Варна - ПРИЗИВ

• 31 048
  • 472
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Това, че си мил и внимателен към пациент не те прави много добър специалист, а означава, че си добър човек. За съжаление на Елвира й е бил нужен перфектен специалист........

Съгласна съм с теб!.....но аз не съм сложила "равенство" между двете и продължавам да твърдя,че  Д-р.Добрева е МНОГО добър специалист и е много мила с пациентите.
Това вероятно е първия подобен случай в дългогодишната й лекарска практика.
Аз вярвам в чудеса и в майчината любов!

# 151
  • Варна, морето и сините вълни!
Не мисля че е работа на анестезиолога да прави тест за поносимост към упойките.
Но мога да кажа със сигурност че еин от документите който трябва да си подготвиш за планово секцио , а и каквато и да било друга операция е тестуване от преданестезиологична консултация. Това се поема и от здравната каса, т.е не се заплаща!
Имам две раждания, и двете секцио и за двете ми правиха преданестезиологична консултация. Тетваха ме за ололо 12 вида анестезии и обезболяващи медикамента.

За тези които им предстои някаква операция - ИСКАЙТЕ СИ КОНСУЛТАЦИЯТА!Не разчитайте на това - на мен ли точно ще се случи!
Резултатите се отчитат на първия час от тестването и след 24 часа!

# 152
Lubov29 , стискаме палци на Елвира и малкия Мишо!!! Вярваме че ще се подреди всичко и ще бъдат заедно мама и бебче!  Heart Eyes
Само да имаше начин да заведете бебето при нея... Това със сигурност ще увеличи стократно шасовете й да се събуди по-бързо! Two Hearts

# 153
Заведете малкия Мишо при мама! Не разбирам защо докторите не позволяват?! Та това е възможност да излезе от комата. Господи, толкова сме безсилни понякога...........Но ти не си..... Богородице, и ти си майка.....Помогни!

# 154
Моля се от все сърце!
Нека скоро мама и детенце бъдат завинаги заедно.

# 155
  • София
Дано се оправи момичето  Praynig

Не знам колко е рядка алергията към лидокаина. Аз също съм алергична към него, както и към аналгина и към още 6 от 12-те упойващи, за които ме тестваха преди секциото. АЗ държах на теста, гинекологът ми разправяше, че нямало нужда  #2gunfire

За мен си е чисто лекарска грешка.  #Cussing out В болницата се бяха втурнали да ми слагат венозно антибиотик, към който също съм алергична /не са видели написаното с големи червени букви на картона ми/. Спрях ги и отказах. Като се усети какво е щял да направи лекуващия ми лекар - просто седна на стола - подкосиха му се краката. Най-вероятно щеше да ме убие.

# 156
  • Варна
Моля се за това момиче.  newsm17

# 157
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Чак ме е срам Embarassed ,че не съм видяла темата до сега EmbarassedЗадължително ще включим името и на службите ,а и отделно ще се моля и за нея всеки ден да се събуди и възстанови бързо PraynigСилата на молитвата е неведнъж доказана във времето и затова вярвам,че нашите общи искренни и горещи молитви ще помогнат на Елвира!
Подкрепям идеята на labrex ,да се заведе бебчето при майката,неговият допир и плач могат да я събудят!!!Дано лекарите разрешат Praynig

# 158
  • Велико Търново
Ще се моля за нея бързо да отвори очи и да си гушне детенце!

# 159
  • Варна
 Praynig Praynig PraynigДай Боже милата майчица да се оправи.Света богородице закриляй всички майки и техните деца. newsm17 newsm17 newsm17Дано Елвира скоро се събуди.

# 160
С свито сърце търся тази тема и с надежда я отварям. Какво става? Не мога да повярвам че още е в кома минаха около 3 семдици.

# 161
С свито сърце търся тази тема и с надежда я отварям. Какво става? Не мога да повярвам че още е в кома минаха около 3 семдици.

Мина много повече време,за съжаление  Tired
В кома е от 05-ти Март.
Дано скоро да чуем добри новини,Господи!  Praynig

# 162
Какво става???   Confused
И аз чакам новини всеки ден!
Много много се надявам Елвира да е излязла или да излезе скоро от това си състояние.  Praynig

# 163
  • Варна
МНОГО ми се иска да ви зарадвам с добри новини............
Да ви кажа че Елвира вече е отворила очи,че се е събудила.....
НО, няма промяна - състоянието й остава същото. Sad
Не спирам да се моля на БОГ скоро да се събуди милата Елвира. newsm17 newsm17

# 164
МНОГО ми се иска да ви зарадвам с добри новини............
Да ви кажа че Елвира вече е отворила очи,че се е събудила.....
НО, няма промяна - състоянието й остава същото. Sad
Не спирам да се моля на БОГ скоро да се събуди милата Елвира. newsm17 newsm17

С такава голяма надежда отворих,темата.Нищо,продължавам,всяка вечер да се моля.Дано Господи newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт