VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 130

Ето че Джино най-спокойно си обясни момчето откъде е и какъв е, за който се чудеше. И е възпитан много добре, явно, евала.

Какво е обяснил Джино, че са заминали за щатите, имал баща му много пари, някаква леля ги обрала, като вкарали парите в банка (баща му, разбира се, имал още). Той какво работи? Син на баща си? Какво е постигнал Сам? Постигнал е нещо баща му. Какъв е по професия Джино, учил ли е нещо? Това че баща му има пари, прави ли го ВИП? Похвали се на Кичка как е абсолютно презадоволено богаташко синче, което не е глезено обаче. Като имаш такива възможности, нормално е да имаш добро образование. Той казвал ли е какво е учил? Аз не съм чула.
За какво Точно му се възхищаваш, за възпитанието? Е, хубаво, лошо няма  Laughing

# 2 131
 Личи им на кифлите, че не са живяли с други, не са свикнали да делят, а само да взимат. Ако бяха имали нормално студентство в друг град (те и двете не са софиянки, доколкото знам) щяха да имат опит в съжителство с други хора.

# 2 132
  • varna
Явно сме слушали различни разговори - момчето каза, че баща му му е осигурил всичко и въпреки това е отишъл и почнал отначало с работа в Макдоналдс. И смятам, че доброто възпитание в наши дни си е за възхищение. За справка - двете кифльорци, дето нищо не правят по цял ден и тъпчат шоколад.

# 2 133
Хора, нещо не намирам във вбокс интервюто с Преслава.
В нова плей на коя дата да го търся?Там ги качваха целите предавания.
Нямаше интервю. Гала каза, че е имала предната вечер участие в Пловдив, на следващия ден пък щяла да пътува за Варна  Peace Може би в някой от следващите дни ще бъде в На кафе.

Погледнах ѝ участията - 30.09 - Пловдив, 01.10 - Варна, 02.10 - Софив, 03.10 - Габрово, 04.10 - София ..

Не ми е ясно къде ще успее да вмести и интервю  Laughing
Мерси
Сигурно няма и да има  newsm78
Ще я забравят

# 2 134
Личи им на кифлите, че не са живяли с други, не са свикнали да делят, а само да взимат. Ако бяха имали нормално студентство в друг град (те и двете не са софиянки, доколкото знам) щяха да имат опит в съжителство с други хора.
Е, има си хора, които и без да са живяли като студенти в друг град са възпитани добре.
Особено пък ако не си само дете и имаш брат или сестра, просто няма как да мислиш само за собствения си гъз.
Поне нашите родители така са ни възпитали и дори не мога да си представя да се държа като тия кокошки.

# 2 135
Ами, кифлите вземат пример от Кица - тя сьомга не дели, те шоколад не делят.

# 2 136
Какво означава шоколада на Светлана да е само за нея?
Даден е от ББ и тя решила, че понеже искала шоколад, значи единия си е само за нея.

не само реши,че единият е за нея,ами и Моника ѝ каза да си скрие другия  Laughing
шоколад не виждали бе  ooooh!

# 2 137
  • София

Тя самата каза, че не би могла да седне и да яде нещо, без да го подели с другите.

# 2 138
Много тъпа постъпка от страна на двете кифли.  Sick Може ли да вземеш шоколада и да го изядеш пред другите, а и онези двамата я защитават. Страшно грозно.
Джино ми хареса вчера.  Peace

# 2 139

Тя самата каза, че не би могла да седне и да яде нещо, без да го подели с другите.
Да, но точно Светлана я изпорти, че си варди сьомгата и не дава на никого. И те като нея  hahaha

# 2 140
Аз понеже чак сега го гледам снощния епизод и ми се чу, че Моника като каза на Кичка, че Здравко е справедлив, някой й каза да млъкне защото заради нея е станал скандалът.

# 2 141
На Здравко основната му цел е да дразни Кичка. СценариститИ толкова си могат Whistling  tooth

# 2 142
Само на мен ли ми е странно това държание на Здравко към Светла?
Много я защитава, нарича я "детето".  newsm78
Била като слънцето, огрявала къщата.  Rolling Eyes
Катя е мноооого търпелива.

Харесаха ми расъжденията на Джино вчера.

# 2 143
  • София
Слънцето, което огрявало, не беше ли за Джино? Иначе на години може да му е дете, да.

# 2 144
  • BG
Слънцето, което огрявало, не беше ли за Джино? Иначе на години може да му е дете, да.
Maй и Преслава беше Слънцето, въобще много слънца в този брадър, много нещо.

Общи условия

Активация на акаунт