Въобразявам ли си?

• 18 711
  • 167
  •   1
Отговори
# 120
Е, щом имаш достъп до фактурата и в нея няма разговори, явно наистина просто си е прехвърлял номерата.
Успех напред, дано всичко е наред  Hug

# 121
  • волно калдъръмче
Със същия номер може да се говори свободно по вайбър, месинджър, скайп, което не се отразява във фактурата. После следите от приложенията се трият и ни лук ял, ни лук мирисал.

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 15:25 от Саморая

# 122
Има вариант и с тайна сим-карта за безплатни разговори с колежката-приятелка. Уви, оказа се, че в моето семейство и това е имало...

# 123
Да,точно така.Фактурата вече не вършу работа.

# 124
Аз вече съм оптимист по тези въпроси и мисля, че нещат си личат от километри. Ако двамата с мъжа си сте си в дорбри отношения, смеете се заедно, живеете си спокойно, значи няма кой знае какво другаде. Мъжете не успяват да се покрият, ако акъла им е на друго място  Crazy Не го умеят и това е. Ако мъжът е намусен, недоволен, пъшка, мълчи и прочее неприятни истории, ако се цупи на жена си без особена причина, като нищо има нещо.  Crazy

Гледайте отношението на мъжа към вас и времето, което прекарвате заендо - всичко се разкрива и без вайбър и фактури.

# 125
Гледайте отношението на мъжа към вас и времето, което прекарвате заендо - всичко се разкрива и без вайбър и фактури.

Тъй де, ама нали доказателства трябват. Иначе, ако е поумнял и вместо съобщения ползва вайбър, whatsapp и други подобни, следи няма да има.

Сега ми идва наум, че при whatsapp, ако си пращал съобщения дори и да ги изтриеш, името на човека, с когото си чатил остава в листа на чата.

Не знам дали обясних добре, но ако й е пращал съобщения, името й ще фигурира в чат-листа заедно с другите, с които някога е комуникирал. При вайбъра като изтриеш месиджите, изчезва и името от историята на чата.

# 126
Има вариант и с тайна сим-карта за безплатни разговори с колежката-приятелка. Уви, оказа се, че в моето семейство и това е имало...

Напълно възможно, но язък за труда да отдели цяла карта, за да крие госпожицата, като в същото време открито й показва номера в официалния телефон.

# 127
Ако има нещо,то ще излезе на яве ,ще го хвана все някога.

Аз пак те питам: ти много ли държиш да си с този човек; обичаш ли го, харесва ли ти как се държи с теб? Какво си се съсредоточила над него и неговото поведение; обърни се към себе си, питай себе си какво искаш. В момента, в който ти стане ясно, сама ще вземеш решение и вече няма да е нужно да се следите и шпионирате, карате заради девойчета по на осемнайсет...

# 128
Ако има нещо,то ще излезе на яве ,ще го хвана все някога.

Аз пак те питам: ти много ли държиш да си с този човек; обичаш ли го, харесва ли ти как се държи с теб? Какво си се съсредоточила над него и неговото поведение; обърни се към себе си, питай себе си какво искаш. В момента, в който ти стане ясно, сама ще вземеш решение и вече няма да е нужно да се следите и шпионирате, карате заради девойчета по на осемнайсет...

newsm10

Той няма да се промени. Ще има още девойчета - съвсем невинно, разбира се. 

# 129
Ли Лу е права. Важна си ти. Реши дали го искаш независимо от случилото се. Ако желаеш да продължиш да ровиш и да търсиш доказателства-никак не е трудно да проследиш комуникацията му по вайбър и да получаваш всички съобщения в реално време. Струва ли си обаче този тормоз?

# 130
Ли Лу е права. Важна си ти. Реши дали го искаш независимо от случилото се. Ако желаеш да продължиш да ровиш и да търсиш доказателства-никак не е трудно да проследиш комуникацията му по вайбър и да получаваш всички съобщения в реално време. Струва ли си обаче този тормоз?

Хах заитригува ме и мен, може ли да споделиш как става този номер?Ако искаш пиши на ЛС  Hug

# 131
Елементарно, взимаш му телефона докато е в банята, логваш се от твоя телефон или от компютъра ти с неговия номер. Използваш му телефона за да въведеш кода за потвърждение и воала - вече виждаш всичко, но кому е нужно чак такава параноя ...

# 132
  • волно калдъръмче
За райбера (опс, вайбъра  Laughing) и подобни има шпионски програми, но струват пари.

# 133
За райбера (опс, вайбъра  Laughing) и подобни има шпионски програми, но струват пари.

Ами ако откриеш нещо компроментиращо, как ще попиташ половинката си, без да се издадеш как си научил информацията? Плюс, ако половинката ти разбере, че го шпионираш толкова професионално, сам ще си събере багажа и избяга по-далеч.

# 134
  • волно калдъръмче
Ако открия нещо компрометиращо, първо аз ще си събера багажа. Пък нека после ме пита защо.

Общи условия

Активация на акаунт