С колко по-възрастен партньор от вас сте правили секс?

• 25 959
  • 90
  •   1
Отговори
# 75
Нагоре - 15 години, надолу - 7-8.

# 76
  • България-Швейцария
Ами не, не са. Има едни други особености, по които си наясно дали си с 35-годишен или с мъж над 45. Спирам, няма да пояснявам, осъзнавам, че за това жената трябва да има и опит.
Е, не на всички им увисват някои атрибути още на 40 все пак Laughing
А има и операции вече, изобщо в днешно време е особено лесно да скриеш възрастта си.

# 77
освен това момичето е било на 23. като си на 23 45 или 35 все са ти  по-големи и трудно се преценява.

# 78
Ами не, не са. Има едни други особености, по които си наясно дали си с 35-годишен или с мъж над 45. Спирам, няма да пояснявам, осъзнавам, че за това жената трябва да има и опит.
Е, не на всички им увисват някои атрибути още на 40 все пак Laughing
А има и операции вече, изобщо в днешно време е особено лесно да скриеш възрастта си.

Не става въпрос за увисване на атрибути, а за самия процес, като изобщо не говоря за негативни изживявания Laughing Но така или иначе разговорът не е за широка общественост, така че точка.

# 79
Но така или иначе разговорът не е за широка общественост, така че точка.
Защо въобще се инициират подобни теми във форума тогаз Grinning

# 80
 Hug

Е,как защо?Краят на седмицата е все пак. GrinningЛаптопа,на дивана,пухкаво одеяло,чаша червено винце.....
При нас е слънчево,но духа жестоко и е студено,брррр.
OX'AMAH,не се хваля за агнешкото. Wink Просто констатация.Виж,ако се науча да карам ски добре,ще се похваля!Или ако си купя Порше  smile3508

# 81
  • София
Hug

Е,как защо?Краят на седмицата е все пак. GrinningЛаптопа,на дивана,пухкаво одеяло,чаша червено винце.....
При нас е слънчево,но духа жестоко и е студено,брррр.
OX'AMAH,не се хваля за агнешкото. Wink Просто констатация.Виж,ако се науча да карам ски добре,ще се похваля!Или ако си купя Порше  smile3508
Темата е пусната на 20 септември.

# 82

Темата е "С колко по-възрастен партньор от вас сте правили секс?", а не за подробностите около това кой как изглежда и дали му е увиснал атрибутът и т.н.

# 83
6 години е моят най-възрастен, то това е и мъжът ми. Когато бях на 20 харесвах батковци, че наборите ми бяха незрели. Като стана на 40, не виждам лошо да харесам някой 34 годишен да речем.
Обаче определено има разлика от това да си на 20 и да си легнеш с 40 годишен, тогава разликата може да не е толкова съществена, защото 40годишните мъже са си в разцвета.
Друго е обаче дамата да е на 40 и тогава да си легне с 20 год, по-голям господин си е осезателна разлика.

# 84
Правилният въпрос е с колко по-млад сте правили. С по-възрастен, особено много по-възрастен, и баба знае.
18 г.. Laughing

# 85
Най-прекрасните изживявания имам със сегашният ми любим- аз съм на 41, а той е на 63. Страст, любов и разкошен секс. Обожавам го.

# 86
Прекрасно, но защо тайно го казваш? Срам ли те???

# 87
Прекрасно, но защо тайно го казваш? Срам ли те???
може да става дума за любовник.

# 88
# 89
8 години по голям от мен

Общи условия

Активация на акаунт