Варна - колоноскопия, амбулаторно - къде?

• 15 835
  • 18
  •   1
Отговори
Препоръчайте ми гастроентеролог във Варна, за колоноскопия - амбулаторно.
Ако някой скоро е правил без здравна каса и може да сподели цени, ще ми е от полза информацията.

# 1

Майка ми си прави колоноскопия при доктор Влаева във Виница, но много дълго я размотава вместо да я насочи към онкоболницата. Затова препоръчвам доктор Манастирска. Цените са различни в зависимост от това има ли пълна упойка.
http://zdravenspravochnik.com/%D0%B4-%D1%80-%D1%82%D0%B0%D0%BD%D … 1%81%D1%82%D1%80/

# 2
Не бях чувала за тази докторка. Благодаря ти!

# 3

Майка ми си прави колоноскопия при доктор Влаева във Виница, но много дълго я размотава вместо да я насочи към онкоболницата. Затова препоръчвам доктор Манастирска. Цените са различни в зависимост от това има ли пълна упойка.
http://zdravenspravochnik.com/%D0%B4-%D1%80-%D1%82%D0%B0%D0%BD%D … 1%81%D1%82%D1%80/
Благодаря ти! Прочетох и аз за доктор Влаева мнения, но някъде около окръжна болница преглеждала също в клиника и май правела амбулаторно колоноскопия. Искаше ми се още мнения да прочета за специалисти, от които са доволни хората, затова пуснах темата.
Не ми се иска да ходя на посоки, а при препоръчани доктори, от доволни пациенти.

# 4
  • Бургас
Аз бих ти препоръчала професор Искрен Коцев като специалист,но нямам представа дали извършва амбулаторни колоноскопии.При теб за какво заболяване се съмняват?

# 5
Не беше съвсем скоро, но аз си правих колоноскопия при д-р Красимир Иванов от гастроентерологичното отделение в онкоболницата. Не съм имала някакви сериозни съмнения за рак, не е това причината да я направя там тази процедура. Просто така се случи, ....

Не знам цени с днешна дата, казвам ти го като вариант. Само знам че цената зависи от това дали е с упойка или не.

Аз лично гореспонетатия професор не го харесвам, дълга история не ми се разказва........толкова ме ядоса че на десетата минута му блъснах вратата и си излязах без да му платя, то и няма за какво нищо не беше направил. А мен ме интересуваше ехография за това отидох.

# 6
Благодаря ви!
mariqivanova799, именно думата "съмняват" ме кара да се интересувам за колоноскопия. Съмнения има всякакви, за какво ли не, ама всеки клати глава и казва "може да е това", "може да е онова", затова се интересувам от изследването и по метода на изключване е добре да мина през това, за да отхвърля или потвърдя за даден проблем. Ако ли не, да се насочвам към други специалисти.

# 7
  • Бургас
Ами имай предвид,че процедурата е тежка,трябва да изпиеш за един слетобед 3 литра течност с вешество,което буквално за измие дебелото черво,аз не мога почти да изляза от тоалетната и почти винаги ме слагат и на системи,защото силно се обезводнявам,въпреки,че в течността,която пия има соли,с които уж не се обеводняваш.
Самата процедура при мен е ужасно болезнена и никога не бих се съгласила без упойка.

# 8
Благодаря - прочетох за това! Ще го имам предвид, но това не би ме отказало, ако с колоноскопия е единственият начин да се изключат проблеми с дебелото черво.  Hug

# 9
  • Бургас
Oт сърце ти пожелавам всичко да е наред,защото при който и лекар да споделиш,че имаш проблеми с дебелото черво първата му работа е да ти назначи колоноскопия,аз имам над 8 направени и реших вече да не ходя по лекари,ужасно е

# 10
Oт сърце ти пожелавам всичко да е наред,защото при който и лекар да споделиш,че имаш проблеми с дебелото черво първата му работа е да ти назначи колоноскопия,аз имам над 8 направени и реших вече да не ходя по лекари,ужасно е
Доста си изпатила. А лечение нямаш ли предписано някакво, на база изследвания и резултати от тия колоноскопии? Режим на хранене, който да спазваш най-малкото?

# 11
  • Бургас
Доста си изпатила. А лечение нямаш ли предписано някакво, на база изследвания и резултати от тия колоноскопии? Режим на хранене, който да спазваш най-малкото?
Аз имам улцерозен колит,преди години беше много активен,направо ме хваща ужас като си спомня.Режима на хранене ти си го създаваш,пробваш кое ти понася,основно съм на варен ориз,варени картофи и варено месо,малко банани,без салати,без подправки,до скоро не ми понасяха и млечните,но се случи някакво чудо и отново започнах да хапвам малко кисело мляко и малко кашкавал и сирене.
Лечението е със сулфосалицилати,аз съм алергична към една от основните съставки-салициловата киселина.Пия кортикостероиди,които не се прилагат много продължително,но нямам избор и съм наясно с последствията.
Има тема за улзерозния колит,ако за това се съмняват мога да ти дам линк.

# 12
Интересувала ли си се от фекална трансплантация с цел лечение на улцерозния колит, или никой не ти е споменавал за това?

# 13
  • Бургас
Интересувала ли си се от фекална трансплантация с цел лечение на улцерозния колит, или никой не ти е споменавал за това?
Никога не съм го чувала,признавам.Но трансплантация ми звучи много страшно,ако ми обясниш  ще съм ти много благодарна  bouquet

# 14
Никога не съм го чувала,признавам.Но трансплантация ми звучи много страшно,ако ми обясниш  ще съм ти много благодарна  bouquet
Тия дни разбрах и аз. Ще ти пиша на лично съобщение, защото изместих много темата.

Общи условия

Активация на акаунт