LA REDOUTE.FR - 230

• 105 598
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Аз поръчах долница С размер ,а в суивито пише taile 2.Незнам кой размер ще получа.

# 301
  • София
БебОле, какво значи в колисимото? Понякога във фактурите пишат размерите по необичаен начин - например S e 1, M - 2 и т.н.
Извинявам се, исках да кажа в суивито. Но, навсякъде е така и в имейла и в акаунта.  Tired

ПП. опитвам се да им пиша и отидох на контактната форма на сайта (взех от първа страничка), но там няма никъде място където да кликна.  Thinking

Аз пуснах същото яке - р-р 150 см, в суивито пише 4, а в  имейла - р-р 150 см.

# 302
  • Sofia
Здравейте,един от артикулите в поръчката ми не е фактуриран,има отделен колис номер,но не и номер за проследяване.Дали няма да ми го пратят?

# 303
  • София
ще го пратят, просто е от друг склад  Peace

# 304
  • Sofia
Мерси,аз пък се бях притеснила.

# 305
БебОле, какво значи в колисимото? Понякога във фактурите пишат размерите по необичаен начин - например S e 1, M - 2 и т.н.
Извинявам се, исках да кажа в суивито. Но, навсякъде е така и в имейла и в акаунта.  Tired

ПП. опитвам се да им пиша и отидох на контактната форма на сайта (взех от първа страничка), но там няма никъде място където да кликна.  Thinking

Ами дано това да е някакъв техен гаф в системата и наистина да получа желания размер.

След като писах на ЛР (големи благодарности на megy_25 и NBM за помощта  Hug) получих следния отговор:

Votre commande étant prise en charge le 09/01/2016 par la poste, je regrette de ne pouvoir modifier la taille de la doudoune.

Je vous propose, dès réception de votre colis, de nous retourner cet article gratuitement par le biais de votre relais et de nous contacter au 09 69 32 35 15 (appel non surtaxé) afin d'enregistrer une commande échange dans les mêmes conditions et sans frais de traitement.

Je vous remercie de votre compréhension et vous souhaite une agréable soirée!

С помощта на гугъл преводач успях да си преведа, че тъй като пратката ми е изпратена вече, ме съветват да си я изчакам и ако не получа това, което съм искала, да им го върна с тяхната опция за безплатно връщане (пуснах до френски адрес). Ако нещо неправилно съм разбрала, моля френско-говорящите да ме поправят.

Така че, за сега си чакам пратката....

# 306
вече с този ЛР взе да ми идва в повечко.... Twisted Evil сега пък две от трите ми направени поръчки са разделени на две уж са En cours но като тръгна да си проверявам колисимото ми изписва  това:

Aucun colis ne correspond à vos critères de recherche. Veuillez vérifier la saisie de votre n° de colis et qu´il a été envoyé il y a moins de 90 jours
чичо гугъл ми го превежда че са изминали 90 дни и не може да се проследи newsm78 как да стане като поръчката е пусната на 07.01
моля,някоя по веща съфорумка  да ми обясни какво става?!

# 307
  • Варна
Магазина е генерирал заявката във френските пощи но пратката още не е при тят, не е сканирана в самите пощи. Утре ще ти се появи проследяване.
Разделят поръчките защото стоките са в различни складове. Както правят и от амазон.

# 308
Нещо интересно да подскажете ?

# 309
вече с този ЛР взе да ми идва в повечко.... Twisted Evil сега пък две от трите ми направени поръчки са разделени на две уж са En cours но като тръгна да си проверявам колисимото ми изписва  това:

Aucun colis ne correspond à vos critères de recherche. Veuillez vérifier la saisie de votre n° de colis et qu´il a été envoyé il y a moins de 90 jours
чичо гугъл ми го превежда че са изминали 90 дни и не може да се проследи newsm78 как да стане като поръчката е пусната на 07.01
И моята поръчка е от 6.01 и ми изписва същото при проследяването.

# 310
  • Sofia

И моята поръчка е от 6.01 и ми изписва същото при проследяването.

Така изписва ,когато още няма информация.До един -два дни трябва да излиза инфо.

# 311

Ами дано това да е някакъв техен гаф в системата и наистина да получа желания размер.

След като писах на ЛР (големи благодарности на megy_25 и NBM за помощта  Hug) получих следния отговор:

Votre commande étant prise en charge le 09/01/2016 par la poste, je regrette de ne pouvoir modifier la taille de la doudoune.

Je vous propose, dès réception de votre colis, de nous retourner cet article gratuitement par le biais de votre relais et de nous contacter au 09 69 32 35 15 (appel non surtaxé) afin d'enregistrer une commande échange dans les mêmes conditions et sans frais de traitement.

Je vous remercie de votre compréhension et vous souhaite une agréable soirée!

С помощта на гугъл преводач успях да си преведа, че тъй като пратката ми е изпратена вече, ме съветват да си я изчакам и ако не получа това, което съм искала, да им го върна с тяхната опция за безплатно връщане (пуснах до френски адрес). Ако нещо неправилно съм разбрала, моля френско-говорящите да ме поправят.

Така че, за сега си чакам пратката....

Дано наистина е някакъв гаф в системата, защото и аз сега погледнах- поръчала съм пуловер за 10 г, в потвърдителния имейл също е за 10 години, а в суиврето е 6.

# 312
  • Стара Загора
момичета да питам за това детско яке
http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324511732.aspx отговаря ли си като номер? дебело ли е?,заслужава ли си? bouquet

# 313
Здравейте, и аз не съм пазарувала от тук май повече от година. Дъщеря ми е на 7 години, но е висока вече 142 см. Всички дрехи са 138 или 150. Чудя се дали няма да са и много големи 150. Може ли някой който има подобен панталон или яке да 150 да ми даде размери. Благодаря
http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324437611.aspx?docid=00090000000001
http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324473069.aspx?docid=00010000000001
http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324512851.aspx?docid=00010000000001

# 314
Здравейте, и аз не съм пазарувала от тук май повече от година. Дъщеря ми е на 7 години, но е висока вече 142 см.
http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-324512851.aspx?docid=00010000000001
Аз съм купила лилавото яке на моите момичета, които са на 6 г., високи около 120 см. Имаме размерът за 10 год.- 138 см. Якето е умалено според мен. Най-добре да купиш за 150 см. височина щом момичето ти е 142 см. високо.

Общи условия

Активация на акаунт