Завиждате ли на богатите?

• 70 784
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 450
Тва че нямаш чуство за хумор си е твой проблем... hahaha
А, ти се хилиш, ама така става въргал в темите.  Simple Smile
Сега ще види някой само твоите думи за простолюдието и ще започнат едни фръцкания, едни теории, едно цупене.

Надменните хора казват: "Оле, това в оня твоя форум ли го чете!", "Какво киснеш цял час при манджите и памперсите", "Нищо няма да им пиша, там са само патки". Случвало ми се е и съм направила разлика. Ако един лекар в медицинска тема пише: "В сферата работя, зная повече от Ли Лу", най-вероятно пише факти, а не ми се големее.

# 451
Аз не съм скромна, ни най-малко, обичам да се хваля, да се изтъквам, да наблягам на присъствието си винаги и по всяко време. Който може, го може.

Ако при теб въобще имаше такова нещо като "присъствие", може би нямаше да има нужда от толкова наблягане...

# 452
  • София
Тва че нямаш чуство за хумор си е твой проблем... hahaha
А, ти се хилиш, ама така става въргал в темите.  Simple Smile
Сега ще види някой само твоите думи за простолюдието и ще започнат едни фръцкания, едни теории, едно цупене.

Надменните хора казват: "Оле, това в оня твоя форум ли го чете!", "Какво киснеш цял час при манджите и памперсите", "Нищо няма да им пиша, там са само патки". Случвало ми се е и съм направила разлика. Ако един лекар в медицинска тема пише: "В сферата работя, зная повече от Ли Лу", най-вероятно пише факти, а не ми се големее.

Изобщо не са само ''надменните''. Повечето ми приятели реагират по същия начин за форума. Не от надменност или високомерие - просто са се зачитали няколко пъти, в различни раздели, и са останали удивени от простотията и злобата, които често се леят по цели страници. Съответно ми се чудят на акъла, защо си губя времето тук.

Аз самата първата година също се сепвах, но после претръпнах.

# 453
  • Street of Dreams
Тука някакви момичета обясняват, колко по-добре се тъжало с Дом Периньон, отколкото с Искра Laughing Смешни сте - бас държа, че от тези, които са го писали, една не го е опитвала. Това е типичният комплекс на бедния човек - боготворенето на скъпите неща - да се почувстваш по-значима, по-красива и т.н. И най-вече тайната надежда да предизвикаш завист у някого.

Кой какво го прави щастлив е относително - всеки живот върви индивидуално. За мен лично щастието е в крачките напред и развитието - в успехите. Не бих могла да бъда щастлива, ако имам толкова, че да спра да се развивам и да се издигам. Иначе, освен обкръжението ми, и богатите, и бедните са ми безразлични.

# 454
  • Варна
Честно казано, Дом Периньон е доста ... плоско шампанско. Рьодерер е друго нещо. Или пък Тетанже.
И въобще, какво сте тръгнали да обсъждате чуждото богатство, щом нямате прибори за омари.

# 455

Да кажем, че си поръчам тия от нета. Вече имам ли право на коментар?

А омарът може ли да е от Метро или трябва да отскоча до Кейп Код за по-гъзарски...

# 456
  • София
Мноу ефтини, бе Мамасита. Трябва да са наследство от прапралеля ти, иначе не се брои  Naughty

# 457
Тука някакви момичета обясняват, колко по-добре се тъжало с Дом Периньон, отколкото с Искра Laughing Смешни сте - бас държа, че от тези, които са го писали, една не го е опитвала.

Нужно ли е да са го опитвали, за да знаят, че е по-добре да си богат, от колкото беден ?

# 458
И въобще, какво сте тръгнали да обсъждате чуждото богатство, щом нямате прибори за омари.
   bouquet
 Това е повече от "в десятката".

# 459
С пълното съзнание, че Богинята не е никакво божество, а е жив трол и използва главно ирония и сарказъм, за да привлича внимание, ще кажа, че има разлика между богатство, лайфстайл и сигнализиране на социален статус. Трите може да нямат нищо общо.

# 460
Аз не съм скромна, ни най-малко, обичам да се хваля, да се изтъквам, да наблягам на присъствието си винаги и по всяко време. Който може, го може.

Ако при теб въобще имаше такова нещо като "присъствие", може би нямаше да има нужда от толкова наблягане...

Нека е левитиране тогава. Важното е, че го има. Други се борите, но пак не ви се получава. Дерзай.  Hug

# 461
  • София
Тука някакви момичета обясняват, колко по-добре се тъжало с Дом Периньон, отколкото с Искра Laughing Смешни сте - бас държа, че от тези, които са го писали, една не го е опитвала.

Нужно ли е да са го опитвали, за да знаят, че е по-добре да си богат, от колкото беден ?

hahaha
Крачето ми не е стъпвало на мечтаните Сейшели, но някак ей така, по снимки и разкази, съм убедена, че са в пъти по-красиви от любимата ми Гърция.

# 462
На снимки и на разкази всичко е по-красиво:)

# 463
  • София
На снимки и на разкази всичко е по-красиво:)

Понякога, да. На прима виста се сещам за Лондон.
Понякога, не. Лерос и Прага. Жеравна.

# 464
За мен примерно Лондон се оказа по-интересен и приятен, отколкото разказите. Всички разправяха колко е гадно. Та зависи от гледната точка.

По принцип нямам очаквания, че някое място е "магическо", защото съм наясно, че за всяко място има доста маркетинг, за да стане желано за туристи, независимо дали са богати или не.

Иначе съм сигурна, че географските дестинации, на които ходят богатите, не съм ги чувала дори. Ако съм ги чувала, значи не са за истински богати:) и е доста вероятно да са добре пакетирани циганийки за хора, дето са готови да си дадат парите.

Пак ще подчертая разликата между богатство, стил на живот и сигнализиране на статус. Сещам се на прима виста за хипстърите. Може да си грантаджия и да имаш огромно влияние, обаче ей така нарочно да се носиш малко като битник, без чанти Фурла и бижута, за да се покажеш нещо като човек от народа.

Общи условия

Активация на акаунт