Отговори
# 570
Иди ги разбери за кво иде реч  hahaha
За гъдела има повече логика  hahaha
Инак тъй да каже че го боляло  newsm78 ог нищото пък и каква тайна е това  hahaha

# 571
  • София
Диди летните сериали ги местят винаги, рядко остават в деня в който са почнали излъчване.

# 572
То това за врата на мен ми се видя като шега  Peace Нали тя го пита предния ден да й кажел нещо,което другите не знаят,пък той я бъзика,та сега казва : "понякога ме боли врата...искаше да ти каже нещо,което не съм казвал на никого...нищо особено,но никой не знае ...боли ме врата,това е - и се подсмихва  Wink едва ли не - ето вече знаеш нещо само ти  Mr. Green  Не знам Евито от руски или тр превеждат  Peace

Иначе преди да тръгне как й казва - да не избягаш  ooooh! ooooh! ooooh! къде да бягала от такъв красавец,с красиво сърце бил  ooooh! ooooh! пък точно това направи  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 13:18 от anitto

# 573
Ма тя нямаше намерение да бяга  Peace
Но след разговора с Нера,по удачно й се видя да го остави сега,защото после няма да може

# 574
Мда,и аз не я упреквам  Peace ама сега ме хваща яд като гледам какво са си казали преди бягството  Cry как са го навързали СЦ  Peace мн ми харесва този техен похват,винаги да свързват нещата - както при целувката и представата на Йо за целувката...  Crazy

# 575
Аз също не я упреквам за нищо  Peace

За всичките й глупости си има оправдание  Peace
На моменти може да изглупява с постъпките си, но си е права  Peace

# 576
   Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  

Елчин ,  преди минути  - сигурно за празника отиват някъде  Peace

ПП -  не харесвам селфита от коли  Peace

# 577
Ани  Hug от руски превеждаме, като използваме и арсенала си от турски, за подобряване на превода  Peace Laughing
Разбира се, когато Лени се включва, директно от турски идват нещата.
Нормално е когато има превод от превода, да се получават такива неща.
Все пак, на мен ми се струва по-логично да има болки във врата, отколкото гъдел  Peace /Ако съм честна, не съм чувала за гъдел точно там  Laughing /
Подобна болка, Верче, не е задължително да се дължи на сериозно заболяване. може да е от преумора, да има шип във врата и прочее  Mr. Green

# 578

Иначе преди да тръгне как й казва - да не избягаш  ooooh! ooooh! ooooh! къде да бягала от такъв красавец,с красиво сърце бил  ooooh! ooooh! пък точно това направи  Crossing Arms
Другия път ще я вземе с него до магазина  Joy Joy Joy Joy Joy

# 579

Иначе преди да тръгне как й казва - да не избягаш  ooooh! ooooh! ooooh! къде да бягала от такъв красавец,с красиво сърце бил  ooooh! ooooh! пък точно това направи  Crossing Arms
Другия път ще я вземе с него до магазина  Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha белезници ще си сложат  hahaha hahaha hahaha

Сега на превода чак обърнах внимание,че когато Йомер разказва на Синан, гласът му трепери и е дрезгав...и при Синан в един момент се забелязва  Peace Браво на Борето и Салих  Wink дали са всичко от себе си,за да се получи сцената перфектна  Peace

# 580
# 581

Сега на превода чак обърнах внимание,че когато Йомер разказва на Синан, гласът му трепери и е дрезгав...и при Синан в един момент се забелязва  Peace Браво на Борето и Салих  Wink дали са всичко от себе си,за да се получи сцената перфектна  Peace
Честно казано изобщо не искам да я гледам пак тая сцена. Само веднъж я гледах по време на лайфа. Много тежка, много  Tired

# 582
Синан сигурно ще върне асистентката на Йо.Тъй като Дефне има навика да бяга поне като му е асистентка ще му е пред очите.

Еви благодаря за труда както и на другите момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 583
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

Феновете веднага ги спретнаха  Laughing

# 584
Синан сигурно ще върне асистентката на Йо.Тъй като Дефне има навика да бяга поне като му е асистентка ще му е пред очите.

Той дали ще си я иска  Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт