и друг път в други теми съм разказвала тази история ,с подробности.
Преди повече от година случайно открих , че съпруга ми комуникира с негова колежка.Не съм го следила ,знаех ,че се прибират заедно (в една посока бяха),пият кафе ,говорят си.Не съм смятала това за ненормално ,нито съм повдигала въпроса.Случайно обаче видях , късни разговори ,смс-и (умишлено изтрити).Всички тези неща за него са непривични.Няма да влизам в подробности.Разговаряхме.Отначало той реагира бурно "глупости ти си луда" ,"това е само приятелство "и т.н.След много разговори и скандали стигнахме уж до консенсус ,че границата е била премината и не е нормално 19 годишно момиче да търси женен мъж ,посред нощ , било то за приятелски разговор.
Сега след толкова време, той си взе нов телефон и не успя да си прехвърли номерата.Аз имам много развита интуиция и нещо ме накара да погледна телефонния указател.Това ,което видях ,бяха няколко номера ( най-спешните): на майка му, моя , на сестра му, още няколко и... нейния!Не издържах и го попитах.Абсурдни обяснения,започнал да прехвърля номерата и стигнал до нейния.После обвинения..."Ти си луда", "въобразяваш си"" измисляш си истории".Питам ви според вас въобразявам ли си?Луда ли съм?