Отговори
# 30
Денис ще е изненадата на вечерта.
Ами Нера да вземе да помисли ако Йомер разбере ама тука има още един който ще е много ядосан на лелята и това е дядото.Аз тогава ще я питам какво ще прави.
Дефне не е виновна за това,че в онзи момент и трябваха пари и не е виновна за това,че от една игра стана реалност.
Много е лесно да манипулираш и контролираш слабия.
Дано скоро не разбере истината Йонер.

Тя Нера ако можеше да мисли, трябваше да си хвърля капата от радост, че нещата се случват така, както  ги иска. Ама не, тя е казала, че е игра и ще свърши кога тя каже  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Сега аз не обвинявам Дафинка, че се включи в интригите на Нера. Аз говоря за последната ситуация. Както Йо каза - всичко беше прекрасно, но тя си тръгна без да каже дума  Sad И сега какво иска - да си поговорят. Ми що не говори, кога бяха заедно  Mr. Green Нека сега потърчи след него, да се попържи малко в собствената си мас, па дано се научи да мисли, преди да бяга  Thinking

# 31
Дано Суде вразуми майка си. Надявам се братовчедката да е на страната на Дефне.

# 32
  • в подножието на планината
Ааа ама никой не се поставя в ситуацията на Дефо  Mr. Green
Взела е пари с надеждата Йо  да не се влюби,да не забравяме че в условието влизаше да приеме без да знае кой е човека.И  в един момент е влюбена в него -хем и се иска ,хем не и стиска.При всички положения тя губи. smile3521
Илде не мой така сега и ти. Mr. Green

Е, Дефо е губещата, но пък Йомко не й е виновен за нищо... Laughing Тръгна си без никакво обяснение, сега пък го гони да му обяснява... ooooh! Ама, оуууу изтърва момента, сега ще чакаш и ще го гониш... Mr. Green пък на него кога му кефне ще я изслуша... Mr. Green не, че тя ще му каже нещо смислено... ooooh!

# 33
Йо бяга, ама като го гледам накрая как влюбено гледа  Mr. Green

# 34

Ау, милия, май няма да успее много да се инати  Heart Eyes......за наш късмет  Joy  Joy  Joy

# 35
# 36
Дефне трябва да спре да слуша Нера.
А пък Дефне нека по тича след Йомер.И дано накрая на епизода е може и в средата де да я притесне в някой ъгъл... Heart Eyes

# 37
  • София
Той веднъж се отпусна и й повярва. Ще трябва доста да потича Дафне, че Йо да предприеме някакво действие.

# 38
Като гледам 2-та фрагмана , Борето е изкарал половината епизод гол до кръста  Joy Joy Joy Joy Joy

# 39
Гол до кръста ама това да и стават слаби ангелите на Дефне или да припадне.
А Дефне какво прави у тях и как е влезнала. Heart Eyes

# 40
  • София
Гол до кръста ама това да и стават слаби ангелите на Дефне или да припадне.
А Дефне какво прави у тях и как е влезнала. Heart Eyes

Според мен пак му е асистентка и то по свое желание. Помолила е Синан, за да може да има начин да разговаря с Йо.

# 41
Като гледам 2-та фрагмана , Борето е изкарал половината епизод гол до кръста  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy  Joy  Joy Рейтинг трябва, че конкуренцията не спи  Laughing То добре, че публиката женска, та събличат Борето, ако беше обратно, Елка щеше да простине докато се разхожда по бански  hahaha  hahaha  hahaha

# 42
То ще ни стане горещо Борето като е полугол тъй де гол до кръста.

# 43
  • София
Момичета,

къде е този клип, че не го откривам? Blush

# 44
Момичета,

къде е този клип, че не го откривам? Blush

Общи условия

Активация на акаунт