LA REDOUTE.FR - 230

• 105 609
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Преди малко пуснах поръчка,но в суивито я няма отразена.Имам имейл за направена поръчка,платих с пейпал до френски адрес.Дали ще се появи поръчката и в сайта или да не я чакам  newsm78

# 286
  • София
Някой ако иска да пуснем заедно поръчка до Бг и да си разделим разходите, да ми пише на ЛС. Не ми се рискува с превозвача.

# 287
  • София
Преди малко пуснах поръчка,но в суивито я няма отразена.Имам имейл за направена поръчка,платих с пейпал до френски адрес.Дали ще се появи поръчката и в сайта или да не я чакам  newsm78

Може би ще е ръчна . newsm78 Какво пише в мейла ?
Когато се плаща с ПП се получават преплитане на акаунти /заради адресът на превозвачът /  и блокиране .

# 288
  • Sofia
Наскоро пуснах с Пвйпал без никаква смяна на адреса. Учудих се, че имам опцията и проверих в акаунта данните за фактурата, но си бяха българските.

# 289

Може би ще е ръчна . newsm78 Какво пише в мейла ?
Когато се плаща с ПП се получават преплитане на акаунти /заради адресът на превозвачът /  и блокиране .
Поръчката вече е En Cours  Party

# 290
  • София
Здравейте момичета! Как се поръчват DOMTOM артикули напоследък, че отдавна не съм участвала в намаленията...   Embarassed

# 291
  • София
Вече за доставка до Бг не начислява ли процент? Пуснах поръчка и не забелязах да има промяна в цените! Доставката беше 11 евро, но ползвах код за 15евро и така излиза безплатна.

# 292
Процентът ти е включен в тези 11 Е

# 293
  • София
Благодаря! Тъкмо пробвах и забелязах, че се променя. Всъщност ако се ползват кодовете за 15 евро, и пуснат нещо изгодно, си излиза приемливо да се пусне до Бг.
П.п. Под изгодно имам в предвид чаршафи по 1 евро  Mr. Green

# 294
  • София
 Tired охххх какви времена имаше..аз още имам от чаршафите от евро и от тези от 15 цента... дано пак има такива моменти...  Praynig

# 295
Tired охххх какви времена имаше..аз още имам от чаршафите от евро и от тези от 15 цента... дано пак има такива моменти...  Praynig

дано ама на дали, май само спомените са живи по центовите цени!!!

# 296
Някой с много опит в този сайт и с френски може ли да ми помогне на лични?

Поръчах яке за 10 годишно, но в колисимото показва 2 годишно. Искам да им пиша и да видя какво е станало и как да процедирам.  Praynig

# 297
  • София
Някой с много опит в този сайт и с френски може ли да ми помогне на лични?

Поръчах яке за 10 годишно, но в колисимото показва 2 годишно. Искам да им пиша и да видя какво е станало и как да процедирам.  Praynig

Преди време имах поръчано яке Пума 42 в две поръчки , те ми фактурираха 44 . Писах им с преводачът и те твърдяха ,че грешката е в мен и ме изнервиха.  Изпратих им скрийншот от  потв.мейл и ми се извиниха . В крайна сметка си получих 42 . Писах само за едната поръчка Peace

# 298
БебОле, какво значи в колисимото? Понякога във фактурите пишат размерите по необичаен начин - например S e 1, M - 2 и т.н.

# 299
БебОле, какво значи в колисимото? Понякога във фактурите пишат размерите по необичаен начин - например S e 1, M - 2 и т.н.
Извинявам се, исках да кажа в суивито. Но, навсякъде е така и в имейла и в акаунта.  Tired

ПП. опитвам се да им пиша и отидох на контактната форма на сайта (взех от първа страничка), но там няма никъде място където да кликна.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт