Звездни компромати - 260 част

• 96 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • До морето
То и от Първанова не лъха  Laughing

# 601
То и от Първанова не лъха  Laughing

Тук бих поспорила и то много,  Wink но не е мястото

# 602
  • София
Софи Елис Бекстър - бременна с четвърто дете Heart Eyes има лице на порцеланова кукла Heart Eyes
Прилича ми на Галка от Каризма. Rolling Eyes

Да, Галя има сходно излъчване, но много се предвземаше и изглеждаше малко фалшиво.

От къде ги знаете тези неща - от кой бил подарък леопардчето?

# 603
  • Варна
Игнатова не почна ли от тото шанс или нещо такова, аз от там я помня с едни сиво-руси кичури. После заглади косъма и стайлинга, като отиде в Господарите.
И аз я помня от тото шанс, и то не добре изглеждаща.
Сигурно е било от осветлението и грима.

# 604
Игнатова не почна ли от тото шанс или нещо такова, аз от там я помня с едни сиво-руси кичури. После заглади косъма и стайлинга, като отиде в Господарите.
И аз я помня от тото шанс, и то не добре изглеждаща.
Сигурно е било от осветлението и грима.

Дайте снимки де... Peace

# 605
  • bad@ss
От къде ги знаете тези неща - от кой бил подарък леопардчето?

Кадиров прави щедри подаръци на любимците си. Когато играеше в Терек(Кадиров е президент на Терек), Благо често гостуваше в дома му, беше се снимал и в частния му зоопарк. Наскоро Есмералда се появи с една от големите котки на Кадиров. Доста от скъпите подаръци за сватбата са именно от него. Около сватбата се появи и малкото котенце.

# 606
Ето я песента на М. Игнатова

https://m.youtube.com/watch?v=LtJlg5R2g_o

# 607
  • София
Отношението/уважението към животните говори много за културата и възпитанието на човек. ooooh!

В мутренските години и тук имаше такива изцепки, включително разходка на големите котенца, на вериги, демонстративно в града ooooh!
Изроди! Sick

# 608
Те нашите мутрафони начело с главния е ясно от кого се вдъхновяват  Tired Sick

# 609
Те нашите мутрафони начело с главния е ясно от кого се вдъхновяват  Tired Sick

По-жалкото е, че някои от тях все още си мислят, че живеят в 90-те.  Mr. Green

Ай стига бе, превъртях песента на Мария Игнатова, това по погрешка ли е снимано? Ще падна, аз по-добре ще я изпея.  #Crazy

# 610
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С удоволствие бих си имала такова котенце, ама ако имах и сафари-парк около къщата Laughing

# 611
 Казвали са ми за един люлински герой, чиято къща си е цял зоопарк, за тигър конкретно се бях впечатлила.
 А за драмите пловдивски на Кенчо сигурно сте чели преди време  Mr. Green http://flip.bg/forward/177159/kengurutobeglec-s-pokartitelna-semeina-istoriia

# 612
Отношението/уважението към животните говори много за културата и възпитанието на човек. ooooh!

Абсолютно, особено към дивите животни  Peace

70-те, семейството на Типи Хедрън, вкл. дъщеря и Мелани Грифит и домашният любимец
Скрит текст:

Мнението и сега за случилото се тогава

# 613
  • София

Абсолютно, особено към дивите животни  Peace

70-те, семейството на Типи Хедрън, вкл. дъщеря и Мелани Грифит и домашният любимец
Скрит текст:

Мнението и сега за случилото се тогава
Гледала съм снимките много пъти, това е доказателство, че тези животни могат да се опитомяват и привикват с човека.
Скрит текст:
Не го намирам за редно, даже се отвращавам от човешките напъни да превърнат едно величествено животно в жалък домашен любимец - клоун или играчка, да прави не типични з анего неща, независимо от любовта, грижите.

Не съм ходила на цирк, по тази причина, нямам и желание, както и в зоологическата в Сф изпитвам супер тягостно чувство и не ми харесва да посещавам клетките на животните Crossing Arms

# 614
Гледала съм снимките много пъти, това е доказателство, че тези животни могат да се опитомяват и привикват с човека.
Жалко, в това сладко животинче ми беше надеждата някой ден да ни отърве от вечното присъствие на този мърляч. :mgreen:

Общи условия

Активация на акаунт