Отговори
# 45
# 46
  • По света и в нас.
Йо бяга, ама като го гледам накрая как влюбено гледа  Mr. Green
По принцип има да си връща и все пак всичко е с цел -докато той бяга ,а тя е по дире му ще му е в полезрението.Ако той тръгне след нея тя ще се отдръпне.Абе Борето си ни е умно момче. Flutter

# 47
  • София
Момичета  Hug Hug Hug

# 48
# 49

Ааууу първо му се зъби, ама после Grinning

# 50
  • София
Тери, мерси! Hug

Е, какъв е този клип само с кадри от сериала? Аз си мислех, че те двамата са снимали сцени специално за клипа, които нямат общо със сериала. Crossing Arms

# 51
Тери, мерси! Hug

Е, какъв е този клип само с кадри от сериала? Аз си мислех, че те двамата са снимали сцени специално за клипа, които нямат общо със сериала. Crossing Arms

И аз имах очаквания, ама те хитро подхождат, защото така може да спечелят някой фен  Laughing Joy

# 52
  • София
Тери, мерси! Hug

И аз имах очаквания, ама те хитро подхождат, защото така може да спечелят някой фен  Laughing Joy

Еее, защо? Според мен един клип с Баръш и Елчин, а не с Дефмер, също би спечелил доста фенове. Laughing

# 53

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Дано не е като майка си  ooooh!

# 54
# 55
И 14 серия на ягодите на руски  Simple Smile
https://vk.com/video-76093790_171131069?list=511f7dacd01806e1cf

Не можем се оплачем днес  Laughing

# 56
Ваййй,че готин фраг  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy таман навреме включих стар тв  Mr. Green нищо ,че закъснях  Crazy

# 57
Много са хубави двамата  Heart Eyes Heart Eyes

# 58
Бурак е като скала Laughing нищо не може да го накара да се откаже от неяяя Crazy Crazy Heart Eyes   Heart Eyes

# 59
  • в подножието на планината
Оф, не знам колко пъти вече гледах фрага...не съм добре... Mr. Green И защо ни оставиха без серия този петък!!!... ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт