LA REDOUTE.FR - 230

• 105 755
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте,
На Манго нещата от сайта на Ла Редут могат да се поръчват с превозвач, нали? Направих поръчка, отразена е в акаунта, но няма артикули и стойността е 0. Нормално ли е за поръчка на неща от Манго?

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 15:20 от elita

# 361
  • от Луната
Здравейте, момичета. Отдавна не съм пазарувала, но сега се опитах да намеря едно дамско кожухче и не го откривам. Ще помоля за помощ. Кожухчето е леко спортен модел,късо, с външни шевове. Имаше различни цветове тогава и доста си го поръчаха, защото беше само 5 Е  Mr. Green, това беше преди около 5-6г. Моля ако някой се сеща за модела да помогне  Praynig
И аз имам такова, моето е дълго обаче и още си го поносвам от време на време  Mr. Green Нищо, че е от пет години  Laughing
 Виктоалиа, не съм го срещала сега в сайта!
Много жалко, че го няма  Confused Аз основно него си нося, като го пера в пералня и не е мръднало, но ми се щеше още едно да си взема,дори съм готова и повече пари да ми се откъснат от сърчицето Mr. Green

# 362
  • на морето
Моля за помощ,вече имам 2 блокирани суми  и ни една поръчка. Не знам къде бъркам, като платя ми излиза и на двата пъти един прозорец, но не можах да си го преведа и исках да копирам текста, но изчезна. Пишеше нещо хем за дата, хем за едрес Tired Всичко въведох точно. На втора стъпка под сумата телефона ми излиза в червено, махнах го от там и ме пусна на следващата стъпка, но не мина плащането. Каква може да е причината?

# 363
  • Варна
Здравейте, имам проблем сега получих писмо от ларедут, че е подготвена моята поръчка но адреса на превозвача не е пълен. в имейла е посочено това
"PLACE LEROUX DE FAUQUEMONT PLACE LEROUX DE FAUQ PLACE LEROUX DE FAUQUEMONT 59004 LILLE CEDEX"

Какво трябва да направя сега? Моля за помощ!  Praynig

# 364
Моля за помощ,вече имам 2 блокирани суми  и ни една поръчка. Не знам къде бъркам, като платя ми излиза и на двата пъти един прозорец, но не можах да си го преведа и исках да копирам текста, но изчезна. Пишеше нещо хем за дата, хем за едрес Tired Всичко въведох точно. На втора стъпка под сумата телефона ми излиза в червено, махнах го от там и ме пусна на следващата стъпка, но не мина плащането. Каква може да е причината?

На мен ми се случи същото на акаунт с БГ адрес за фактуриране и опит за плащане с пейпал до френски адрес. Смених адреса за фактуриране с произволен френски (сменям само държавата и града, а оставям улицата, така че да е различен от адреса на превозвача) и нямах проблем.

# 365
  • на морето
Моля за помощ,вече имам 2 блокирани суми  и ни една поръчка. Не знам къде бъркам, като платя ми излиза и на двата пъти един прозорец, но не можах да си го преведа и исках да копирам текста, но изчезна. Пишеше нещо хем за дата, хем за едрес Tired Всичко въведох точно. На втора стъпка под сумата телефона ми излиза в червено, махнах го от там и ме пусна на следващата стъпка, но не мина плащането. Каква може да е причината?

На мен ми се случи същото на акаунт с БГ адрес за фактуриране и опит за плащане с пейпал до френски адрес. Смених адреса за фактуриране с произволен френски (сменям само държавата и града, а оставям улицата, така че да е различен от адреса на превозвача) и нямах проблем.

А какъв пощенски код пишеш като не ги знам или той си излиза?
Сега въведох града на превозвача, но ми изписва грешен телефон. Какъв тел. пишете в адреса за фактуриране- не ми приема нито моя, нито на превозвача. Измъчих се, моля ви за помощ bouquet

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 19:40 от dodi

# 366
Моля за помощ,вече имам 2 блокирани суми  и ни една поръчка. Не знам къде бъркам, като платя ми излиза и на двата пъти един прозорец, но не можах да си го преведа и исках да копирам текста, но изчезна. Пишеше нещо хем за дата, хем за едрес Tired Всичко въведох точно. На втора стъпка под сумата телефона ми излиза в червено, махнах го от там и ме пусна на следващата стъпка, но не мина плащането. Каква може да е причината?

А какъв пощенски код пишеш като не ги знам или той си излиза?
Сега въведох града на превозвача, но ми изписва грешен телефон. Какъв тел. пишете в адреса за фактуриране- не ми приема нито моя, нито на превозвача. Измъчих се, моля ви за помощ bouquet
Пиша или тел.на превозвача, или произволен, започващ с 06...

# 367
  • на морето
Някой пуснал ли е днес поръчка, снощи успях само една,а друга не ми даваше. Днес пак не става, на втора стъпка ми дава техническа грешка-мацката с обувката  #Cussing out

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 15:33 от dodi

# 368
  • Варна
Az пуснах преди обед една поръчка за колежка. Нямаше проблем.

За себе си поръчах това яке от европейския сайт, харесва ми а едва ли ще намалят във френския и другите цветове. Излезе 57Е с доставката до тук.
Видях го на живо, много е хубаво! Един номер умалено.

# 369
Някой има ли отзиви за това яке?
Ние го имаме в червено размер XL, на мен лично много ми харесва, а и сина ми си го носи с удоволствие цяла година вече. Peace

# 370
  • София
Az пуснах преди обед една поръчка за колежка. Нямаше проблем.

За себе си поръчах това яке от европейския сайт, харесва ми а едва ли ще намалят във френския и другите цветове. Излезе 57Е с доставката до тук.
Видях го на живо, много е хубаво! Един номер умалено.
не е умалено - аз го получих в бежавия цвят - точен номер си е... аз взех 1 номер отгоре и ми и доста широко... но ще го нося така

# 371
  • Варна
Ами аз нося дрехи 40 или 38/40 и винаги ми стават. Това яке размер 40 ми е малко, точно светлия цвят мерих. И тясно и ръкавите къси. За това поръчах размер 42 ... . Явно завиди от структурата на тялото. Защото и отзивите са такива - на половината жени им е точен размера, на останалите - малко. Simple Smile
Като пристигне ще го видя.

# 372
  • София
Ами аз нося дрехи 40 или 38/40 и винаги ми стават. Това яке размер 40 ми е малко, точно светлия цвят мерих. И тясно и ръкавите къси. За това поръчах размер 42 ... . Явно завиди от структурата на тялото. Защото и отзивите са такива - на половината жени им е точен размера, на останалите - малко. Simple Smile
Като пристигне ще го видя.

аз нося 36 взех 38 и ми е доста голямо... майка ми го мери, тя носи 40-42 и успя да го закопчее но и теснееше... то разбира се зависи и от структурата... и за ръкавите, да ако е висок и слаб човека... ще са къси... иначе якето е супер топло с гъши пух е отвътре

# 373
Момичета, можете ли да ми кажете кое от двете якета е подходящо за нашите студени зими?
http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324511697.aspx?docid=00010000000001
http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324524326.aspx?docid=00010000000001

# 374
Drap-housse беше чаршаф с ластик, нали?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт