Нашите кухни - 61

• 106 190
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте  Hug и ни сме тръгнали да правим кухня, все още сме на ниво проект. Хората които ще ни правят кухнята направиха един проект които няма грам симетрия в него като чели не сме говорили какво искам  Crossing Arms Къде мога да отида да ми направят проект и горе долу каква цена са проектите?
Ако дадеш повече инфо може да ти помогнем и тук и то безплатно

# 736
Искам да си купя тенджера под налягане.Имащи индукционни котлони,ползвате ли такава тенджера и не е ли опасно?При стария си стъклокерамечен котлон съм ползвала без проблем,но на индукционния се притеснявам.
Много лесно се готви така. Имам две тенжери от Метро - за 6 и 9 литра, по около 35 лв. бяха. Изхвърлих всички други, тези ми стигат, едната като е в миялната, другата е на котлона.

# 737
Честито Рождество! Бъдете здрави и честити!  Hug

Заповядайте в новата ни 62-ра тема!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=893474

# 738
  • София
Здравейте  Hug и ни сме тръгнали да правим кухня, все още сме на ниво проект. Хората които ще ни правят кухнята направиха един проект които няма грам симетрия в него като чели не сме говорили какво искам  Crossing Arms Къде мога да отида да ми направят проект и горе долу каква цена са проектите?
Добре Simple Smile Какво да дам като инфо

# 739
Добре Simple Smile Какво да дам като инфо
скица на помещщението с размери, какви уреди и къде ще има, някаква идея / снимка от някъде/ като за начало а после ще променяме

# 740
Размери, колони, врати, прозорци, изводи за вода, разпределение на техниката: печка, миялна, хладилник. 4efits ме е изпреварила.

# 741
Честита Коледа на всички! Имам нужда от съвет, имам хоризонтален шкаф над мивката в които искам да нареждам чиниите от съдомиялната които вече са сухи, мисля, че така ще ми е по-удобно да ги взимам и слагам,отколкото ако ги наредя една в друга на няколко купчини. Става въпрос за нареждане на вече сухи чинии, търся сушилник с разделител на чинии,който просто да се поставя свободно, няма да има нужда да се хваща с болчета и винтчета за двете страници. Моля препоръчайте ми такъв!

# 742

Общи условия

Активация на акаунт