VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 98 954
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 550
е, хайде представете си варианта, че те не говорят с тях и ги подминават
тогава щяхте да обсъждате колко са надути и че един интелигентен човек трябва да може да намира начин за комуникация с всякакви хора и т.н.....
Ернестина към всички проявява интерес и внимание. И съм Луна, когато беше луда и с кифлите, и с интелектуалците и с баба ви Кица.

Катрин няма да ги остави да я игнорират и пенебрегват. Успешно ще ги провокира!

# 2 551
  • София
Аз специално от Ернестина съм разочарована. Като един Д'Артанян към мускетарите лепна към "моделките", баси.
Толкова пък да исках да е пътеводната светлина в този сезон.
Дори и да се пробват да изпъкнат на гърба на момите двамата с Гъмов, пак не говори добре за тях. На по-височко трябваше да стъпят.

В нея и Гъмов ми беше надеждата, ама нещо....  само операции и проповеди  Язък! Sick
Дали пък в тази пуста къща не се оглупява!? Знам ли?  Confused

# 2 552
е, хайде представете си варианта, че те не говорят с тях и ги подминават
тогава щяхте да обсъждате колко са надути и че един интелигентен човек трябва да може да намира начин за комуникация с всякакви хора и т.н.....
Ернестина към всички проявява интерес и внимание. И съм Луна, когато беше луда и с кифлите, и с интелектуалците и с баба ви Кица.

Катрин няма да ги остави да я игнорират и пенебрегват. Успешно ще ги провокира!

Е ясно, че след Луна, тя е новият дразнител. Не случайно нея я държаха в другата къща и сега, когато Луна си изигра етюда, вкараха тая. Просто сценарият продължава.

# 2 553
ма те са 24 часа в тая къща, вече 20 дена, ще говориш с тоя, ще говориш с оня, ще се изчерпат всички любими теми, ще дойдат и тъпотии, щеш не щеш ще говориш и с тези, които не са ти особено симпатични, ще говориш и с тези, които не одобрвваш
от 24 часа вътре, сценаристите все ще намерят две твои изречения, с които да те изтепосат в някаква светлина, в каквато са решили
Не става въпрос с кого си говориш, а какво говориш.
 Вътре са интересни хора, с интересен, богат и вълнуващ /предполага се / живот, а тема на разговор са корекциите и разпоретините, които са си ги направили. А, за разнообразие - манджа.

# 2 554
То винаги това се дава и на това се набляга в тоя формат. Даже и да си говорят за кариерата на някой, което неизменно се е случило- няма да ни го дадат. Всичко се върти около манджата, суетата и интригите. Гъмов и Ерна може и за театър да са говорили, но никога няма да разберем от тези едночасови откъслечни записи.
Тия кифли за това са вкарани вътре.

# 2 555
На мен ми се иска сблъсък между Луня и Катрин.

# 2 556
това ще е епично като Ахил и Хектор  Joy Joy

# 2 557
  • ❌❌❌
Че за какво друго можеш да си говориш с тези девойки? Освен да обсъдят законите на квантовата механика? newsm78 Да пренебрегваш някого, защото не е на твоето интелектуално ниво, не те прави широко скроен човек. Wink

# 2 558

Няма да има. Луна излезе от роля вече. Аз съм убедена, че тя има договорка с продукцията за това, което направи вътре. Сега имам същите съмнения за Катрин  Thinking Така, че сблъсък между тях няма да има, освен ако много не го закъсат с рейтинга.

Че за какво друго можеш да си говориш с тези девойки? Освен да обсъдят законите на квантовата механика? newsm78 Да пренебрегваш някого, защото не е на твоето интелектуално ниво, не те прави широко скроен човек. Wink

Точно. Като интелигентни и възпитани хора няма как да ги подминават тия гърли вътре. И аз да съм, и аз е отида да им се кумя на акъла. Цял ден, два месеца- време бол, да разучаваш съквартирантите, но те ще дадат само най-пикантните ситуации.

# 2 559
Ритонеца със сигурност ще се конфронтира открито с Катрин.

# 2 560
Ритонеца със сигурност ще се конфронтира открито с Катрин.

Ами Кица?  Laughing Кица са владя с Луна, ама тука ми се струва, че няма да успее.

# 2 561
Аз специално от Ернестина съм разочарована. Като един Д'Артанян към мускетарите лепна към "моделките", баси.
Толкова пък да исках да е пътеводната светлина в този сезон.
Дори и да се пробват да изпъкнат на гърба на момите двамата с Гъмов, пак не говори добре за тях. На по-височко трябваше да стъпят.

В нея и Гъмов ми беше надеждата, ама нещо....  само операции и проповеди  Язък! Sick
Дали пък в тази пуста къща не се оглупява!? Знам ли?  Confused
Давайте давайте защитавайте ги тези тъпи курвички плейметки Катрин плашилото ,Светлана тъпото и Мона флегмата и заради тези идиотки  забавния чаровник Гъмов ще напусне вип брадър 2015 по собствена воля в понеделник а тук в форума на бг мама след неговото напускане лицемерно и двулично ще му се мазнят хората които го оплюват в момента.Явно в България е пълно със прости кифли като тия трите кокошки плейметки.

В тази тема няма ли модератор?!

# 2 562
За Кица не знам, но за Ерна

# 2 563
В смисъл между квантовата механика и гримовете не съществува друг свят, който да си заслужава да бъде тема на разговор? Simple Smile
В една нормална ситуация, трите патки без образование би трябвало да гледат и слушат в захлас тези артисти, а не обратното.
Аз, като не нямам допирни точки с някого, не се занимавам с него.
/изказвам се от своя гледна точка, спрямо своя опит и светоглед, съвсем не държа някой да е съгласен с тях. /

# 2 564
  • Sofia

По Слави Трифонов бъзикат Кица в момента. Славито разказва виц за Кичка и Бодур  Laughing
преразкажи го

Общи условия

Активация на акаунт