Фермата - Сезон 1, Тема 2

• 50 719
  • 866
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за новата тема   bouquet
Случайно някой да знае къде мога да намеря епизода от неделя? Никъде не го намирам качен.

П.П. Току-що видях, че по-назад се казва, че го има в Замунда.

Къде качват целите епизоди?

Там ги има и останалите.

# 76
  • София
Забавно беше, Гошко е артист - нормално за хомосексуалните да имат такива заложби, ама наистина някак беше излишно, толкова ли нищо друго интересно не се е случило, за да се налага и в без това малкото време да ни пробутват такива случки? Да загатнат само - да, а те си запълниха времето с този ритуал. Всъщност в снощния епизод нищо не се случи. Избирането на Димитър беше ясно на всички, друго нямаше. Думите му са красиви, поучителни, смислени, но аз лично искам да гледам действие, ситуации от ежедневието, има хора дето още една дума от тях не сме чули - Мария и Рая например да ли са ги дали да обелят 2-3 приказки /изключвам Рая с козата вчера/. Ами Норчето? То и без друго е в някакъв собствен свят и говори едва - едва, но нищо дотук от нея. Сашо? Ако не беше дуелът с Асен, какво сме видели от него? А, да - когато Митко ги заведе да вадят картофките всички мъже /дори и Хитлер беше там/, кой освен Жорко липсваше? Сашето. Mr. Green Sunglasses Абсолютен мързел, може и затова да не го дават него.
Много разтягат, повтарят, потретват - аз не съм гледала "Къртицата", не знам там така ли е било, и как всъщност е било, но тук просто нищо не се случва.
Абсолютно. Peace
На мен ми стана интересно откъде например разбраха за картофите - каза ли им някой или Димитър сам откри мястото, защото ми се стори, че е точно след оградата, т.е. извън пределите на фермата.  Thinking

# 77
До колкото разбрах те са знаели за картофите, защото в началото говореха нещо, че до едно място вече били изкарани и трябвало да копаят от там нататък. Но пък после говореха така, сякаш чак сега разбират, че има картофи Thinking А може би първия път не са изкарали много и сега са учудени, че успяха да съберат 2-3 кофи ...

# 78
Благодаря за новата тема   bouquet
Случайно някой да знае къде мога да намеря епизода от неделя? Никъде не го намирам качен.

П.П. Току-що видях, че по-назад се казва, че го има в Замунда.

Къде качват целите епизоди?

Там ги има и останалите.

Hug

# 79
до колкото разбрах специално  им беше разрешено да извадят картофи

# 80
  • Другата България
Извън фермата ми се видяха и на мен, Рейна.
Така и не стана ясно.

# 81
Благодаря за темата!

Имах големи очаквания за Фермата, надявах се да не се набляга на сеира и предаването да бъде някак по-стойностно от другите риалити формати. Все пак ще продължа да го следя и да се надявам.

Чудя се, кога имаха време да се занимават с разиграване на сватби? Нали  са им дали кози за които да се грижат, кой ги пасе, кой ги дои и какво правят с млякото(все пак козите през лятото се доят по 3 пъти на ден), имат градина за която да се грижат и т.н? Не трябва ли те сами да се грижат за всичко или има хора, които зад кадър вършат цялата работа? Задавам си редица такива въпроси, понеже повече ги дават как си седят и спорят, и ако нямат задание вършат 1-2 неща, например в снощната серия видяхме как Мустафа учи жените да доят коза, как мъжете извадиха 3 кофи картофи, готвиха и после разиграваха сценката.

# 82
 ooooh! месото в магазина от къде ли идва според тях?

# 83
Супер лицемерие с тва месо. От магазина също е ходило и е яло и някой го е гледал, ама го плющят и за още питат.

# 84
  • Вестерос
Райно и коя са ратаите, че изтървах. Димитър ли ги избра или се допита?

# 85
Райно и коя са ратаите, че изтървах. Димитър ли ги избра или се допита?
Альона е ратайка ми се мерна.

# 86
  • Вестерос
Мерси и аз така предположих , в гръб на нея ми замяза.

# 87
Офф, с този монолог на Митко към сина му.... Защо все ни се поднасят такива клишета? Аз искрено се възхищавам на хората, които се грижат за деца с проблеми, точно защото държавата ни ги е за..ла, но... все пак това е шоу - дайте сметка, номер, на който да помогне, който с колкото може /не че нещата могат да се разрешат в дългосрочен план/, ама не ми вменявайте в дълг да харесам някого или да бъда толерантна, защото....

Така и с ярето... 1 час - ще го колим ли, ще го ядем или не... Аз не съм вегетарианка, но не обичам особено много месо. Но, ако, трябва да бачкам тежък физически труд, нямам достатъчно други протеини - растителни или млечни - разбира се, че ще имам нужда от месо, тези мускули нали трябва да се поддържат по някакъв начин... Голяма скука настана, май сеира по другото реалити е по-интересен, за съжаление...

# 88
  • София
Вече започвам да се отказвам от "Фермата" много боза, много нещо. Не можеше ли по същество кой избира за ратай и т.н. Димитър въпреки, че му симпатизирах преди сега вече започва да ме дразни с излишните патоси, то молитви, какво ли не обръщение към сина си.... Ми хубаво да не забравяме, че сме българи и християни, ама не всички са християни и не визирам мюсюлманина, че му забравих името..Ами ако и той ги накара да се молят на килимчето заедно с него, както той трябва да казва молитва преди вечеря!? Твърде "праведни" ми идват на моменти. И клането на ярето. То не бяха драми, пък музика, пък на черно бял филм.... ooooh! ще кажеш, че пържолите по хипермаркетите са от убити животни, на които преди това им е направена обща анестезия.
Варсамов дразни вече с мутренското си поведение и каруцарски език. Ако има дуел ще искам да е с Райно и Варсамов и съм сигурна, че Райно ще спечели. За Альона познах, че ще е ратай на седмицата. Димитър обаче е по-хитър отколкото очаквах, според мен стратегически избра Райно за ратай, защото му е доста силен конкурент.

# 89
И аз мисля, че страгегически избра Райно.

Общи условия

Активация на акаунт