Нашите кухни - 61

• 106 108
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Понеже и аз съм същата дилема/имам бяла гланцирана кухня на ИКЕА от 2 години, сега обаче сменяме плот, гръб и уреди/, ето една идея с два вида гръб. Само дето не знам какъв е точно този синия гръб и може ли да се намери  newsm78

# 181
Меденка, разгледай и техническия камък. Имат много добри и разнообразни цветове, лесен е за поддръжка, но има един кусур - скъп е. Може и гърба да си направиш от него, ако финансиите не са проблем. Би изглеждало много добре в комбинация с белия гланц на шкафовете.
priberabella, Ако има нещо, което ме впечатлява веднага е стъпаловидното решение на горните шкафове и липсата на такива над хладилника.Малко странно изглежда - малко недовършено.

# 182
Понеже и аз съм същата дилема/имам бяла гланцирана кухня на ИКЕА от 2 години, сега обаче сменяме плот, гръб и уреди/, ето една идея с два вида гръб. Само дето не знам какъв е точно този синия гръб и може ли да се намери  newsm78

Според е мен е лакобел! Моята е по същия начин с два вида гръб-дървесен и бял лакобел.

# 183
Renko дължина-75,а ширина 35.

# 184
Renko дължина-75,а ширина 35.
Гледaм че и ти ще си с гaзови котлони.Кaкъв ще е гърбa?Aз зa дa избегнa рисковете от открития огън съм решилa плочки дa слaгaме,a aко ми го позволи бюджетa стъкленa мaозaйкa  Heart Eyes

# 185
  • София
Меденка, разгледай и техническия камък. Имат много добри и разнообразни цветове, лесен е за поддръжка, но има един кусур - скъп е. Може и гърба да си направиш от него, ако финансиите не са проблем. Би изглеждало много добре в комбинация с белия гланц на шкафовете.
priberabella, Ако има нещо, което ме впечатлява веднага е стъпаловидното решение на горните шкафове и липсата на такива над хладилника.Малко странно изглежда - малко недовършено.

mumbas, плотът ми няма да е толкова голям, че да не мога да преглътна цената...но сякаш предпочитам дървния плот и гръб, чисто визуално. Те ми пасват на цялостната концепция, според която акцентът е трапезарната част и по-точно дъбовата маса.

Та в този ред на мисли класифицирам всички "за" и "против" и сякаш търся аргументи да се убедя, че експлоатацията на такъв плот няма да е чак толкова затормозяваща.  Confused

# 186
  • На брега
Mеденка, страхотно изглежда с тези цветове! Heart Eyes
Каква ти е масата? Сега съм на такава вълна Laughing.

# 187
  • Раковски
Зад газовите котлони може и ламарина да се сложи. Ся дали се харесва или не е въпрос на който всеки може да си отговори сам.

Скрит текст:

# 188
  • София

[/quote]
Според е мен е лакобел! Моята е по същия начин с два вида гръб-дървесен и бял лакобел.
[/quote]
Да  като се замисля абсолютно си права  bouquet Ако е удобно покажи снимка  Hug Ей то хората са си казали, че, "с питане и до Рим се стига". Ей сега колко още идеи ми се завъртяха в главата, само Икеа да благоволят да ни доставят новите модули... ама това е друга тема, която вече 3 месеца ни мъчи Confused

# 189
На мен специално не ми харесват тия неръждавейки,някак индустриално ми стоят.Може би защото на работа има бая ламаринени плотове и мивки,та едва ги гледам вече.Пък и всяка капка вода им личи,трудно се полират до блясък,лесно се драскат  Confused

# 190
  • На брега
[/quote]
Да  като се замисля абсолютно си права  bouquet Ако е удобно покажи снимка  Hug Ей то хората са си казали, че, "с питане и до Рим се стига". Ей сега колко още идеи ми се завъртяха в главата, само Икеа да благоволят да ни доставят новите модули... ама това е друга тема, която вече 3 месеца ни мъчи Confused

[/quote]

pale4ka, твоя ли е кухнята? Изгубих се през цитатите чия е  Crazy! Както и да е- много ми хареса комбинацията на дърво, синьо и бяло. И на Меденка дъбовата маса ще стои добре там Laughing.

# 191
  • София
pale4ka, твоя ли е кухнята? Изгубих се през цитатите чия е  Crazy! Както и да е- много ми хареса комбинацията на дърво, синьо и бяло. И на Меденка дъбовата маса ще стои добре там Laughing.
[/quote]

Еххх би било добре да е и моята в такъв завършен вид, но не е... моята е бял гланц кухня на Икеа/в момента хич не е за снимка/, която чака своята промяна и това е една от идеите които ми се върти в момента...

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 23:23 от pale4ka

# 192
Не си ли доволна от икейската кухня? Нали са с голяма гаранция?

# 193
  • На брега
Еххх би било добре да е и моята в такъв завършен вид, но не е... моята е бял лак кухня на Икеа/в момента хич не е за снимка/, която чака своята промяна и това е една от идеите които ми се върти в момента...
Тя и моята не е за снимка! Laughing С кухня времянка съм. Дори още нямам избистрена визия за нея. Клоня към бяло или нюанс на бялото, евентуално гранитен плот. За гръбчето съм тотално неориентирана. Съседната стена е с белосани тухли и се притеснявам, че ако сложа плочки, текстурата на тухлите и мрежата от плочките може да се бият. Нещо гладко или ситните мозайки би било по-добре. И аз съм с газов котлон и не знам, какъв материал е подходящ за гръб. Не мисля за дървен плот, защото помещението е малко. Съвсем наблизо ще е масата (и аз планирам хубава дъбова), и два дървени плота в съседство, с различен фладер също ще са в конфликт. Пода е дървен, колона и трегер ще обличам с дърво... Дървото вместо да е акцент ще се изгуби, а и на такова малко пространство с тази дървения ще стане, като в тролска къщичка. Тази комбинация с дърво и лакобел, която си пуснала ми хареса (гледам и черния под на тази кухня, която показваш и си трансформирам нещата някак към моя случай Wink).

# 194
  • София
Не си ли доволна от икейската кухня? Нали са с голяма гаранция?

От наличните шкафове не мога да се оплача, не са мръднали ....но... накратко: тази година решихме да подменим досегашните уреди с вградени/съответно за тях са необходими нови шкафове/ и да добавим към горния ни ред още 1 шкаф с вратичка. В Икея обаче са сменили от тази година кухните си, съответно и размерите им. От  Икея-България ни казват че не могат да ни доставят от старите кухни-шкафове и врати, макар че официално до края на 2016 предлагат тази услуга. И така си чакаме вече 3 месеца на местно ниво да се задействат/а те обещаваха многократно/. Стана объркано, но понеже вече много нерви изхабих и направо не ми се разказва.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт