LA REDOUTE.FR - 230

• 105 726
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
fleur_lilia ,
имаш 2 възможности:
1. Поръчваш от сайта директно до БГ. В този случай плащаш 25% върху стойността на поръчката + доставка 5,95Е и идва с DHL до адрес и до седмица обикновено. (всичко , което ще платиш ще видиш по време на стъпките , плащайки в сайта)
2. Пращаш поръчката на адрес на фирмата превозвач във Франция и тя ти я доставя до БГ (после или си я взимаш директно от София от техен офис, или си я получаваш с Еконт до посочен от теб офис). В този случай плащаш за доставката на фирмата превозвач и на Еконт.

Единствената фирма в момента, която извършва подобни услуги е тази - http://www.dostavidomen.com/ Разгледай тази страница, има подробно указание как да си попълниш адресите.

Прочети и първи пост на тази тема.
Ползваме и кодове за намаления, разучи и за тях - има линк отново в първи пост.

# 121
  • София
Благодаря ти много Четох първата страница в началото преди да пиша.Кой вариант е по-добър да се ползва?И какъв е срока на доставка и по двата начина? Някой ползвал ли е доставката с транспортната фирма - има ли доволни от нея?

# 122
Благодаря ти много Четох първата страница в началото преди да пиша.Кой вариант е по-добър да се ползва?И какъв е срока на доставка и по двата начина? Някой ползвал ли е доставката с транспортната фирма - има ли доволни от нея?
Прочети тази тема. Има доволни и недоволни.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=854866.0;topicrefid=19

# 123
  • София
МЕРСИ!!! : Grinning

# 124
Момичета има ли изгодни филтри брита в момента с код или без код  Wink ?

# 125
  • Варна
Филтри от години си купувам от Амазон

# 126
Може ли да ми пуснеш линк към амазонските,и да ги следя до каква цена падат ?

# 127
  • Варна
Може ли да ми пуснеш линк към амазонските,и да ги следя до каква цена падат ?
Извинявам се за спама, но може да помогнем някому - тези ги купих на 24лири, има и в склада попадения - http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B001FWYYAY/=dp_olp_0?ie … 242064&sr=8-2 - 6бр за 16п, просто трябва да се следи

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 09:17 от Liyan@

# 128
  • София

Скоро писах в темата за кодове , че тези филтри се намаляват с код 15/15 без БД . http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324370893.aspx

Излизат около 24 лв. до БГ . Peace

# 129
Благодаря много момичета,остава да си нацеля код или да дебна амазонските.Лиан може ли да оправиш първия линк ,че не излиза  Blush

# 130
Искам да се откажа от една поръчка, която направих и все още не е изпратена. Пиша им на имейла на английски, но явно не го разбират този език и ми отговарят, че ще препратят кореспонденцията ми на международния отдел, за да ми дадели отговор. От там обаче не получавам вече втори ден никакъв отговор и се притеснявам да не би междувременно да ми засилят поръчката по пощата.

Много моля някой да ми преведе на френски следното - "Моля да канселирате и да не ми изпращате поръчка № ... " /Нямам доверие на гугъл-преводача/

Между другото причината, поради която искам да се откажа, е много странна - поръчах яке в цвят каки, което на всички снимки
/включително и в суивито/ изглеждаше тъмно зелено. След като го поръчах, изведнъж снимката в суивито се промени и якето стана бежово. Промениха се и снимките на продукта в основната страница и  като кликнеш "каки" там вече има бежово яке, зеленото изчезна. Междувременно се появиха и коментари на получили го, че цветът няма нищо общо с този на снимката. На мен новия цвят въобще не ми харесва и отсега знам, че като го получа ще трябва да го връщам обратно  ........ #2gunfire

# 131
  • София
Искам да се откажа от една поръчка, която направих и все още не е изпратена. Пиша им на имейла на английски, но явно не го разбират този език и ми отговарят, че ще препратят кореспонденцията ми на международния отдел, за да ми дадели отговор. От там обаче не получавам вече втори ден никакъв отговор и се притеснявам да не би междувременно да ми засилят поръчката по пощата.

Много моля някой да ми преведе на френски следното - "Моля да канселирате и да не ми изпращате поръчка № ... " /Нямам доверие на гугъл-преводача/

Между другото причината, поради която искам да се откажа, е много странна - поръчах яке в цвят каки, което на всички снимки
/включително и в суивито/ изглеждаше тъмно зелено. След като го поръчах, изведнъж снимката в суивито се промени и якето стана бежово. Промениха се и снимките на продукта в основната страница и  като кликнеш "каки" там вече има бежово яке, зеленото изчезна. Междувременно се появиха и коментари на получили го, че цветът няма нищо общо с този на снимката. На мен новия цвят въобще не ми харесва и отсега знам, че като го получа ще трябва да го връщам обратно  ........ #2gunfire

Не може да откажеш поръчка . Най-вероятно ще ти отговорят , че може да върнеш якето . Относно снимката в суивито не е показател ,че няма да получиш желаният цвят , важно е какво е изписано като цвят Peace

# 132
  • Варна
Да ви похваля този не знам как да го нарека анцунг панталон . Мини тинейджърът го чака близо месец, но е много доволен, което си е рядкост Simple Smile

# 133
И аз вчера пуснах една поръчка с код 15/29

и страхотния лот на ДИМ 3+1 аз съм им голям фен
http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324163457.aspx?docid=00000000000001

бикините на тази цена ли бяха ? Като размер как са, отговарят ли, 40-42 наша номерация ли е ?
Отдавна не съм поръчвала , дрехите за момчета бяха умалени с номер, за мен поне , още ли е така?

мерси   bouquet

# 134
  • Sofia
Моите DIM бикини са леко умалени.

Играчки намаляват ли се вече?

Общи условия

Активация на акаунт