Нашите кухни - 61

• 106 197
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Блумоушън са механизмите с плавно затваряне да не се тряскат врати и чекмеджета. Единия вариант е този механизъм да е вграден в пантата и цената е 5 лв, другия е да сложите 2 панти и отделно трето нещо ще е този механизъм за плавно затваряне на вратичката (все едно че слагате 3 панти), цената така е по-ниска 3.50 грубо.

1000 лв на метър беше цена за кухна с ПДЧ корпус и врати масив с панти Блум с 2 метабокса с плавно без други механизми...
Вашата цена е висока според мен.
Вижте вратите Морато май се казваха, те са хубави поне от показаното тук останах със страхотни впечатления.

Извинете, че така нахлувам в темата ви, но бих искала да споделя едно мое впечатление: поинтересувах се от Морато и поисках оферта за ПДЧ кухня, без абсолютно никакви "глезотии", около 180см. Направиха ми оферта за 3640лв. за след два месеца.

# 721
Блумоушън са механизмите с плавно затваряне да не се тряскат врати и чекмеджета. Единия вариант е този механизъм да е вграден в пантата и цената е 5 лв, другия е да сложите 2 панти и отделно трето нещо ще е този механизъм за плавно затваряне на вратичката (все едно че слагате 3 панти), цената така е по-ниска 3.50 грубо.

1000 лв на метър беше цена за кухна с ПДЧ корпус и врати масив с панти Блум с 2 метабокса с плавно без други механизми...
Вашата цена е висока според мен.
Вижте вратите Морато май се казваха, те са хубави поне от показаното тук останах със страхотни впечатления.

Извинете, че така нахлувам в темата ви, но бих искала да споделя едно мое впечатление: поинтересувах се от Морато и поисках оферта за ПДЧ кухня, без абсолютно никакви "глезотии", около 180см. Направиха ми оферта за 3640лв. за след два месеца.

Ако е вярно то не подлежи на коментар но не се притеснявай сега ще получиш много оферти просто си проверявай п. кутия

# 722
  • София
Е, аз тази кухня почти я приключих вече, но тепърва ще ви следя изкъсо, защото трябва да измисля друга, по-голяма. Колебая се между масив и МДФ, а отделно като ви чета виждам, че трябва много да наваксвам.

# 723
  • Раковски
 Venecias, мдф с гланц на модекс е около 140 лв, мдф с акрилно покритие е около 80 лв (като тук има рязане, кант и кантиране, което вдига цената), но акрила е по-доброто. Ако изберете врата на модекс с дървесна шарка и да е мат цената по я бива. Избора на модел е важен защото той определя цената, но пък може да дойде вратата крива (пак според модела).
 МДФ-а виж материал който може да се боядисва, ако мдф-а е с фурнир, може да се боядисва и лакира (ако искате да изглежда като дърво), също така може да е основа на акрилни, полиестени, полиглосни и прочие плоскости.
 Ако в нас иам дилема дали да поръчвам врати за кухня от Морато или от Опус (масивни врати) бих избрал Опус понеже разликата не е толкова голяма.

# 724
Честита Коледа на всички! Весели, топли и щастливи дни!
Интересно ми е да чуя коментарите ви за това разположение на кухнята и това набързо начертано от един майстор

# 725
Честита Коледа на всички! Весели, топли и щастливи дни!
Интересно ми е да чуя коментарите ви за това разположение на кухнята и това набързо начертано от един майстор

Във варианта на майстора къде е съдомиялната?

# 726
Пак там, до мивката. Хладилника ме притеснява, дали няма да затваря един вид кухнята, при положение, че от там се влиза. Не че това е едниствения вход за нея. Всъщност за бокса се влиза от 2 места, другото е през трапезарията. в първия вариант вместо хладилника, там е долен шкаф с 40 см ширина, а горе най-вероятно етажерка за да стои малко по-отворено или релси, нещо такова.

# 727
Ако правилно разбирам чертежа на майстора, печелиш повече плот на едно място, което лично за мен е голям плюс. Това колона ли е в ъгъла при хладилника, където в неговия чертеж има 0,55? Да ти кажа не е чак толкова лоша идеята на майстора, но зависи на теб как ще ти е по-удобно да работиш. Като гледам по размерите кухнята не е много голяма, така че работен плот е полезно нещо.

# 728
  • Балчи-Варна
Искам да си купя тенджера под налягане.Имащи индукционни котлони,ползвате ли такава тенджера и не е ли опасно?При стария си стъклокерамечен котлон съм ползвала без проблем,но на индукционния се притеснявам.

# 729
  • на Мелмак
Нямаш място за притеснение.
Само тенджерата да е стоманена.

# 730
  • Балчи-Варна
etty775 благодаря,днес ще купувам.Сигурно,като заври,се намаля на 2-3.Моят плот е до степен 9.Гледах в Кауфланд имаше някаква от стомана 18/10,която става за индукционни котлони за 79 и нещо лева.

# 731
Ако правилно разбирам чертежа на майстора, печелиш повече плот на едно място, което лично за мен е голям плюс. Това колона ли е в ъгъла при хладилника, където в неговия чертеж има 0,55? Да ти кажа не е чак толкова лоша идеята на майстора, но зависи на теб как ще ти е по-удобно да работиш. Като гледам по размерите кухнята не е много голяма, така че работен плот е полезно нещо.
Да, идеята е за повече работен плот.  0,55 е пресметнал, че остава плот точно до колоната.

# 732
gul4i взимай смело тенджерата, ползвала съм винаги под налягане.От две години на индукционни, завира на 8-9 и намалям на 3.И моята беше 79лв от немските магазини.

# 733
  • София
Здравейте  Hug и ни сме тръгнали да правим кухня, все още сме на ниво проект. Хората които ще ни правят кухнята направиха един проект които няма грам симетрия в него като чели не сме говорили какво искам  Crossing Arms Къде мога да отида да ми направят проект и горе долу каква цена са проектите?

# 734
  • Русе

И аз бих сложила хадилника отляво, а в нишата да си сложа микровълнова, кафемашинаили нещо такова, което ползвам всекидневно. Ако нямам такива неща, бих вдигнала шкафове до горе на нивото на хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт