Нашите кухни - 61

• 106 442
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
И от нашия механизъм нямам за какво да се оплача. Идеален, ефтин от Роси ми е само той (другите са Блум). Без забележки работи и плавното затваряне. На 3 нива с място за бутилки и бурканчета с подправки. Нищо нито ми пада, нито се клати. Много удобен е.

# 691
И аз харесвам шкафовете за бутилки. Ако са направени, както трябва, издържат тежест и са удобни. Непременно ще имаме в новата кухня.

# 692
  • софия
ЩЕ ПОРЪЧВАМ КУХНЯ! Въпросите ми са:
5. Смислено ли да купувам шкаф/механизъм за бутилки с олио и оцет или не е особено практично решение и ненужна инвестиция(както ми втълпяват познати)?
Благодаря ви предварително за отговорите! bouquet

Малко със закъснение  с отговора, но от мен : не само аз, но и майсторите с които съм говорела вече са категорично против тези механизми. Уж са за бутилки,а не издържат  тежестта им и трудно се прибират. А и ако не са достатъчно много, а няколко, си танцуват в него като пияни.

Аз, пък, от личен опит мога да кажа, че този шкаф ми е крайно удобен и нищо от описаното не се случва. Няма да се лиша от него и в новата кухня.

# 693
  • на Мелмак
И аз харесвам шкафовете за бутилки. Ако са направени, както трябва, издържат тежест и са удобни. Непременно ще имаме в новата кухня.
Аз имам един такъв между миялна та и пералнята и го ползвам за препарати - супер удобно ми е.

# 694
И аз не бих се лишила от шкаф за бутилки. Даже обмислям два такива - един за перални и миални препарати и един за кухненските бутилки. Към днешна дата в един обикновен шкаф са ми набутани брашна, спагети, захар, сол, чубрици и др. такива и бутилките с олио, зехтин, оцет, соев сос и други подобни. Почти всеки път се оказва, че трябва да извадя половината шкаф, за да стигна до това, което ми е необходимо.

# 695
По тази причина всичко под плота ми е в чекмеджета. Лесно се вади, каквото ти трябва, без да клякаш и вадиш цялото съдържание на шкафа Peace Препоръчвам...

# 696
  • Русе
И аз съм за, даже два имам. В единия са олио, оцет, зехтини, сосове и ...., който е до фурната. В другия са ми част от алкохолите, нещо като барче ми е, мед и разни такива.

# 697
# 698
Здравейте, момичета! Купих от Санитек преди две седмици мивка модел 809, цвят сиена-страхотно изглежда, мечтаех си за точно такава, но, за съжаление е съвсем малко по-голяма от шкафа /недоразумение с майстора/, а нещата са в ход и няма време за друго решение, така че по спешност купихме мивка на Тека, която става за въпросния шкаф.  Ако някой има нужда от такава мивка, моля да ми пише на лични, просто е нелепо такава чудесна мивка да "отлежава" и да не влезе в употреба.

# 699
  • Варна
Благодаря момичета и момчета. bouquet
Засега имам някаква представа какво искам, след празниците ще се свържа с фирмата която съм избрала да видим дали ще могат да го реализират.
Лошото е, че в апартамента живеем и ще бъде ад. Ама ще се преживее.
Весели празници! bouquet

# 700
Sese честито, много хубаво става! Може ли да ми кажеш плота бял бетон гланц ли е?
И още едно питане в страни от кухненските шкафове. Осветлението над тях ли прави тези сенки по тавана или е от шпакловката. Извинявай за въпроса, но понеже искам да сложим такъв борд с лента и още се чудя...

# 701
  • София
Плота е бял бетон гланц. От шпакловката е, когато не е включено лентата с лед осветление не си личи, но като светне си личат всички неравности.

# 702
Мерси много. И аз на този плот се спрях.
И нашите тавани са сега така на вълни и ще ги преправяме, та ме беше страх да не ги опънем и после от лентата пак да се сдобием с този ефект  Blush
Със здраве да си я ползвате!

# 703
Sese, страхотна кухня! Много елегантно се е получило! Да си я ползвате със здраве!

# 704
  • София
Много ви благодаря!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт