VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 90
поне в събота да даваха нещо,също можеше и обедните живи предавания да излъчват...а и като гледам програмата за др.седмица май ще ги резнат епизодите с 1/2ч. #Cussing out

Май да. В понеделник ще три часа, а в сряда два. През останалите дни по един час. Досега бяха час и половина.
Обаче е хубаво събота и неделя да има нещичко. Поне по половин час. И без това ни дават инфо с 3 дни назад.
Чу ли Брадъре?  smile3512

# 91
Това май е от РД на Люси, масата им е отрупана, някои са по официални.... до тук изглежда се забавляват..  Mr. Green

# 92
М/у другото не съм гледала промото, но ние защо решихме че е неуспешна всъщност мисията.

# 93
  • through the wormhole
М/у другото не съм гледала промото, но ние защо решихме че е неуспешна всъщност мисията.
На едно живо даваха как Деян се вайка, че нямало или няма да имат какво да ядат и му идело да заръфа нещо си. Надяваха се поне на р.д. на Люси да има храна.

# 94
Това май е от РД на Люси, масата им е отрупана, някои са по официални.... до тук изглежда се забавляват..  Mr. Green

Това да не е от първата вечер
Луна е с носията и с кока на главата
Ма знам ли дали не се е пременила така и за РД на Люси
Е сега ако запее и за Никола

# 95
От първата вечер е сякаш.  Rolling Eyes

# 96

Това да не е от първата вечер
Луна е с носията и с кока на главата
Ма знам ли дали не се е пременила така и за РД на Люси
Е сега ако запее и за Никола

Май сте прави, редактирвам се....подведох се по датата. Тъпо е да не качват видеата в хронологичен ред, ден за ден.. подвеждащо е..

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 20:14 от Cersei

# 97
  • through the wormhole
Освен това косата на Светлето ми се вижда розова. При вас така ли се вижда? newsm78

# 98
Джино не го видях аз. Плюс това Кичка, Ерна и Луна са си с тоалетите от влизането. Peace

# 99
Благодаря за новата тема   bouquet

Очаквам да излезе Джорджано,но пък кой знае,може и да се изненадам и той да има фенове,които ще гласуват за него.  Simple Smile

# 100
Джино не го видях аз. Плюс това Кичка, Ерна и Луна са си с тоалетите от влизането. Peace
И аз не го видях Джина ,три пъти гледам
И Джорджано е с костюма от първата вечер

# 101

Да, редактирах се, извинявам се за подвеждането.  Peace

# 102

Да, редактирах се, извинявам се за подвеждането.  Peace
Няма проблем
Аз се уплаших като видях Луна че е с носията.Реших че се е нагласила за РД и психически се подготвях да слушам-Еееееее Никола

# 103
тия, другите, мухлясаха в селската къща..що ли им бяха?

# 104
  • BG
Мама Цоцоланка, мерси за новата тема и честит празник.
Аз искам да си ходи Люси, той ми е по - безинтересен от Джоджо.

Общи условия

Активация на акаунт