Завиждате ли на богатите?

• 70 703
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 525
Таис що не пиеш вино??

# 526
Скаридите защо не стават за гледане? Гнусни са им мустаците ли? Представям си мидите колко са антипатични,

# 527
  • на плажа
 Ми тогава кво се буташ?! Wink
 Не знам за вас, но на мен ми е смешно като видя как някои се опитват да подражават на богатите ( явно са гледали много филми) и да демонстрират класа като обясняват какво точно шампанско пият, какви лобстъри ядат и т.н. Ако не ги познавах лично, можеше и да се вържа. Не разбирам къде е удоволствието да си почешеш егото, че си ял или пил нещо си. Ами храна! Ако всеки ден присъства в ежедневното меню - тогава е съвсем различно.

# 528
Аз съм си морско чадо и с шарани не съм израснала, а основно с калкани. Кой на кого и дали подражава, може само да гадете, като ви кефи да го правите.

# 529
  • София
Таис що не пиеш вино??

Много ми харесаха двата броя въпросителни  Wink Познавам и други индивиди, които не пият вино. Лично аз бяло и розе не харесвам, от червеното ми прилошава. Шампанско - бляк.

Пия водка, ракия и бира. Също мартини, но по-рядко. От миналата година се влюбих и в един ликьор, Наксоски китрон:
https://en.wikipedia.org/wiki/Kitron

Пани, а де  Laughing

# 530
Кой, кой яде лобстЪри? И кого познаваш, кажи да се смеем и ние:)
Защо да не пият шампанско, щом им е сладко, да пият. Не го купувам ни аз, ни ти. Кое те дразни, че го казват, а защо не? Всеки да си гледа него си, едни Моет, други сливова, нали не завиждаме никому.

# 531
  • София
Защо да не пият шампанско, щом им е сладко, да пият. Не го купувам ни аз, ни ти. Кое те дразни, че го казват, а защо не? Всеки да си гледа него си, едни Моет, други сливова, нали не завиждаме никому.

Ааа, не така  Crossing Arms За хубава, домашна кайсиева завиждам, даже зверски. С едно гадже навремето изкарах 2 месеца повече от необходимото само заради еликсира, с който ме черпеше когато ходех у тях.

# 532
Таис, аз от ракия не разбирам, ама пък туршия правя един път, можем да се договорим нещо:)
Хем не ядеш морски неща, да има повече за мен Heart Eyes Аз ще те гостя с каквото кажеш, мога от циганска баница до патица по пекински, щото дупе знае две и двеста, ако има как обаче, с двеста е по- леко.
Ако и да се води тук спор по въпроса:)

# 533
  • на плажа

Не завиждам никак за храна или напитки, а ми е странно да се показва стил, класа и възможности именно така.
Бих се впечатлила, ако ми кажат, че са палнали самолета и са отскочили до Виена на опера, а не кой какво е плюскал.

# 534
  • София
Баница  Heart Eyes Значи, като ти заидвам на гости, Жаки, ще грабна под мишница няколко лобстЪра-армаган за теб, ще мушна в торбата едно шише ракия за мен, и ще се облизвам по пътя за баницата. За децата ще нося малко домашна лютеница - сигурно си имате, ама майка ми отскоро се отвори, и за моя огромна изненада, й се получава добре  Laughing

Това за палването на самолета и мен ще ме впечатли. Дори да не е за опера  Mr. Green

# 535
Таис, аз от ракия не разбирам, ама пък туршия правя един път, можем да се договорим нещо:)
Хем не ядеш морски неща, да има повече за мен Heart Eyes Аз ще те гостя с каквото кажеш, мога от циганска баница до патица по пекински, щото дупе знае две и двеста, ако има как обаче, с двеста е по- леко.
Ако и да се води тук спор по въпроса:)

Може ли и аз да дойда? Ще донеса Рьодерер от 2006 година, омари и сребърни прибори за тях. Приготвяй кристала! Рьодерер 2006 е "само" $3,100; нищо работа! Само уточни датата и ида!

# 536
Запали самолета да загрява, че на тоя студ, докато пристигна с яхтата тъкмо ще е готов. Тук летището е като автобусна спирка и място за частни самолети няма.  Crossing Arms Аз манджа и пиене няма да нося.

# 537
Каси, направи, аз се интересувам:)

Тези клишета за проблемите и парите звучат изключително кухо. Когато си гладен, беден и със скъсани обувки, хич не ти е до философстване. Мислиш само как да изкараш пари за насъщния. Когато си заможен имаш проблеми, от друго естетство, всеки има. Но по- страшно от мизерията, студа и глада няма.
 Какво здраве без пари, с какво ще се лекуваш, с какво ще плащаш, с какво ще се харниш пълноценно, за да си здрав, с какво ще си оправиш зъбите?! Как ще си щастлив, гледайки децата си със омалели дрехи, без средства за училище? И не е беден този с 1000 лева заплата, а този с 500 лева общо за четирима. Има и такива семейства и не, не са щастливи. Последните дали завиждат на тези, дето могат да влязат и да похарчат целия им доход за един чифт обувки, да завиждат. Това за "чуждо ми е това чувство" не го вярвам. Всичко е по хората.
Peace

# 538
  • на плажа
Еййй, не се спряхте, спамърки  Heart Eyes!
 Аз като бедна еснафка отивам да се трудя.

# 539
никога не съм пробвала омар, дали мога да си го сготвя сама, като преди това си го закупя от Метро? Ама нямам прибори. Нещо ме хвърлихте в размисъл с тоя омар.
Питиета, не ме привличат, обаче нов вид храна бих пробвала.
Иначе и на мен ми е странно богати хора, пък се хвалят какво яли и пили. Все едно сомалийци слушам.
Бих се радвала на рецепта за приготвяне на омар.

Общи условия

Активация на акаунт