Отговори
# 570
 Ани  Hug Heart Eyes 1 ekim пише в тийзъра, демек утре  Peace Heart Eyes

# 571
# 572
# 573
Страхотно изглежда. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 574
  • София
Преди време имаше такава акция и триеха всеки пост, в който няма поне една дума по темата. Tired
Това не е добре за нас, но както и да е.
И на мен ми харесва постера.

# 575
Ани  Hug Heart Eyes 1 ekim пише в тийзъра, демек утре  Peace Heart Eyes

newsm09  Като четох страницата на Бу,останах с впечатлението,че целият трейлър се очаква на 1 окт.  newsm78  ама може и да не съм разбрала добре  Peace

# 576
Мише,то тогава тр всички да ни изметат и да си седи на 1 стр темата   Whistling По-скоро,ако е имало само няколко думи - добро уро,приятен ден...или преди време четох,че ако пуснеш само емотиконка,пак било против правилата  newsm78 ама то и кафето не в спойлер си е спам...не мога ги разбера вече  Peace

# 577
  • София
Мише,то тогава тр всички да ни изметат и да си седи на 1 стр темата   Whistling По-скоро,ако е имало само няколко думи - добро уро,приятен ден...или преди време четох,че ако пуснеш само емотиконка,пак било против правилата  newsm78 ама то и кафето не в спойлер си е спам...не мога ги разбера вече  Peace

Ехееее, аз половината от тези неща не ги знам. Laughing

# 578
Ани  Hug Heart Eyes 1 ekim пише в тийзъра, демек утре  Peace Heart Eyes

newsm09  Като четох страницата на Бу,останах с впечатлението,че целият трейлър се очаква на 1 окт.  newsm78  ама може и да не съм разбрала добре  Peace

Ани  Hug възможно е да не съм разбрала правилно  Peace
Срещам на разни места като дата на премиерата - 13 ноември, ама щото нали не се интересувам много...  Mr. Green

демек това е тийзър на тийзъра  Laughing Laughing Laughing

# 579
  • У Диспансера ...♥♥♥
И в темата на Фатиха, поздравих само с добро утро, ама там постове не са пипани, което ме навежда на мисълта, че някой доброжелател ни е докладвал  Crossing Arms

# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 581
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 582
И в темата на Фатиха, поздравих само с добро утро, ама там постове не са пипани, което ме навежда на мисълта, че някой доброжелател ни е докладвал  Crossing Arms
smile3516

# 583
  • София

Същото си го помислих и аз, ама викам, хайде да не създавам напрежение излишно. Peace
Едва ли модераторите ще влязат да изчетат темата и ще трият кафета.

Както и да е! Здраве да е!

Ние се чувстваме поздравени. Peace

# 584
  • У Диспансера ...♥♥♥

На Дидето човека, що не го слагате  Wink

Общи условия

Активация на акаунт