VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Ямбол
И каква е идеята да си Анонимен и да пълниш темата пост след пост? Можеш да редактираш. Още колко части смяташ да пуснеш?

# 122
И каква е идеята да си Анонимен и да пълниш темата пост след пост? Можеш да редактираш. Още колко части смяташ да пуснеш?
100!!!

# 123
Гласувах в анкетата за Кичето  Party

# 124
Къде да повърна?  Sick
Гледах Боги и дон ЦецУ заедно с Мишка по Нова. Тия алфетки наистина ли си мислят, че някой им се възхищава и им се кефи? Хората ги спукват от бъзици, те са се взели за голямата работа.  Трите девойки май по сценарий бяха изпратени при тях?  newsm78 Тофи, каза че едната е съфорумка, ама не казва нищо  Laughing

Искам Люско да си ходи  newsm49

# 125
аз гласувах  Луна да си ходи ( останалите ги спасявам).
Причината е, че Луна си изпя парчето- няма какво да покаже. Изгоря много бързо.
Докато този съсел малкия Джорджано е една дребна душица, в която обаче има някаква скрита интелигентност и си мисля дали пък няма да се развие, ако Луна залезе.
Това ще даде възможност и на другите малко да поемат дъх и да се завърти нещо по-интересно, като интрига.

# 126
И аз мисля, че Джоджо има потенциал. Трябва да го провокират някак си и има зрелища в него  Thinking

# 127
Аз гласувах за Кичка, скрита лимонка е и тепърва предстои да покаже на какво е способна. И не само заради промото, а просто няма начин да не ѝ писва вече да е бяла и добра.

# 128
Бившата на Мишката верно ли е Мария от Фермата?

# 129
Бившата на Мишката верно ли е Мария от Фермата?

Е колко бивша?  Laughing Те нали с Анита са от 20- ет години заедно?  newsm78 В интерес на истината тоя ми е досущ като дон ЦецУ  Mr. Green

# 130
Ама как съм ви изпуснала  Mr. Green
Гласувах за Джорджи

# 131
  • София
а сега, докато слушах Фермата, имало е някакъв скандал между бившия затворник и тази Мария, той й пожелал доста... пикантни неща, и единият опусум каза, че мъжът на Мария се опитал да влезе във Фермата да се разправя с онзи. Интересно, ако Мишката е бившият на Мария, дали настоящият е от същия тип? Ако е, то добре че не са го пуснали, щяло е да стане интересно.

# 132
Анита нали каза, че Мишката има дете на годините на Пламен.

# 133
Кога изписахте 9 страници. Днес цял ден ви дочитам  Laughing

Глас за Кичето и Луна. Без Луната ще ми е скучно  Laughing

# 134
Коя е тая Мишка, сестри? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт