VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 955
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Чакайте, аз нещо не разбрах! Преслава е била облечена по един и същи начин преди 3 дена, когато е имала представление и сега като излезе ли?
Да
И аз това си помислих.Дали лайфа не е на запис.

Хммм, Николчето с какви дрехи беше докато водеше прогнозата? Thinking
Ама тя и прогнозата сигурно е на запис... Joy

Със същите,с които беше на лайфа.

# 1 771
Чакайте, аз нещо не разбрах! Преслава е била облечена по един и същи начин преди 3 дена, когато е имала представление и сега като излезе ли?
Да
И аз това си помислих.Дали лайфа не е на запис.

Хммм, Николчето с какви дрехи беше докато водеше прогнозата? Thinking
Ама тя и прогнозата сигурно е на запис... Joy

ама номинациите няма как да са били снимани преди понеделник  newsm23

# 1 772
Абе и мен ме кефи Преслава и ми е малко мъчно, че напусна.
Но усещам яко режисиране на това напускане   Grinning
Но въпреки всичко, тя не се показа в лоша светлина.

# 1 773
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … rSIn8vr0YlDVjGPDQ

Ето тук го прочетох , а сега пък попадам на друго от което разбирам ,че Люси е бил канен и миналата година но е отказал пак заради ревност
Колко е достоверно не е ясно

# 1 774
  • Варна

Така е по договор. Не може да я представят в лоша светлина. Joy

# 1 775
Имаме несъвършенства в характерите    Joy Joy Joy Joy

Е тя откъде да знае такава сложна дума като несъвместимост  Mr. Green

Дано номинират Вачева следващия път, че и без това ми идват множко 3 плеймейтки

# 1 776
  • through the wormhole
Вместо да излиза Люси, да вкарат нея.  Mr. Green И без това Преслава оваканти едно място. Sunglasses

Бе, майтапа настрана, ама като нищо може да са я инструктирали да се държи на положение и да не се излага, иначе ще види хонорар през крив макарон. Mr. Green

# 1 777
То не е само до инструктаж, мисля си, че всичко неудобно изобщо не е излъчено, това е и причината за липса на живо  Rolling Eyes

# 1 778
То не е само до инструктаж, мисля си, че всичко неудобно изобщо не е излъчено, това е и причината за липса на живо  Rolling Eyes
Демек тази година толкоз се резилят,че не остава нищо за живото ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 779

Joy
Права си, не помислих за договора и монтажистите hahaha

Бе, майтапа настрана, ама като нищо може да са я инструктирали да се държи на положение и да не се излага, иначе ще види хонорар през крив макарон. Mr. Green

Сигурно. Но то всеки, който влиза сигурно си мисли да се сдържа и да не се излага, но правят обратното.
Колкото и да се сдържат и игратя, в един момент се показват какви са.

# 1 780

Бе, майтап да няма, ама като нищо може да са я инструктирали да се държи на положение и да не се излага, иначе ще види хонорар през крив макарон. Mr. Green

И без инструктаж всеки участник има интерес да се държи така, но не разбирам защо повечето не го правят? Thinking  Ясно, че не всичко се показва и има цензура, но в другите сезони доста чалгарки се изложиха много и то съвсем доброволно сякаш  newsm78

# 1 781
  • София
Цитат
Люси с безумна номинация - Деян, защото спортува. Наистина много комплексиран ще се окаже. И всички тези сълзи по приятелката му, те не са ли от доста години заедно?  Чак пък такава мъка... Или ревност и недоверие?
Мисля ,че в предишната тема написах ,че съм прочела/без гаранция за достоверност/,че Люси буквално се побърквал от ревност вътре  и непрекъснато бил напрегнат да не би докато той е вътре ,приятелката му да вземе да кръшне

Е, тя ще е направо луда, ако не кръшне...  Joy

# 1 782
Цитат
Люси с безумна номинация - Деян, защото спортува. Наистина много комплексиран ще се окаже. И всички тези сълзи по приятелката му, те не са ли от доста години заедно?  Чак пък такава мъка... Или ревност и недоверие?
Мисля ,че в предишната тема написах ,че съм прочела/без гаранция за достоверност/,че Люси буквално се побърквал от ревност вътре  и непрекъснато бил напрегнат да не би докато той е вътре ,приятелката му да вземе да кръшне

Е, тя ще е направо луда, ако не кръшне...  Joy

Абе то да кръшне , ама Люсо го страх да не вземе да и ареса
Хеле пък ако е с някой спортист като Деян

# 1 783
Ма пък и той един вкус има.. От толкоз чалгарки баш тая да вземе. Струва ми се,че за едните безплатни клипове доста по-лицеприятни са щели да му се вържат

# 1 784
преслава преди: http://frognews.bg/images/111111111Krasi/preslava-30.jpg

и след: http://media.---spamche---/images/cut/660x495/articles/2015/09/44574.jpg

рИспект!

( м/у другото Гугъл казава, че е влизала вече в Къщата във вип брадър 3)“ не знам защо ранимата й душа отново се е поддала;-)
Ако не ме лъже паметта даже ти коментира тогава, че не пее чалга ами поп-рок Simple Smile /имаха някаква мисия с пеене.

Общи условия

Активация на акаунт