Звездни компромати - 260 част

• 96 523
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
М  Rolling Eyes долната и устна е като ужилена. Като получа алергичен шок, точно така ми се надува устата, преди да ми сложат Урбазона... Laughing
Ноктѝте са потресаващи. Косата е с прорасли корени, мазничка изглежда близко до главата - сигурно е търсен ефект; руж и червило - нищо общо... Не мога да се напъвам да я харесвам. Дразни ме това, че не може да си владее гласа и има вресливи нотки и пропадания, което ми е неприятно.

# 526
Известните мацки в черното тефтерче на Лео  Laughing

# 527
Лео е като " Good Luck Chuck ", която отърка в него, после се жени . Simple Smile

# 528
  • Вестерос
С Жизел и Бар най-дълго е изкарал. Нещо си приличат двечките външно, поне за мен. За Деми не знаех  Rolling Eyes

# 529
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ЧРД!
Скрит текст:

# 530
С Жизел и Бар най-дълго е изкарал. Нещо си приличат двечките външно, поне за мен. За Деми не знаех  Rolling Eyes

Деми просто го избройка като я хвана кризата на средната възраст

# 531
Ами ще чакам значи и мен да ме хване тази криза, току виж ми излезе късмета с Лео.
Ама като го знам последните години, че само с млади моделки се занимава...

# 532
Ами ще чакам значи и мен да ме хване тази криза, току виж ми излезе късмета с Лео.
Ама като го знам последните години, че само с млади моделки се занимава...

ти ще избройкаш Джъстин Бийбър , примерно : ))

# 533
 Twisted Evil харесвам го,расте и все по-хубав става, тъкмо ще е възмъжал докато стане време за моята криза.

# 534
Антония пак ли си е пипала лицето? Не говоря за все-по-отеклите устни, а за овал и филъри. Някак различна ми се вижда в лайфовете. Стайлинг и мейкъп няма да коментирам  ooooh!

# 535
  • До морето

Да, и на мен това ми направи впечатление. Че той с Жизел е изкарал 5 години на иди ми- дойди ми!

# 536
Сигурно мама много е харесвала Жизел за снаха и това си е казало думата. Нали и тя е с немски произход като тях. Може да го е натискала да си я вземе за жена.

# 537
# 538
Оу страхотна е, японските са доста модерни напоследък

# 539

Общи условия

Активация на акаунт