LA REDOUTE.FR - 230

• 105 339
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
И на мен по същия начин ми са отразени двете поръчки Sad обаче си имам потвърдителни мейли със сумата, която е блокирана по картата... Тъкмо си викам Дядо Коледа е помислил за нас , но какво да се прави .....

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 16:40 от natalito78

# 61
Явно е било бъг и ще ни върнат парите. Но дали трябва да им пишем или сами ще го направят?

# 62
Момичета, отдавна не съм пазарувала, като опитам да вляза във френският сайт и ме препраща към Laredoute.com Има ли начин да си вляза във френския?

# 63
Има ли изгодни детски чаршафки?
Сега видях назад,че съм изтървала якетата на Морган,споделете като ги получите.
Търся нещо дълго под коляното тип - дълга дудунка.

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 10:13 от ell_ell

# 64
Сега видях назад,че съм изтървала якетата на Морган,споделете като ги получите.
Едва ли ще ги получим! Rolling Eyes

# 65
  • София
Момичета, отдавна не съм пазарувала, като опитам да вляза във френският сайт и ме препраща към Laredoute.com Има ли начин да си вляза във френския?
Дава ти опция в кой да влезнеш- com или fr, трябва да си избереш и чак тогава те препраща  Peace

# 66
  • София-Лагера
При мен седи това

Colis vendu et expédié par Morgan

• Enregistré le 13/10/2015
• Livraison prévue entre le 14/10/2015 et le 17/10/2015

# 67
  • Plovdiv
Влизам си в профила в LaRedoute и ми излиза, че съм направила поръчка, а не съм и в кошницата неща , които не съм слагала.На някой случвало ли му се е? Нямам в пощата  e-mail и пари не са теглени. Terminee   
е поръчката от 28.09  newsm78

# 68
  • София
Влизам си в профила в LaRedoute и ми излиза, че съм направила поръчка, а не съм и в кошницата неща , които не съм слагала.На някой случвало ли му се е? Нямам в пощата  e-mail и пари не са теглени. Terminee   

Имената в профилът твои ли са ?  newsm78

# 69
На мен ми изтриха профила, от който си поръчах яке на морган.

# 70
  • Plovdiv

Имената в профилът твои ли са ?  newsm78
Имената са ID-то, което ми даде превозвача и  e-mail също е моят

# 71
  • Варна
Имам въпрос към момичетата, на които са изтрили акаунт - получили ли сте си поръчките?
Получих потвърждение, в което не фигурира клиентския ми номер и пише, че обработката изисква повече време и т.н. След това акаунтът беше изтрит и сега се чудя дали ще получа нещо.

# 72
  • София
Влизам си в профила в LaRedoute и ми излиза, че съм направила поръчка, а не съм и в кошницата неща , които не съм слагала.На някой случвало ли му се е? Нямам в пощата  e-mail и пари не са теглени. Terminee  
е поръчката от 28.09  newsm78

Имената в профилът твои ли са ?  newsm78
Имената са ID-то, което ми даде превозвача и  e-mail също е моят

На адресът на фактуриране имаш  ID ли ? Поръчките с ПП ли си плащала ? Понякога се получава преплитане на акаунти . Peace

Имам въпрос към момичетата, на които са изтрили акаунт - получили ли сте си поръчките?
Получих потвърждение, в което не фигурира клиентския ми номер и пише, че обработката изисква повече време и т.н. След това акаунтът беше изтрит и сега се чудя дали ще получа нещо.

Поръчката с ПП ли плати ? Дали успя да видиш поръчката има ли е в суивито ? Без № са ръчните поръчки , които се получават единствено , ако се появят в суивито newsm78

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 08:29 от tedichka07

# 73
Дава ти опция в кой да влезнеш- com или fr, трябва да си избереш и чак тогава те препраща  Peace
Не, направо ме прехвърляше. Изтрих си бисквитите и се оправи де. Благодаря ти Фиши!

# 74
  • Варна

Поръчката с ПП ли плати ? Дали успя да видиш поръчката има ли е в суивито ? Без № са ръчните поръчки , които се получават единствено , ако се появят в суивито newsm78

Платих с ПП. Смених града с френски, но адресът на фактуриране оставих в БГ. Поръчката се появи в суивито и по надписа предположих, че ще се обработва ръчно, но след това вече не можех да си вляза в акаунта.

Общи условия

Активация на акаунт