев не ми харесва...

# 440
Кремена май е към 50-те..за мен е супер похвално да изглеждаш така. Peace
П.С - снимките са кошмарни, не разчитайте на тях..)

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 18:14 от EXQUISITE

# 441
Не знам на колко години е жената на Домусчиев, но тази слабост с тези изпъкнали сухожилия никак не ми харесват на мен Confused

# 442
Кремена е към 50-те..за мен е супер похвално да изглеждаш така. Peace
П.С - снимките са кошмарни, не разчитайте на тях..)

Предпочитам да не изглеждам така. Друго си е глиган в анцуг.  Mr. Green

# 443
  • Варна
Много ми харесва къщата, без спалнята.
Обожавам френски прозорци  Heart Eyes

# 444

Интересно ми беше да разгледам ресторанта, не че като минавам покрай него не мога да си го представя целия лукс, но все пак Wink Друго е да се види от вътре.

Хубаво е това с благотворителността. Похвално.
Жената на Домусчиев не ми харесва...
Пише ли каква сума са събрали, че като гледам масрафа май е бил повече от дареното, просто си разсъждавам... Домусчиеви  да ги бяха дарили тези пари, вместо да хранят и поят толкоз народ със скъпи напитки и храни.

# 445
Именно , Диляна го играе Жана Дарк едва ли не. Не казвам да крие детето , но аман от коментарите й как е заченато с любов и как хората я нападали и т н . И  двамата с Блатечки са ми мега противници . Как пък жена му не се изтипоса някъде на корица или в предаване , а си страдаше тихо ... Може би защото не е от ранга на секс символите Попова и Блатечки , а е обикновена жена . И двамата са супер гнусари за мен и причиниха страдание на много хора- жената , детето , тяхното собствено дете , на всичкото отгоре са наглу до степен да се изтипосват по списанията нон стоп .

# 446
# 447
Направи ми впечатление как са поставени вилиците на масата на вечерята на Домусчиеви. Не съм виждала подобна подредба, но скоро не съм ходила и в толкова скъп ресторант де.  Wink
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/120525 … 97622859766_o.jpg
Харесва ми Кремена.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 18:43 от Алиска

# 448
Не знам колко може да са събрали, като сума.
Ресторанта е един от най-най добрите и скъпите, а вероятността да са изхарчили повече от колкото са събрали е много голяма Confused

# 449
Ресторантът е тяхна собственост, така че не им е струвало много. Peace

Общи условия

Активация на акаунт