Звездни компромати - 260 част

• 96 505
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Тя печели пари, като коментатор, а и май и харесва, прави го за лично удоволствие!
Приказлива е, винаги има мнение по различни теми, но си мисля, че един ден, ще почнат да я канят в много по - сериозни рубрики!

Вярвай си....... Whistling По-скоро тя плаща, за да си начесва егото и защото изглежда има мнооооооого свободно време Wink

Е, може и така да е, но е амбициозен човек и е умна!
Ся, и аз не я хич харесвам с глътнатия корем, ама нейна си работа! Добър коментатор е, има гладка реч, добър изказ, добра обосновка и доводи, абе харесвам я!
Явно и е интересно в тези среди, но съм склонна да вярвам, че ще се цели в по - сериозни тематики!
Е, то си е нейна работа! Аз я харесвам! Crossing Arms

# 571
Аз въобще не се съмнявам, че ще и дадат трибуна! Тя е толкова ..."атрактивна", че привлича внимание, без значение положително или отрицателно... Точно като образите от предизборните плакати, които разсмиват половин България тези дни! Mr. Green Някой ден и на такъв плакат ще я видим, и ще си я заслужаваме напълно! Crazy

# 572
Аз за снимката казвам,виждала съм я на други снимки далеч по-страшна. На тази не е зле, а че е гротеска не споря хич. Но след снимката на Червенкова то всички ми се виждат хубавици.

# 573
Жени Калканджиева изглежда доста по-умна жена, без постоянно да натяква за изпити, 5 образования, право, мраво и сие. Нямам нищо против Антония Първанова, но точно интелект от нея не ми лъха. Абсолютен кич и ретро попфолк е тя. Тотално повлияна от руските новобогаташки.

# 574
  • Пловдив
Аз въобще не се съмнявам, че ще и дадат трибуна! Тя е толкова ..."атрактивна", че привлича внимание, без значение положително или отрицателно... Точно като образите от предизборните плакати, които разсмиват половин България тези дни! Mr. Green Някой ден и на такъв плакат ще я видим, и ще си я заслужаваме напълно! Crazy
Гледам - пак Берковица. Тъкмо да попитам всички кукувици в България там ли се движат....

# 575
Вие сериозно ли - как да не е зле, изглежда на 40+, аутфита отново е без коментар, както и прическата...Относно интелекта - голяма заблуда, предимно ходи да коментира брадърите и да се хвали при Гала къде пътешества, поне аз досега не съм я чула да коментира сериозни теми, тече и гладко мисълта, но общо взето не казва нищо съществено.

Страшно е интелигентна. Само един много интелигентен човек би казал, че косата му е блондинка:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=945724628828058&set= … ype=3&theater

# 576
Извинете че така нахлувам в темата , вчера ми попадна видео на последния ВИП брадър - тая къща пак ли Кремена я е обзавеждана - е няма такава цигания . За участниците - без коментар !

# 577
  • София
А дали в темата е ставал въпрос за развода на Гуен Стефани? Мернах нещо, но не останах с впечатление за голяма достоверност.

# 578
http://www.viewsofia.com/article/29748/Novata-adrenalinka-Lili-e … a-Simeon-Liutakov
Новата адреналинка Лили е гадже на актьора Симеон Лютаков

# 579
  • София
Много е красива тази Лили  Heart Eyes

# 580
Вие сериозно ли - как да не е зле, изглежда на 40+, аутфита отново е без коментар, както и прическата...Относно интелекта - голяма заблуда, предимно ходи да коментира брадърите и да се хвали при Гала къде пътешества, поне аз досега не съм я чула да коментира сериозни теми, тече и гладко мисълта, но общо взето не казва нищо съществено.

Страшно е интелигентна. Само един много интелигентен човек би казал, че косата му е блондинка:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=945724628828058&set= … ype=3&theater

Тоца  пълна карикатура!  Mr. Green

# 581
Лютаков на моделките си май налита:) Преди нали беше с Кристина Диманова, даже намирам прилика между нея и новата.

Скрит текст:

# 582
Калканджиева ми е еталон за плиткоумие, поднесено със сериозно самочувствие. Винаги се взима думата патетично, прави се тежка и авторитетна пауза... и се изтърсва нечовешка глупост. Антония, признавам си, ми е нива над нея в интелектуално отношение.

# 583
  • Пловдив
тези мернахте ли ги...
С какво русото Миме е толкоз известна ooooh!

# 584

Общи условия

Активация на акаунт