Коледа 2015 - 1

• 107 930
  • 861
  •   1
Отговори
# 330
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Заредих се с 2.500кг масло от Метро.Вече съм спокойна  Embarassed

ихаааа  Crazy
 Blush с толкова масло все ще остане и за едни шотландски пръстчета. мноооого са вкусни   Blush

# 331

ихаааа  Crazy
 Blush с толкова масло все ще остане и за едни шотландски пръстчета. мноооого са вкусни   Blush
Ще може ли рецептата

# 332
  • София
natalyna, дали може да пуснеш рецепта за домашен шоколад или линк към такава? Аз опитах да направя на 2 пъти домашен шоколад по рецепта от Гайо, но все не ставаше като хората.
Прекрасни са ти сладките, възхищавам ти се, аз не съм способна да си играя така да украсявам всяка една поотделно...
За домашен горещ шоколад или за нещо друго?
Ако е първото правя по рецепта на Джейми и става убиец. Simple Smile

Сподели рецептата, моля.

Аз миналата година правих епичен горещ шоколад (не помня на кой е рецептата), става много хубав.

# 333
Здравейте!
Записвам се, за да ви следя.
За Коледа още нямам идея какво ще творя, определено тази година се се отказах от АКК и щолена. Миналата година бях прекалила със сладкотиите, после докато изядем всичко качихме по някое килце/въпреки, че подарявам и на роднините, нося и на колегите/.
На 03,12 синът ми ще е рожденник и все още не съм решила какви сладки да спретна. За сега ми се съм се спряма само на медените мечета, но трябва да измисля още два вида.

Това са част от сладките ми за Коледа 2014:

http://hrisia4o.snimka.bg/cooking/koledni-sladki-2014.847462.34578241

# 334
Здравейте мили дами! Искам да Ви попитам знаете ли някоя сполучлива рецепта за щприц сладки?Аз миналата година правих,но не ми харесаха.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=176696.msg … 61269#msg17161269

# 335

ихаааа  Crazy
Може ли рецепта? Имам такава в едно списание и съм и' хвърлила око, да сравня дали е същата. Peace
Благодаря! Hug

# 336
  • София
Здравейте мили дами! Искам да Ви попитам знаете ли някоя сполучлива рецепта за щприц сладки?Аз миналата година правих,но не ми харесаха.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=176696.msg … 61269#msg17161269

Аз също търся сполучлива рецепта за щприц сладки. Тъй като няма от къде да си взема домашна мас, а на тази по магазините и нямам вяра, ако заменя с масло, какво количество трябва да е за рецептата на Джемма?

# 337
И аз да се запиша за тази година. До вчера с това топло време ми беше по -скоро морско, отколкото коледно.Но времето си върви и АКК и сладките ме чакат. Ако не ми мине котка път, другата седмица запрятам ръкави

# 338
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Фортуна, мими0585, аз правих по тази рецепта   Peace

Blush само веднъж, защото толкова масло в къщи рядко се намира

Hug момичетата тук са факири, може да предложат още Peace

# 339

Благодаря!   Hug Тази е същата като в списанието. Ще я пробвам.

# 340

Благодаря!   Hug Тази е същата като в списанието. Ще я пробвам.
Благодаря.Видях ги на 1 стр но под друго име .Ще ги пробвам тогава

# 341
  • София
natalyna, дали може да пуснеш рецепта за домашен шоколад или линк към такава? Аз опитах да направя на 2 пъти домашен шоколад по рецепта от Гайо, но все не ставаше като хората.
Прекрасни са ти сладките, възхищавам ти се, аз не съм способна да си играя така да украсявам всяка една поотделно...
За домашен горещ шоколад или за нещо друго?
Ако е първото правя по рецепта на Джейми и става убиец. Simple Smile

За домашен обикновен шоколад питам. Искам да топна сладките, които ще правя, в него и после да ги поръся с някакви ядки. С горещия шоколад няма да стане Simple Smile Но и неговата рецепта няма да откажа. Благодаря!

# 342
  • Балчик
За домашен обикновен шоколад питам. Искам да топна сладките, които ще правя, в него и после да ги поръся с някакви ядки. С горещия шоколад няма да стане Simple Smile Но и неговата рецепта няма да откажа. Благодаря!

5 с.л какао, 4 с л мляко, 50 гр масло, 1/2 чаша захар. Всичко се кипва на котлона до хомогенна смес.

# 343
  • насън...
St. Dobri, мерси за инфото за формичките... Hug
а аз да питам някой ползвал ли е и има ли препоръки за готова смес за роял айсинг?

# 344
  • Sofia
Готова смес поръчах и аз тази година за пръв път, ще видим дали съм уцелила!

Общи условия

Активация на акаунт