VIP Brother - Сезон 7, Тема 3

• 94 681
  • 2 900
  •   1
Отговори
# 2 745

Скрит текст:
Като чуя Кичка, се сещам, че като малка - около 6-7г. се забавлявах понякога с "обаждане по грешка" на случайно избран номер от указателя. И какво ми хрумна веднъж, та казах "Ало, Кичка" , при все че единствената Кичка, за която съм чувала, е Бодурова. Бях у баба ми, а онази отсреща реши, че казвам друго, разбира се, и отказа да затвори, за да блокира телефона. Баба ми взе слушалката и успя да я убеди да затвори, въпреки "хулиганската" ми проява. Ама аз какво съм виновна, че онази или е била глуха  tooth , или си мисли само такива работи. След тази случка, спрях с това забавление  tooth

Скрит текст:
Честит ник Трифидче  Hug  И аз обожавам тази книга + продължението.  Sunglasses

И аз съм правила такива маймунджулъци и не са затваряли за да ме блокират. Беше едно момче от училище в което бях влюбена и така го "тероризирах" мълчейки. А той ми вдигаше сметката  Crossing Arms Не че съм я плащала аз де.  Mr. Green

На мен дъщерята на Ерна ми харесва много с новите си устни.
Жестока е, нито много, нито малко ...
Но Ерна малко преигра с позите кое какво е в света на пластиката. Simple Smile
Самата тя, доколкото виждам има филъри http://www.drdancheva.com/ернестина-шинова-каза-да-на-radiesse тоест със сигурност е проучила темата много, много добре.

Но е права че такива драстични промени ( и то необратими) не се правят на 17г, освен ако не те е  блъснал влака.

Ама тя сега пак изглежда като преди  Mr. Green

Здраво Желязков, ни моа  Joy

# 2 746
Може би чакат Георги Христов..
Joy Страхотна идея  Joy .
СценариститИ, ако четете, моля, съобразете се с това  Praynig

# 2 747

Две са празните места. Така си седят.

Сигурно ли е, че са две?  newsm78
Но ми се струва твърде късно да вкарат още някой. Може би просто двама са се отказали.

# 2 748
  • BG
Сигурно и те не знаят, толкова  неща казаха, че ще се случат, пък после нямаше и помен от обещаното.
Обаче на Киро му личеше, че е много разочарован от края на престоя им в къщата, явно се е надявал да ги пратят при виповете, а не у тях си.

# 2 749
Има един виц

Скрит текст:
Един виц
Една дама отишла в съда с молба да си смени името
Съдията я пита защо .
Жената отвърла
– Господин съдия ,казвам се Кичка но хората и по точно мъжете ме подиграват и ме наричат П...ка .
Съдията я попитал „
– А как искате да се казвате
– Кутка -отговорила жената

# 2 750
  • София
Прелъстен и изоставен от ББ е Кирчо

# 2 751
  • through the wormhole
Скрит текст:

Две са празните места. Така си седят.

Сигурно ли е, че са две?  newsm78
Но ми се струва твърде късно да вкарат още някой. Може би просто двама са се отказали.
Така ги виждам.

Абе за "Трифидите" ли говорите? newsm78

# 2 752

Ма те ша фалират вече, ти представяш ли си Кица прибира 200 бона, а Ицката дето се има за топ ъф дъ топа при комунистическите естрадни изпълнители, не знам колко ще поиска? Пък и то сега не знам дали има алкохол вътре, той оня нали джуркал здраво.

# 2 753
  • Ню Йорк
Кристина Димитрова много пъти е обяснявала, че първия й мъж, някакъв футболист, я е биел. С Вачева сигурно затова ги бяха заточили заедно в другата къща.

И аз това споделих преди известно време. Пак някаква интрига ще се търси.

# 2 754
  • Телиш/Плевен
Криса ще се прояви. Даже се учудвам, че дават кадри с нея. Очаквах след 5 дена, щото нали все върви назад предаването. Whistling
Аз се зачудих дали няма и тя конфликт с някого и затова да са я поканили. newsm78
Абе със сигурност им е хрумнала тази идея, ама дали са им останали пари, за да си позволят да преговарят с него? Joy Че то са хонорари, паравани, сьомги...

# 2 755

Точно за Трифидите  Heart Eyes

Нещо не ми дава мира хора. Нали винаги като излиза някой от къщата, отива при Гала. ББ каза, че  Катя, Киро и Анита напускат. Но защо още не са ги давали при Гала.
Даже някой тук пусна снимка на Цецо и Катя.
Сигурно ги е срам да ги разпитват  hahaha

# 2 756
  • София
Има един виц

Скрит текст:
Един виц
Една дама отишла в съда с молба да си смени името
Съдията я пита защо .
Жената отвърла
– Господин съдия ,казвам се Кичка но хората и по точно мъжете ме подиграват и ме наричат П...ка .
Съдията я попитал „
– А как искате да се казвате
– Кутка -отговорила жената

Joy Joy
Наскоро гледах повторение на Шоуто на Слави, имаше скеч с Митьо пищова, и там се задяваха с нашата Кичка  #Cussing out

# 2 757
  • София
Кристина Димитрова много пъти е обяснявала, че първия й мъж, някакъв футболист, я е биел. С Вачева сигурно затова ги бяха заточили заедно в другата къща.

Не първият, а вторият,е футболист,и я биел и тормозил.Много я ревнувал, и по цели месеци я държал заключена. Първият съпруг, на Криса е Агент Тенев.

# 2 758

Абе със сигурност им е хрумнала тази идея, ама дали са им останали пари, за да си позволят да преговарят с него? Joy Че то са хонорари, паравани, сьомги...
[/quote]
ами като има  гласуващи и рекламодатели  пари за това ще има

# 2 759
Скрит текст:

И аз това споделих преди известно време. Пак някаква интрига ще се търси.

И каква ще е интригата?
Че и двете ги е бил един футболист ли?
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт